Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ya yardım edin bugun benden leke geldi pazarteside kanda bakcaktım cok kötüyüm bozuldummu sizce
karacım bu kötüye yorulucak bi durum değil hayatım olağan bişey amabence sen bugün bi kan testi yap hayatım ben 10 gün yapmıştım idrarda şuan çıkmaz.
seni çok iyi anlıyorum ama sabırlı ol bitanem az kaldı.

A.S BİTANEM HAYRET BUGÜN ERKENCİSİN

dosba+,kara_,sulekaratas,semi+,edanurlu,melodi2, O YAVAŞ YAVAŞ DÖKÜLÜYORSUNUZ AMA MASAL YOOOOOOOOK TUMEDE GİRMEDİ BUGÜN MİNE ZATEN KAYIPLARA KARIŞTI
ben dışarı çıkmıyacaksam kahvaltıyı yapıp evi hallledip 2den sonra muhakkak burda olurum nevacım aslında.

iyi olmana sevindim ALLAH yardımcın olsun canım benim.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
semi AHSENNEVA+ melodi2+ kara_+ tume+ edanurlu bayby08 dosba+ sulekaratas+

hım bir gün ayarlayalımda herkes o gün o saatte kk da olsun diye düşünüyordum topluca görüşemediğimiz için
orkide masalcım ve febe yok onlarda olsaydı keşke ya

ne bileyim her ay geliyo bu leke başta ve ben bikmadan usanmadan umitleniyorum sonu hüsran tabiki şimdilik bende lekelenme diyyicem aşkama belli olur yinede umut dua edin bana olurmu

yüreğini ferah tut tatlım evet zor ama yapacak bişey yok endişelenmen yersiz olacağı varsa ipte atlasan zıplasanda olur yoksa ne yaparsak yapalım olmaz dua edip rabbimin isteğine saygı göstermeli ve isyana gidecek davranışlarda bulunmamaya gayret edelim herşey nasip tatlım bir arkadaş 4 tüp bebekten sonra umudunu kaybettiği anda kendiliğinden hamile kalmış çabalayacağız ama ısrarcı olmadan.

kızlarr size rüyamı anlatayımmm:)rüyamda hamileyim bir kızım olacakmış :)kayınvalideyle konuşuyoruz adını ne koycan diyor bende semi yada minel koycam anne nasıl diye soruyorumişin komik yanı minel gerçekten koyacağım isim ama semi nerden kaldı aklımda yahu

nevacım her kayınvalide bukadarını haketmez bu sen ve benimki için hakları ama küçük hediyelerden hoşlanmazlar dimi.
ama 2 gündür sinirden çatlıyorum her fırsatta gözümüze sokulmasından bu ne anlayışsızlık ya bitsede kurtulsak.

şulecimmmmmmmm farkında olmadan olmuş yahubi baktım sarmaş dolaş olmuşuz sonra gözümü açınca dedim ben sana küsmüştüm aslında diye

[sıze="3"]
kız rüya deyince,ben doğurdumya bu gece,bildiğin yaptım doğumu,esmer bi kızım oluyoduyaaa

inşallah hayırlı bi şekilde çıkar rüyan[/sıze]

şulecimmmmmmmm farkında olmadan olmuş yahubi baktım sarmaş dolaş olmuşuz sonra gözümü açınca dedim ben sana küsmüştüm aslında diye

iyi olmuş iyi kocişin sevinmiştir barışmaya ikna etmek zorunda kalmadığı için.
hayat kısa ve nezaman ne yaşıyıcağımızın bi garantisi yok küsmeyelim boşver.

seminel'e işaret olmasın hiçte fena olmadı yani

[sıze="3"]
kız rüya deyince,ben doğurdumya bu gece,bildiğin yaptım doğumu,esmer bi kızım oluyoduyaaa

aminn canımmmmmmmmmm inşallah tez elden topikçe hamile kalsak bayramımız olur heralde ya ...keşke öyle olsa hepimiz hamile kalsak bir anda gelsin halaylar zurnalarrrrrrrrrrrrrrrr davullar sonrabende bir keresinde doğurmuştum rüyamda sonrada uyanınca oturup ağlamıştım bebğim nerde diyeehayır olsun kuzum

iyi olmuş iyi kocişin sevinmiştir barışmaya ikna etmek zorunda kalmadığı için.
hayat kısa ve nezaman ne yaşıyıcağımızın bi garantisi yok küsmeyelim boşver.
haklısın kuzum ..sevindi tabii hemde çokkküç günlük dünya işte mutlu olmak mutlu kalmak lazım
seminel'e işaret olmasın hiçte fena olmadı yani

seminer gibi olmuş

BEN BENİMKİNE EL BLENDERI ALACAM ÇÜNKÜ GEÇEN GİTTİĞİMDE PATLATTIM ANNEMEDE NEVRESİM TAKIMI ALAYIM DİYORUM EEE EVDE LAZIM OLAN BİŞEY.

[sıze="3"]

TATLIM DOĞUM YAPMAK SIKINTIYI ATMAK DİYE BİLİYORUM İNŞALLAH.

BEN BİKERESİNDE BİR APARTMAN DAİRESİNİN EN ZİRVE ODASINDA BEBEK DOĞURDUM TAM 4 TANE O DA EVİMİ AYIRMAYA İŞARETTİ SANIRIM

simdi semi öteki yarın ya ordan aklında kalmıştır vefaya bak ya.
canım benim şaka bi yana hayırdır inşallah.
çok seviyorum kız çocuğunu ya.

datlum benim
diğer yarım
sen bırak minali direk semi koy

[sıze="3"]

hayıur olsun tatlım.güzel rüya yaşadığın üzüntünün sona erdiğinin işareti bence canım

:
simdi semi öteki yarın ya ordan aklında kalmıştır vefaya bak ya.
canım benim şaka bi yana hayırdır inşallah.
çok seviyorum kız çocuğunu ya.

olabilir tatlımm....ya gerçi kız olsun yada erkek olsun deme lüksümüz yok artık ama ben hep oğlan çocuklarını daha çok sevmişimdir nedense bir oğluşum olsa şöyle dolu doyum yesem yesem bitmese sonra yine yesem lokmalrından yemelere doyamasammmmmmmmm

Son düzenleme:
BEN BENİMKİNE EL BLENDERI ALACAM ÇÜNKÜ GEÇEN GİTTİĞİMDE PATLATTIM ANNEMEDE NEVRESİM TAKIMI ALAYIM DİYORUM EEE EVDE LAZIM OLAN BİŞEY.
hediyemiz aynıymış benimkinede robot alalım dedik yokmuş robotu.
anacığımada henüz karar veremedim zaten daha vaktimde var 2hafda sonra anca giderim ama nevresim takımı iyi düşünülmüş bi hediye bende anneme rondo ketıl yada kılozet takımı aralarından birine karar verip alıcam ablamada bişey düşünüyorum ama bakalım.

datlum benim
diğer yarım
sen bırak minali direk semi koy

hayıur olsun tatlım.güzel rüya yaşadığın üzüntünün sona erdiğinin işareti bence canım

kız semiiiiiiiiiiiiiii rüyalarıma bilem girdin heee

bizde geçen sene robot almıştık.o kadar güzeli bende yok yani
bu sene bilmem alırmıyız
yarın dimi anneler günü ay şimdi k.valideme gitmemiz lazım bizim unutmuşum kızlar neden hatırlatıyorsunuz ya:84:
kız semiiiiiiiiiiiiiii rüyalarıma bilem girdin heee

bazı arkadaşloara duyurulur yani kaç aydır bir kere bile kız doğurup adını semi koyduğunu görmediler rüyalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…