karacım bu kötüye yorulucak bi durum değil hayatım olağan bişey amabence sen bugün bi kan testi yap hayatım ben 10 gün yapmıştım idrarda şuan çıkmaz.slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce
ben dışarı çıkmıyacaksam kahvaltıyı yapıp evi hallledip 2den sonra muhakkak burda olurum nevacım aslında.A.S BİTANEM HAYRET BUGÜN ERKENCİSİN
dosba+,kara_,sulekaratas,semi+,edanurlu,melodi2, O YAVAŞ YAVAŞ DÖKÜLÜYORSUNUZAMA MASAL YOOOOOOOOK TUMEDE GİRMEDİ BUGÜN MİNE ZATEN KAYIPLARA KARIŞTI
iyi olmana sevindim ALLAH yardımcın olsun canım benim.Boşver be kalbimm.. Kimse anlamasa da bilmesede yorgunluğunu...Yaradan bilir doğruluğunu...!
ANLAŞTIK NEVAMM ANLAŞTIK KARDEŞİM
ALEYKÜMSELAM ŞULEM
DAHA İYİYİM CANIM,ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞTIK İNŞALLAH ÇÖZÜLMÜŞTÜR........DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
şuleeeeeeeeeee hoşgeldinnnn .....semiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin...karacım sende hoşgeldinnnnn endişelenme hemen yerleşme kanamasıdır inşallah bebişler yer yapıyorlardır kendilerine inşallah
[/QUOTE hoşbuldum canım arkadaşım kız ALLAH seni kahretmesin uyandığında birbirinize sarılmış olarakmı buldun kendini akşam sinirden çatlıyodun hani süründürecektin.
şaka şaka söyleyene bak valla en fazla yarım saat küs kalabiliyorum en doğrusunu yapmışın arkadaşım.
Bu reklam beni delirtti çıldırmaya az kaldı yaniii almayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte alacağım varsada almıyorum insanın gözüne gözüne sokulmazki diğer reklamların günahı ne kenarda duruyorlar her sayfa yenilemede Psikopata bağladım hheeee ALLAH sana hayırlı ömür ve eşinle daimi bi hayat hayırlıda bi evlad versin inşallah sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün.
ne bileyim her ay geliyo bu leke başta ve ben bikmadan usanmadan umitleniyorum sonu hüsran tabiki şimdilik bende lekelenme diyyicem aşkama belli olur yinede umut dua edin bana olurmu
[sıze="3"]kızlarr size rüyamı anlatayımmm:)rüyamda hamileyim bir kızım olacakmış :)kayınvalideyle konuşuyoruz adını ne koycan diyor bende semi yada minel koycam anne nasıl diye soruyorumişin komik yanı minel gerçekten koyacağım isim ama semi nerden kaldı aklımda yahu
şulecimmmmmmmmfarkında olmadan olmuş yahu bi baktım sarmaş dolaş olmuşuz sonra gözümü açınca dedim ben sana küsmüştüm aslında diye
kızlarr size rüyamı anlatayımmm:)rüyamda hamileyim bir kızım olacakmış :)kayınvalideyle konuşuyoruz adını ne koycan diyor bende semi yada minel koycam anne nasıl diye soruyorumişin komik yanı minel gerçekten koyacağım isim ama semi nerden kaldı aklımda yahu
[sıze="3"]
kız rüya deyince,ben doğurdumya bu gece,bildiğin yaptım doğumu,esmer bi kızım oluyoduyaaa
inşallah hayırlı bi şekilde çıkar rüyan[/sıze]
haklısın kuzum ..sevindi tabii hemde çokkkiyi olmuş iyi kocişin sevinmiştir barışmaya ikna etmek zorunda kalmadığı için.
hayat kısa ve nezaman ne yaşıyıcağımızın bi garantisi yok küsmeyelim boşver.
seminel'e işaret olmasın hiçte fena olmadı yani
nevacım her kayınvalide bukadarını haketmez bu sen ve benimki için hakları ama küçük hediyelerden hoşlanmazlar dimi.
ama 2 gündür sinirden çatlıyorum her fırsatta gözümüze sokulmasından bu ne anlayışsızlık ya bitsede kurtulsak.
[sıze="3"]
kız rüya deyince,ben doğurdumya bu gece,bildiğin yaptım doğumu,esmer bi kızım oluyoduyaaa
simdi semi öteki yarın ya ordan aklında kalmıştır vefaya bak ya.kızlarr size rüyamı anlatayımmm:)rüyamda hamileyim bir kızım olacakmış :)kayınvalideyle konuşuyoruz adını ne koycan diyor bende semi yada minel koycam anne nasıl diye soruyorumişin komik yanı minel gerçekten koyacağım isim ama semi nerden kaldı aklımda yahu
kızlarr size rüyamı anlatayımmm:)rüyamda hamileyim bir kızım olacakmış :)kayınvalideyle konuşuyoruz adını ne koycan diyor bende semi yada minel koycam anne nasıl diye soruyorumişin komik yanı minel gerçekten koyacağım isim ama semi nerden kaldı aklımda yahu
[sıze="3"]
simdi semi öteki yarın ya ordan aklında kalmıştır vefaya bak ya.
canım benim şaka bi yana hayırdır inşallah.
çok seviyorum kız çocuğunu ya.
hediyemiz aynıymış benimkinede robot alalım dedik yokmuş robotu.BEN BENİMKİNE EL BLENDERI ALACAM ÇÜNKÜ GEÇEN GİTTİĞİMDE PATLATTIM ANNEMEDE NEVRESİM TAKIMI ALAYIM DİYORUM EEE EVDE LAZIM OLAN BİŞEY.
datlum benim
diğer yarım
sen bırak minali direk semi koy
hayıur olsun tatlım.güzel rüya yaşadığın üzüntünün sona erdiğinin işareti bence canım
hediyemiz aynıymış benimkinede robot alalım dedik yokmuş robotu.
anacığımada henüz karar veremedim zaten daha vaktimde var 2hafda sonra anca giderim ama nevresim takımı iyi düşünülmüş bi hediye bende anneme rondo ketıl yada kılozet takımı aralarından birine karar verip alıcam ablamada bişey düşünüyorum ama bakalım.
kız semiiiiiiiiiiiiiii rüyalarıma bilem girdin heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?