Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edacım nasılsın hayatım?? daha az gelir oldun aklımdasın...moralin biraz olsun düzeldi mi??

slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce

slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce

Hemen kötü düşünme yerleşme kanaması diyorlarya o olabilir tatlım aslında idrar testi yapsan çıkardı nede olsa döllenmiş olarak koyuyorlar ama yat dinlen kalkma imkanın varsa ara drunada sor canım bebişkoların savaşıyor en zorlu süreçleri geçirdin sende güçlü olki hep bir elden bu savaşı yenin

selamün aleyküm

aleyküm selam

herkesler buralarda haftasonu sessizliği çökmemiş topiğe

dosbacım sen nerde oturuyorsun burdada hava çok güzel kara bulurlar deyince korktum yakınlardaysan burayada gelir diye
yani bu kadar özlemşim güneşli sıcak havayı yahu

edacım işallah herşey en kısa zamanda yoluna girer canım.kazanırsın sen bu imtihanı inanıyorum ben canım

Boşver be kalbimm.. Kimse anlamasa da bilmesede yorgunluğunu...Yaradan bilir doğruluğunu...!
ANLAŞTIK NEVAMM ANLAŞTIK KARDEŞİM
selamün aleyküm
ALEYKÜMSELAM ŞULEM
edacım nasılsın hayatım?? daha az gelir oldun aklımdasın...moralin biraz olsun düzeldi mi??

DAHA İYİYİM CANIM,ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞTIK İNŞALLAH ÇÖZÜLMÜŞTÜR........DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

evet tatlım yeterr arkadaşımız .aslında çok zor tabi nevacım rahatlamak istediğin zaman dök içini kuzum bize dökemezsen kime dökecen ama geçici bir hüzün olsun bize bu yolda moralde lazım sabırda ..ama insanınz zaaflarımız var .duygularımız var bazen çığlık atmak haykırarak da ağlamak lazım

tatlım iyim saol benimde ütüm var ama üşeniyorum bugün saldım gittidoğru kuşum kürtaj olmuştun sen normale döner yakında ...inşallah bebişlerde gelir sonra

A.S BİTANEM HAYRET BUGÜN ERKENCİSİN

dosba+,kara_,sulekaratas,semi+,edanurlu,melodi2, O YAVAŞ YAVAŞ DÖKÜLÜYORSUNUZ AMA MASAL YOOOOOOOOK TUMEDE GİRMEDİ BUGÜN MİNE ZATEN KAYIPLARA KARIŞTI

masal bnurdaydı öğlen yazdım ona ama sanırım çıkmıştı tumeninde pcde problem var sanırım
adet günüydüaslında merakta ettim
mine dediğin gibi gerçekten yok oldu gitti kız
işallah hamiş haberiyle dönerde dönüşü muhteşem olur

karacım leke demişsin leke iyiye işarettir canım önemli olan devamının gelmemesi varmı devamı
ne desek panikleyeceksin sen o yüğzden işallah hemen p.tesi olsunda güzel sonucunu al işallah kuzum

Bu reklam beni delirtti çıldırmaya az kaldı yaniii almayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte alacağım varsada almıyorum insanın gözüne gözüne sokulmazki diğer reklamların günahı ne kenarda duruyorlar her sayfa yenilemede Psikopata bağladım hheeee

dün idrar yaptım cıkmadı ama ne bileyim inşallah öyledir

şuleeeeeeeeeee hoşgeldinnnn .....semiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin...karacım sende hoşgeldinnnnn endişelenme hemen yerleşme kanamasıdır inşallah bebişler yer yapıyorlardır kendilerine inşallah

aynılarını ben yazacaktm teşekkür edrim canım zahmetten kurtardın beni.
zorla reklammı olur yahu

ay nevacım aynen yaaaaaaaaaa bende deli oluyorum koskoca bir reklam her yenilemede ,cevap yazmadaçıldıracağımmbizde akşamüstü hediye almaya gidicez kayınvalideeye, anneye ..gerçi bu anneler gününde annem yanımda değil onuda özledim hüzün çöktü içime

canım inş. yerleşme kanamasıdır... bende de olmuştu... ertesi gün kalp atışlarını duymuştum...
pozitif düşün hayatım
dualarımız seninle....

semicim ben ankaradayım hayatım....burda bi açıp bi kapatıyo...
ama bende çok sıkıldım akşam üstü çıkmayı planlıyorum

tatlım iyim saol benimde ütüm var ama üşeniyorum bugün saldım gittidoğru kuşum kürtaj olmuştun sen normale döner yakında ...inşallah bebişlerde gelir sonra

ben ütüyü azalttım biraz daha yapayım dışarı çıkcam
evet canım kürtajdan sonra bi düzelme var inş. sonrasında da gelir bebişim

ayyy bende sinir oldum valla siteden soğuttu ( bi geçsin artık şu anneler günü yaaa....gözümüze sokuyolar resmen

ne bileyim her ay geliyo bu leke başta ve ben bikmadan usanmadan umitleniyorum sonu hüsran tabiki şimdilik bende lekelenme diyyicem aşkama belli olur yinede umut dua edin bana olurmu

aynılarını ben yazacaktm teşekkür edrim canım zahmetten kurtardın beni.
Zorla reklammı olur yahu

:95::95::95:

:113::113::113:

:117::117::117::117::117:

Anlatabildimmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…