hiç napsın oturuyor azcık uyarsamda sinirlenip çocukları dövüyor kaldıkı kapıyı kilitlemek
gel nolur gel ne güzel olur.
valla haşhaşlı sana feda olsun sana ayrı bile yaparım.
tamam bitanem.iyi geceler sanada.
allah rahatlık versin bitanem
sorma ya melodicim transferden çıkmışım ziyarete geldiler 7 çocukla arkalarından sürüklenerek ağlayarak toparladım evi valla.anammmmmmm ne haşarı çocuk bunlar yahu ayıp ayıpdimi ama..bak kurabiyem güzel olar vallaa ondaan yapılabilier ..poğaça yapabilirsin sen hamaratsın kız yaparsın bişiler
sorma ya melodicim transferden çıkmışım ziyarete geldiler 7 çocukla arkalarından sürüklenerek ağlayarak toparladım evi valla.
üstelik dr kayınvalidemin yanında uyrmıştı beni bi çocuklar açmış yemek varmıymış bizde yemek yapamıyorum dışardan yiyoruz.
bugün kurabiye ve poğça yapmıştım yanına bişeyler yapıcam artık.
edacım:79:nasılsın canım daha iyisin sanırım
orkide bebiş ne yapıyor tatlım.tatlım ben senin fotonu gördüm ya.bayılmıştım sana ne kadar tatlı hamile olacaksın sen ya
şengül sustun tatlım.kaç senelik evlisin sen canım:26:
yok kuzum ben geldim ya onadan gidemedi şulecim
anaaa kız koskoca görümce geliyor kısırla kurabiyeyle olurmu hani bunun poğaçası çöreği
en iyisi valla birinden birazcık çekinmeleri lazımhımmm :44labilir
yok kız otorite kurdum üzerlerinde ama zorunlu yani yoksa kimseyi dinlemeyecekler
yoksa gerçekten severler beni çünki çok ilgilenirim.önceki gece bendeydiler anneleri yanlarında yenge yenge herşeyi bana diyorlar başımı şişirene kadar o kadar yani
semicim görümceme 4 ayda iki kez gittim birinde ben gittikten sonra diğer ablasıda ordaydı aldı ağdayı duşa girdi sonrada çocuklarını sırayla yıkadı çıktı 2 saat sürdü işi çıktı 15 dk sonra ben kalktım
bide geçen gün gittim ıspanak makarna salatayı ben yaptım sofrayı kurdum topladım sabahtan kalan bulaşığıyla bulaşıklarıda yıkadım çayı yaptı görümcemin kızı doldurdu çayları götürdü bi baktım tepsi yerde servis etmemi bekliyorlar.
nedersin yapıyımmi
poğça börek çörek.
anaaa kız koskoca görümce geliyor kısırla kurabiyeyle olurmu hani bunun poğaçası çöreği
valla ben öpüp başıma koyayım görümcelerimi bazen sinir ederler beni falan ama ben gittiğimde deli olurlar hep iyi ağırlamışlardır saolsınlar kayınvalidede öyle zaten hepsi bir yerde benimkiler evli değil ya..onların derdi eşim çok düşkünler çok gidilsin gelinsin seviyolar bende tam tersi hep mesafeliyimdir.kendi annem bile haberli gelirrr yani o derece ..en iyisi valla birinden birazcık çekinmeleri lazım
semicim görümceme 4 ayda iki kez gittim birinde ben gittikten sonra diğer ablasıda ordaydı aldı ağdayı duşa girdi sonrada çocuklarını sırayla yıkadı çıktı 2 saat sürdü işi çıktı 15 dk sonra ben kalktım
bide geçen gün gittim ıspanak makarna salatayı ben yaptım sofrayı kurdum topladım sabahtan kalan bulaşığıyla bulaşıklarıda yıkadım çayı yaptı görümcemin kızı doldurdu çayları götürdü bi baktım tepsi yerde servis etmemi bekliyorlar.
nedersin yapıyımmi
poğça börek çörek.
en iyisi valla birinden birazcık çekinmeleri lazım
nedersin yapıyımmi
poğça börek çörek.
canım boşveer sen
görgülü kuşlar gördüğünü işler der benim teyzem
senin içine nasıl siniyorsa öyle yap
ne kendini üz nede ez
kazanan sen olursun canımmm
hepinize iyi geceler güzel hanımlar
namazımı kılıp uyuyum artık
perşembe görüşürüz inşallahhh
selam ve dua ile...
bende iyiyim canım şükür.buluşmamız gerçekleşebilirse senide bekleriz edacım.çok şükür canımm
iyiyim sen nasılsınn
en iyisi valla birinden birazcık çekinmeleri lazım
nedersin yapıyımmi
poğça börek çörek.
sen ne biçim gelinsin bakim.çayı görümcene yaptırmışsın yorulmuştur kadıncağız.ay bizde gelin alıcaz bendemi böyle yapsam
bu durumda ben olsam tek çeşitle yetinirdim.çaylarıdaverirdim alırdım elime el işimi yapsınlar kendi servilerini
zaten mahsuscuktan söylemiştim canım
yok canım asıl ben uzatıp kafanızı şişiriyorum diye üzülüyorum hakkınızı helal edin.hım durum ciddiymiş.çaresizmişsin bir anlamda.
aslında uzatıp sana tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ama
merakta ediyorum
mesela görümcen senden büyük mü
benim ailemde şaşırıyordu nasıl sabrediyorum diye çok asabi tez canlı lafını esirgemeyen biriydim ama başa gelince çekiliyor seviyordum yoksa hepsini paralar alır bavulumu giderdim dua ettim sabır ver yarabbi dedim kocam gerçekleri görsün dedim şükür rabbim ellerimi boş çevirmedi.şulecimmmmmmmmm iyiii sabır varmış sendeeeeeeeeeeeeee canımm ya..iyiki bu zor günler geride kalmış canım yaaa..ben heralde oynatırdım kafayı manisaya ziyaretime gelirdiniz
sorma ya hem çoooooooooooooook larç bi okadarda alıngan.maaşallah ne güzel eğitim vermiş.sal gitsin yaramazlık yapınacada döv gitsin
tövbe tövbe
hoşgeldin canım evet biliyorum sabrın sonu selamet işte sende gördün geçmiş gitmiş olsun.ben geldim şulemmm,uyumadım dahaa,bizimki hala derslerle uğrasıyoo
sende hiçbişeye üzme canını
inan hiç bir fayda vermiyo
yeni yaşadım biliyosuunn
aynen öyle ALLAH korkusu olucak insandaya şulecimmm bir insanda vicdan olacak o yoksa zaten her türlü kötülük beklenir ben ona inanıyorum ..allah byük kuzum eninde sonunda insanları cazalandırıyor bence ...
canım boşveer sen
görgülü kuşlar gördüğünü işler der benim teyzem
senin içine nasıl siniyorsa öyle yap
ne kendini üz nede ez
kazanan sen olursun canımmm
hepinize iyi geceler güzel hanımlar
namazımı kılıp uyuyum artık
perşembe görüşürüz inşallahhh
selam ve dua ile...
iyi geceler canımm .....
kızlar kimdi hatırlayamadım
2 bekar görümcesi ve kaynanası olan misafirliğe geleceği zaman
3ü1aradalar geliyor diyordu:26:
ben çok yemek yemeye başladım kızlar ya
sürekli acıkıyorum
şişicem o olacak yani
ne yesem acaba
ah bu tarz şeylerle karşılaşınca içim acıyor şengülcüm yaşadıklarımı hatırlıyorum.
ALLAH yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum en kısa zamanda kendine ait kendi düzenini oturttuğun bi yuvan olur inşallah.
çok ilginç ya bende kayınvalidemle birlik otururken kadın koltuğun köşesinden hiç kalkmıyordu hizmetçi gibiydim ama birkere eline sağlık kızım sende yoruldun azcık dinlen denilmedi daha yeni evliydim ramazanda sahur azırlamak için uyumuyordum uykuda kalırım diye inana kuş sütü eksik bi sofra hazırlıyordum kalkıp yiyorlardı sonrada ne kendi nede kızları bi baedağı bile kaldırmıyorlardı yorgunluktan ben yiyemiyordum zaten sonrada toparlayıp namazdan sonra uyuyordum sabahta uykuda kalıcam diye tlf,nun saatini kuruyordum elimde tutuyordum duymam diye ve bu 2 ramazan böyle oldu genede kaynanam beni insanlara kötülemekten eleştirmekten geri kalmadı ağlamadan uyuduğum tek bir gece yoktu genede hep altan alıyordum evliliğimi bitiricekler diye çocuklara bile sesimi çıkaramıyordum görümcemin 14 yaşındaki kızı bile beni azarlıyordu kimse müdahale etmiyordu görümcem benim çocuklarım ALLAHTAN başka kimseden korkmıyıcaklar diyordu kendi çalışıyordu ve ben bakıyordum üstelik çocuklarına bgün benim oğlumun kahvaltısı gecikmiyicek demişti ay neyse benimki anlatmakla bitmez aldım gene sazı elime.
semii şengül.hasrettttt hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya aslında şeytan diyoki haşhaşlı kek yap tamam şerbetli bi tatlı bu yav gıcık oldum saat 12,de haber verirlirmi
kısır yapamam görümcemin çocuklarını görmen lazım valla melodi iç çamaşırı çekmecelerimi bile karıştırıyolar tamam arkalarından bi temizlik şart olucak ama bile bilede lades edemem
edacım:79:nasılsın canım daha iyisin sanırım
orkide bebiş ne yapıyor tatlım.tatlım ben senin fotonu gördüm ya.bayılmıştım sana ne kadar tatlı hamile olacaksın sen ya
şengül sustun tatlım.kaç senelik evlisin sen canım:26:
benim ooooooooooo2 bekar değil ama 3 bekar kuzum :)bazen kayınvalide gelmez onlar gelir ondan öyle diyorum
niye bekar kuzum onlar öyle
kimse almamışmı
ayy bana bak ya resmen dedikoducu oldum:78::78:
aslında kimsenin birşeyine karışamam.komşlarım konuşur ben dinlerim ama
burda ne oluyor bana anlamadım yabeni görseniz ne mülayimim:86: şaşırırsınız
aynenn ya bende tatlım meselam şimdik pizza kraker yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?