bencede ya.bir deri bir kemik kadınlar itici geliyor bana.iskelet gibi.
ama sende bir dur de şulecim.64 yeter.
tabi ya kadın dediğin azcık etli budlu olucak çok severim hükümet gibi kadın derler ya o tipleri ya semicim kemiklerim iri boyda 1,73 yani çokta kilolu değilim şuan biraz daha almak istiyorum alamıyordum zaten bebişimin hediyesi anneciğine bide orantılı aldım bi fazlalık yokbanada banadaben balık etliyim dolu doyum tammmm
melodi fotoğrafında çok narindin yav o zaman kaçtınki.bencede ya.bir deri bir kemik kadınlar itici geliyor bana.iskelet gibi.
ama sende bir dur de şulecim.64 yeter.
işte bu neolucak çokda güzel olmuşben 70 kiloyummnolmuş yani
tabi ya kadın dediğin azcık etli budlu olucak çok severim hükümet gibi kadın derler ya o tipleri ya semicim kemiklerim iri boyda 1,73 yani çokta kilolu değilim şuan biraz daha almak istiyorum alamıyordum zaten bebişimin hediyesi anneciğine bide orantılı aldım bi fazlalık yok
melodi fotoğrafında çok narindin yav o zaman kaçtınki.
boyun kaç
şule tatlım bak aklıma ne geldi
yarına ye beni diyen bir sürü çeşit yap.içlerine doldur isotu
sonrada afiyetle ye.ama sadece sen.naneli evde büyüyen de acıyı yiyemezdir
ben 70 kiloyummnolmuş yani
zekisin diye boşuna demiyorum semi bak bu olur yarına döktüriyim ben iyisimi senin yüzün suyun hürmetine sadece limonlu çaydan yırttılar bakşule tatlım bak aklıma ne geldi
yarına ye beni diyen bir sürü çeşit yap.içlerine doldur isotu
sonrada afiyetle ye.ama sadece sen.naneli evde büyüyen de acıyı yiyemezdir
semi nevanın deyimiyle tam çevir gazı yanmasın oldu.kuzum ben şuleye dedim 64 yeter diye yoksa sana 80 de olsa yakışır edacım
ay melodi 2 kilomu seni sitrese sokan benim ayağımın teki 3 kilo.51 falan dım canım.. kız hala narinim ayol
semi nevanın deyimiyle tam çevir gazı yanmasın oldu.
ALLAH rahatlık versin şengülcümcanlar ben çıkayım artık çok uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar
ay melodi 2 kilomu seni sitrese sokan benim ayağımın teki 3 kilo.
bencede narinsin yani boşuna efor sarfetme.
gelemem sanırım semicim çok uzak yazdım ama görmedin sanırım çerkezden izmit 5 saat falandır bide ben yoculuk yapamıyorum otübüsle araba tutuyor hadi katlanırım sizi görmek için diyim ben önümüzdeki ay trasferimi yaptırıcam inşallah.şule tatlım sen gelebilirmisin biz buluşursak
onu biliyorum hayatım edanın gönlünü alışını kast ettim yani 80
yok be görüyorsun nevayada kızıyorum kgyu bu kadar dert edindiği için.
şule nerden geldiş aklına şimdi ya güldürdün beni
öyle valla 40 numara giyorum utanıyorum ayakkabı alınca kız 2 kilodan bahsediyor.
şule nerden geldiş aklına şimdi ya güldürdün beni
öyle valla 40 numara giyorum utanıyorum ayakkabı alınca kız 2 kilodan bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?