Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç napsın oturuyor azcık uyarsamda sinirlenip çocukları dövüyor kaldıkı kapıyı kilitlemek
gel nolur gel ne güzel olur.
valla haşhaşlı sana feda olsun sana ayrı bile yaparım.

maaşallah ne güzel eğitim vermiş.sal gitsin yaramazlık yapınacada döv gitsin
tövbe tövbe

edacım:79:nasılsın canım daha iyisin sanırım
orkide bebiş ne yapıyor tatlım.tatlım ben senin fotonu gördüm ya.bayılmıştım sana ne kadar tatlı hamile olacaksın sen ya
şengül sustun tatlım.kaç senelik evlisin sen canım:26:

anammmmmmm ne haşarı çocuk bunlar yahu ayıp ayıpdimi ama..bak kurabiyem güzel olar vallaa ondaan yapılabilier ..poğaça yapabilirsin sen hamaratsın kız yaparsın bişiler
sorma ya melodicim transferden çıkmışım ziyarete geldiler 7 çocukla arkalarından sürüklenerek ağlayarak toparladım evi valla.
üstelik dr kayınvalidemin yanında uyrmıştı beni bi çocuklar açmış yemek varmıymış bizde yemek yapamıyorum dışardan yiyoruz.
bugün kurabiye ve poğça yapmıştım yanına bişeyler yapıcam artık.

ya şulecimmm bir insanda vicdan olacak o yoksa zaten her türlü kötülük beklenir ben ona inanıyorum ..allah byük kuzum eninde sonunda insanları cazalandırıyor bence ...

çok şükür canımm
iyiyim sen nasılsınn

çok şükür canımm
iyiyim sen nasılsınn
bende iyiyim canım şükür.buluşmamız gerçekleşebilirse senide bekleriz edacım.

hım durum ciddiymiş.çaresizmişsin bir anlamda.
aslında uzatıp sana tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ama
merakta ediyorum
mesela görümcen senden büyük mü
yok canım asıl ben uzatıp kafanızı şişiriyorum diye üzülüyorum hakkınızı helal edin.
bu bahsettiğim 1,5 yaş büyük bardakları saklıyan 4yaş küçük bitanede eşinden ayrılmış var 2,5 yaş büyük.

şulecimmmmmmmmm iyiii sabır varmış sendeeeeeeeeeeeeee canımm ya..iyiki bu zor günler geride kalmış canım yaaa..ben heralde oynatırdım kafayı manisaya ziyaretime gelirdiniz
benim ailemde şaşırıyordu nasıl sabrediyorum diye çok asabi tez canlı lafını esirgemeyen biriydim ama başa gelince çekiliyor seviyordum yoksa hepsini paralar alır bavulumu giderdim dua ettim sabır ver yarabbi dedim kocam gerçekleri görsün dedim şükür rabbim ellerimi boş çevirmedi.

maaşallah ne güzel eğitim vermiş.sal gitsin yaramazlık yapınacada döv gitsin
tövbe tövbe
sorma ya hem çoooooooooooooook larç bi okadarda alıngan.

ben geldim şulemmm,uyumadım dahaa,bizimki hala derslerle uğrasıyoo

sende hiçbişeye üzme canını
inan hiç bir fayda vermiyo
yeni yaşadım biliyosuunn
hoşgeldin canım evet biliyorum sabrın sonu selamet işte sende gördün geçmiş gitmiş olsun.

ya şulecimmm bir insanda vicdan olacak o yoksa zaten her türlü kötülük beklenir ben ona inanıyorum ..allah byük kuzum eninde sonunda insanları cazalandırıyor bence ...
aynen öyle ALLAH korkusu olucak insanda
tabiki canım ben YARADANIN adaleti er yada geç tecelli ediyor.

kızlar kimdi hatırlayamadım
2 bekar görümcesi ve kaynanası olan misafirliğe geleceği zaman
3ü1aradalar geliyor diyordu:26:

ben çok yemek yemeye başladım kızlar ya
sürekli acıkıyorum
şişicem o olacak yani
ne yesem acaba

kızlar kimdi hatırlayamadım
2 bekar görümcesi ve kaynanası olan misafirliğe geleceği zaman
3ü1aradalar geliyor diyordu:26:

benim ooooooooooo2 bekar değil ama 3 bekar kuzum :)bazen kayınvalide gelmez onlar gelir ondan öyle diyorum

canım aynen vallaha yaptıklarını saymakla bitmez ama bende öle sabrediyorum susuyorum hiç cvp vermiyorum dediğin gibi birgün mükafatını görürüz.allahım kalplerine merhamet vesin tatlım ne diyeyim.

ama gerçekten yuh yaniiiii...bak bende sana bu konuda bir örnek vereyim..ben evlendim3-4 ay sonra ramazandı.halamın çocuklarını çağırdım yemeğe.halamın oğlunun çocuğu var alp adı ama öle bir büyüdüki sanki benim çocuğumdu.annesine anne demezdi bana anne derdi.nişanlandım eşimden yani ozamanın nişanlımda kıskanıyordu hiç sevmiyordu.sonra alıştırdım zar zor ona sonrada ben (bana hala demeye başlamıştı ) eniştem halamı alınca beide alıcak ben onların çocuğu olacam derdi o kadar aramız iyidi düşün...neyse sadede geleyim.çocuk daha3-4 yaşında filandı.2 kere buzdolabını açıp sadece her seferinde 1 tane olmak üzere 2 tane üzüm kopardı yedi bunlar gidince kaynanam neler söledi ne tebiyesizmiş öle başkasının dolabı açılırmıymış ama sölemediği şey kalmadı.bende dedim anne nediyorsun o daha bebek ne anlar ayıptan hemde beim çocuğum gibi o bunu biliyorsunuz başından başkasının evinde zaten yapmaz sonrası odamda hüngür hüngür ağladım çok ağrıma gitti benim bebeğime nasıl konuştu diye.sonra geçen sene görümcemin oğlu geldi burda kaldı 15 gün filan annesiyle hergün işten geldiğimde odamı tekrar toparlamak zorunda kalıyordum hadi odayı dağıttı onu bırak gardolabımın içini bile karıştırıp mahfediyordu 1 hafta filan bişey demedim sonra kayın valideme dedim bak günüz odama girip dağıtıyor gardolabımı filanda hergün topluyorum yatak odası bu ya çocuğun ne işi var dedim.görmemişiz dedi geçti.sonra baktım devam etti 1-2 gün çocuğu sıkıştırdım birdaha odama girdiğini görmicem ne işin var dedim.eşimde söleyince kesti işte kendine gelince görmemişler ama benimkine gelince terbiyesizlik.asıl yatak odasına girmekmi yoksa buzdolabını açanmı terbiyesizlik....ki onun çocuğu benimkinden büyük...işte öleler malesef cnm...

semii şengül.hasrettttt hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ben haziranda 3 bitecek4 e girecem

Son düzenleme:
benim ooooooooooo2 bekar değil ama 3 bekar kuzum :)bazen kayınvalide gelmez onlar gelir ondan öyle diyorum

niye bekar kuzum onlar öyle
kimse almamışmı
ayy bana bak ya resmen dedikoducu oldum:78::78:
aslında kimsenin birşeyine karışamam.komşlarım konuşur ben dinlerim ama
burda ne oluyor bana anlamadım yabeni görseniz ne mülayimim:86: şaşırırsınız

: mülayim semiiii..bilmem ki kısmet olmamış iyi kızlardır halbusem ama kimseyide beğenmezler hal böyle olunca yaş geçer bu sefer hiç kimseyi beğenmezsin öyle işte kuzucum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…