selamün aleyküm
selamün aleyküm
slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce
selamün aleyküm
Boşver be kalbimm.. Kimse anlamasa da bilmesede yorgunluğunu...Yaradan bilir doğruluğunu...!inşallah bitanem inşallah çözülür sorunların.
hayırlısı bitanem elinde sonunda başvuracağımız yol o sanırım
:130: Işte bu sebepten ne zaman mutlu olduğunu göreyim düzelteceğim kuşum anlaştıkmı? Kendinle yüzleş yanii
ALEYKÜMSELAM ŞULEMselamün aleyküm
edacım nasılsın hayatım?? daha az gelir oldun aklımdasın...moralin biraz olsun düzeldi mi??
yeteer arkadaşımız dimi bende çok şey söyleyeceğimde kızıyorsunuz diye içime atıyorum :18::18::18: hani paylaşım nasıl rahatlayacağım ben derdimi bastırarak bazen çok ağır geliyor taşıyamıyorum diyorsun ama bende bu ay bir sabırsızlık var anlayamadım ee hadi artık diyorum aceleciyim nedense :101: :44:
evet tatlım yeterr arkadaşımız .aslında çok zor tabi nevacım rahatlamak istediğin zaman dök içini kuzum bize dökemezsen kime dökecen ama geçici bir hüzün olsun bize bu yolda moralde lazım sabırda ..ama insanınz zaaflarımız var .duygularımız var bazen çığlık atmak haykırarak da ağlamak lazım
tatlım iyim saol benimde ütüm var ama üşeniyorum bugün saldım gittiayyy canım bende zorla yapıyorum....haftaiçinden beri birikti geçen haftadan da var :)) eee artık pazartesine bitsin salı temizliğe yardımcı bayan gelecek ayak altında bişi kalmasın istiyorum
saol canım....evet herkeste farklı zaten bende çoook değişik bi durum oldu 23 günde adet oldum 30 yaşındayım ilk defa bu kadar erken :))
aslında kürtajdan sonra düzelme var 2 ayda 2 kere adet olmuş sayılacağım bu bile benim için ii bi gelişme... sadece bu defa az oldu...
sen nasılsın??
A.S BİTANEM HAYRET BUGÜN ERKENCİSİN
dosba+,kara_,sulekaratas,semi+,edanurlu,melodi2, O YAVAŞ YAVAŞ DÖKÜLÜYORSUNUZAMA MASAL YOOOOOOOOK TUMEDE GİRMEDİ BUGÜN MİNE ZATEN KAYIPLARA KARIŞTI
Hemen kötü düşünme yerleşme kanaması diyorlarya o olabilir tatlım aslında idrar testi yapsan çıkardı nede olsa döllenmiş olarak koyuyorlar ama yat dinlen kalkma imkanın varsa ara drunada sor canım bebişkoların savaşıyor en zorlu süreçleri geçirdin sende güçlü olki hep bir elden bu savaşı yenin
Bu reklam beni delirtti çıldırmaya az kaldı yaniii almayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte alacağım varsada almıyorum insanın gözüne gözüne sokulmazki diğer reklamların günahı ne kenarda duruyorlar her sayfa yenilemede Psikopata bağladım hheeee
Bu reklam beni delirtti çıldırmaya az kaldı yaniii almayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte alacağım varsada almıyorum insanın gözüne gözüne sokulmazki diğer reklamların günahı ne kenarda duruyorlar her sayfa yenilemede Psikopata bağladım hheeee
canım inş. yerleşme kanamasıdır... bende de olmuştu... ertesi gün kalp atışlarını duymuştum...slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce
semicim ben ankaradayım hayatım....burda bi açıp bi kapatıyo...aleyküm selam
herkesler buralarda haftasonu sessizliği çökmemiş topiğe
dosbacım sen nerde oturuyorsun burdada hava çok güzel kara bulurlar deyince korktum yakınlardaysan burayada gelir diye
yani bu kadar özlemşim güneşli sıcak havayı yahu
edacım işallah herşey en kısa zamanda yoluna girer canım.kazanırsın sen bu imtihanı inanıyorum ben canım
tatlım iyim saol benimde ütüm var ama üşeniyorum bugün saldım gittidoğru kuşum kürtaj olmuştun sen normale döner yakında ...inşallah bebişlerde gelir sonra
masal bnurdaydı öğlen yazdım ona ama sanırım çıkmıştı tumeninde pcde problem var sanırım
adet günüydüaslında merakta ettim
mine dediğin gibi gerçekten yok oldu gitti kız
işallah hamiş haberiyle dönerde dönüşü muhteşem olur
karacım leke demişsin leke iyiye işarettir canım önemli olan devamının gelmemesi varmı devamı
ne desek panikleyeceksin sen o yüğzden işallah hemen p.tesi olsunda güzel sonucunu al işallah kuzum
aynılarını ben yazacaktm teşekkür edrim canım zahmetten kurtardın beni.
Zorla reklammı olur yahu
ay nevacım aynen yaaaaaaaaaa bende deli oluyorum koskoca bir reklam her yenilemede ,cevap yazmadaçıldıracağımm bizde akşamüstü hediye almaya gidicez kayınvalideeye, anneye ..gerçi bu anneler gününde annem yanımda değil onuda özledim hüzün çöktü içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?