Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kimdi hatırlayamadım
2 bekar görümcesi ve kaynanası olan misafirliğe geleceği zaman
3ü1aradalar geliyor diyordu:26:
ay bu süpermiş benimkiler dördü bi arada oluyor gerçi şekeri bol diyicem olmıyıcakacıdan yenmiyorlar isotlar mubarekler.

aynen öyle annem hep der sen benim kızımsın ALLHIN rızasını gözet hanımefendiliğini bozma.

valla ben öpüp başıma koyayım görümcelerimi bazen sinir ederler beni falan ama ben gittiğimde deli olurlar hep iyi ağırlamışlardır saolsınlar kayınvalidede öyle zaten hepsi bir yerde benimkiler evli değil ya..onların derdi eşim çok düşkünler çok gidilsin gelinsin seviyolar bende tam tersi hep mesafeliyimdir.kendi annem bile haberli gelirrr yani o derece ..

[/QUOTE] tabi canım kıymetlerini bil ya benimkiler gibi olsalar düşünmesi bile kötü.

ay çok severim.ama ben pizza krakerle değilde direk büyük boy pizzayla doyacak gibiyim.

benide bıraksan zaten neler götürürüm şimdi ama geçiştirmeye çalışıyorumah ah dürüm içinde bir etsiz çiğ köfte olacağdı götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrspora başlıyorum haftaya kilo aldım bende bu yemenin sonu yok durmam lazım

şulecim.tatlım nasıl becerdin böyle alıntı yapmayı
nedir taktiği

şulecim.tatlım nasıl becerdin böyle alıntı yapmayı
nedir taktiği

hakikaten şulecim başarı yaaahem sen yarın nasıl kalkıcan bakalım hala ayaktasın?sana diyorum benimde erken kalkmam lazım halbusem

nerden aklına geldi şimdi
acısını azcık daha az katsalar bende yiyecemde yanıyorum ya.gülüyor kocişim ben çiğ kötfe yerken
fındık kadar bir parçayı özene bezene sarıyorm 3 5 yaprak marulla kocaman lavaşa halada yanıyorum deyip bardak bardak su içiyorumgüya çiğköfte yiyorum
offf melodi canım çekti ya.
kaç kgsun :26:fotoda hiçte kglu drmuyordun

şengül bende haziranda evlendin canım 15 haziran 2008 sendemi 2008 evlendin benimde haziranda 4 senem olucak.
ah canım ya iğneyi hiç kendilerine batırmıyorlar ama çuvaldız sürekli ellerinde sinir oluyorum sende ben ve navam gibi çekmişsin hala çekmektesin rabbim bize nasıb etti sanada nasıb etsin.

ah ah olsada yesek ben acıyı çok severim hatta bide acı sos koyarım içine ekstradan ohhhh yemelere doyamam sonra tatlım 54 kilo olmuşumdurr 3 kilo aldım zaten çok değil abartı bişey yok ama selülitler çıktı desem sporu bırakınnca devam etmem lazım yazın deniz hayal olacak yoksa kociş dalga geçmeye başladı bile sinir ediyo beni

ay evet ya nerden çıktı şimdi bu melodi ayda en az 4 kez yiyorum acıyada antıramalıyım bizim yemekler acısız olmazdı doğuda acısız yemek yenmez.

ayy hakikaten tehlike çanları çalmaya başlamış.hemen ver o kgyu ben 54 kg olsam sokağa çıkmam melodi

ay sizin bu kocişlerinizede ben sinir oldum yav ben 53,ken etopyalı muamelesi görüyordum şimdi 64,düm hala almaya çalışıyorum kocişte ye karıcım ye diyor dombili karım benim diye seviyor adam.

ay evet ya nerden çıktı şimdi bu melodi ayda en az 4 kez yiyorum acıyada antıramalıyım bizim yemekler acısız olmazdı doğuda acısız yemek yenmez.

kız acaba ben bir önceki hyatımda doğudamıydımçok seviyorum acıyı ya acısız yemek saman gibi geliyor bana yahu

7 haziran 2008 canım
amin tatlım zaten tek dileğim tek oda olsun ama anahtarı bende olsun benim düzenim olsun diyorum hep gözüm hiç yükseklerde değil allahım herşeyin hayırlısını versin işte insanın aklına geldikçe içindekiler depleşiyor....
mesela elimde kelebek vardı iğne yapıyordum ordan kendime rahatlıkla yapayım diye taktılar.2 gün sonra gezmeye gitti 1 hafta 10 gün filan gelmeyecek bende çağrı merkezinde çalışıyorum 8 de geliyorum ve biliyor pert bi şekilde3 geliyordum çogu zaman yemek bile yemeden yatıyordum haa bu arada hafta sonları temizlik yapıyordum evi kaldırıyodum.neyse eve geldim birgün önceki akşamdan bulaşıklar duruyor birkaç parça ütü var yapmamış ama moralim nasıl bozuldu eşim daha eve gelmemişti.aradım hüngür hüngür ağlayarak bak böle yapmış diye tamam cnm üzme kendini ben gelince yıkarım dedi ama nerde zaten cinin tepene gelmiş.tuttum çektim kelebeği kanlar fışkıra fışkıra yıkadım bulaşıkları ve iki gözüm iki çeşme allah sorar bunları o yüzden ben öle cvp vermem susarım ama diyorumya bir gün atacak tepemde bakalım ne zaman....

pardon tek dileğim yazmışım birde bebişim var tabiiiiiii :))))))

Son düzenleme:
ay sizin bu kocişlerinizede ben sinir oldum yav ben 53,ken etopyalı muamelesi görüyordum şimdi 64,düm hala almaya çalışıyorum kocişte ye karıcım ye diyor dombili karım benim diye seviyor adam.
ya iişte bizimki takıntılı deli ediyor beniiiii
ayy hakikaten tehlike çanları çalmaya başlamış.hemen ver o kgyu ben 54 kg olsam sokağa çıkmam melodi

kız dalga geçme ne yapayım benim adam arıza ailecek kiloya takıklar yahu:)

şule ben 2007 nisanda evlendim 4 yıl diyorum senin 3 yıl olmuyomu güzelim bu durumda :44:

bencede ya.bir deri bir kemik kadınlar itici geliyor bana.iskelet gibi.
ama sende bir dur de şulecim.64 yeter.

kız acaba ben bir önceki hyatımda doğudamıydımçok seviyorum acıyı ya acısız yemek saman gibi geliyor bana yahu
olabülü ya aslında sevmem fazlasını annemle hep kavga ederdim koyma şunu diye bizimkiler yemeği biber salçasız yapmazlar.
ama evlendim makarnayla ilgili sohpet etmiştik hatırlarsın bu kocişin ailesi bana öööööö getirdi evde baharat namına sadece nane var bigün markete gidiyolar anne sumak alırmısın dedim o ne dedi
yani kararında seviyorum azcıkta olucak yoksa cidden saman ilk evlendiğim zamanlar peynire bile döküyordum pul biberi
şimdi azcık kocişi alıştımaya çalışıyorum.

bende aynen alıştı sayılır kociş azcık onda atıyorum pul biber falan..çiğ köfteyi bilem yiyor yana yana komedi yaa semii gibi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…