ay bu süpermiş benimkiler dördü bi arada oluyor gerçi şekeri bol diyicem olmıyıcakkızlar kimdi hatırlayamadım
2 bekar görümcesi ve kaynanası olan misafirliğe geleceği zaman
3ü1aradalar geliyor diyordu:26:
aynen öyle annem hep der sen benim kızımsın ALLHIN rızasını gözet hanımefendiliğini bozma.dimi ya çok fenayım ben zaten sürekli sen gelinsin deyip duruyorlar azcık hizmet ediyim ben yarın.yok kuzum ben geldim ya onadan gidemedi şulecim
evet ya semi gelmiştir diye geldim ben.
iyiki gelmişim seviyorum sizi
sen ne biçim gelinsin bakim.çayı görümcene yaptırmışsın yorulmuştur kadıncağız.ay bizde gelin alıcaz bendemi böyle yapsam
bu durumda ben olsam tek çeşitle yetinirdim.çaylarıdaverirdim alırdım elime el işimi yapsınlar kendi servilerini
zaten mahsuscuktan söylemiştim canım
bukadar geçmişi yad ettikten sonra zaten içimden gelmezki hatta çayın yanına limon tamam
anaaa kız koskoca görümce geliyor kısırla kurabiyeyle olurmu hani bunun poğaçası çöreği
canım boşveer sen
görgülü kuşlar gördüğünü işler der benim teyzem
senin içine nasıl siniyorsa öyle yap
ne kendini üz nede ez
kazanan sen olursun canımmm
hepinize iyi geceler güzel hanımlar
namazımı kılıp uyuyum artık
perşembe görüşürüz inşallahhh
selam ve dua ile...
ay çok severim.ama ben pizza krakerle değilde direk büyük boy pizzayla doyacak gibiyim.
şulecim.tatlım nasıl becerdin böyle alıntı yapmayı
nedir taktiği
benide bıraksan zaten neler götürürüm şimdi ama geçiştirmeye çalışıyorumah ah dürüm içinde bir etsiz çiğ köfte olacağdı götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spora başlıyorum haftaya kilo aldım bende bu yemenin sonu yok durmam lazım
nerden aklına geldi şimdi
acısını azcık daha az katsalar bende yiyecemde yanıyorum ya.gülüyor kocişim ben çiğ kötfe yerken
fındık kadar bir parçayı özene bezene sarıyorm 3 5 yaprak marulla kocaman lavaşa halada yanıyorum deyip bardak bardak su içiyorumgüya çiğköfte yiyorum
offf melodi canım çekti ya.
kaç kgsun :26:fotoda hiçte kglu drmuyordun
ay evet ya nerden çıktı şimdi bu melodi ayda en az 4 kez yiyorum acıyada antıramalıyım bizim yemekler acısız olmazdı doğuda acısız yemek yenmez.nerden aklına geldi şimdi
acısını azcık daha az katsalar bende yiyecemde yanıyorum ya.gülüyor kocişim ben çiğ kötfe yerken
fındık kadar bir parçayı özene bezene sarıyorm 3 5 yaprak marulla kocaman lavaşa halada yanıyorum deyip bardak bardak su içiyorumgüya çiğköfte yiyorum
offf melodi canım çekti ya.
kaç kgsun :26:fotoda hiçte kglu drmuyordun
ah ah olsada yesekben acıyı çok severim hatta bide acı sos koyarım içine ekstradan ohhhh yemelere doyamam sonra tatlım 54 kilo olmuşumdurr 3 kilo aldım zaten çok değil abartı bişey yok ama selülitler çıktı desem sporu bırakınnca devam etmem lazım yazın deniz hayal olacak yoksa kociş dalga geçmeye başladı bile sinir ediyo beni
ay sizin bu kocişlerinizede ben sinir oldum yav ben 53,ken etopyalı muamelesi görüyordum şimdi 64,düm hala almaya çalışıyorum kocişte ye karıcım ye diyor dombili karım benim diye seviyor adam.ah ah olsada yesekben acıyı çok severim hatta bide acı sos koyarım içine ekstradan ohhhh yemelere doyamam sonra tatlım 54 kilo olmuşumdurr 3 kilo aldım zaten çok değil abartı bişey yok ama selülitler çıktı desem sporu bırakınnca devam etmem lazım yazın deniz hayal olacak yoksa kociş dalga geçmeye başladı bile sinir ediyo beni
ay evet ya nerden çıktı şimdi bu melodi ayda en az 4 kez yiyorum acıyada antıramalıyım bizim yemekler acısız olmazdı doğuda acısız yemek yenmez.
semiye katılıyorum hemen başla sen.ayy hakikaten tehlike çanları çalmaya başlamış.hemen ver o kgyu ben 54 kg olsam sokağa çıkmam melodi
şengül bende haziranda evlendin canım 15 haziran 2008 sendemi 2008 evlendin benimde haziranda 4 senem olucak.
ah canım ya iğneyi hiç kendilerine batırmıyorlar ama çuvaldız sürekli ellerinde sinir oluyorum sende ben ve navam gibi çekmişsin hala çekmektesin rabbim bize nasıb etti sanada nasıb etsin.
ay sizin bu kocişlerinizede ben sinir oldum yav ben 53,ken etopyalı muamelesi görüyordum şimdi 64,düm hala almaya çalışıyorum kocişte ye karıcım ye diyor dombili karım benim diye seviyor adam.
ayy hakikaten tehlike çanları çalmaya başlamış.hemen ver o kgyu ben 54 kg olsam sokağa çıkmam melodi
şengül bende haziranda evlendin canım 15 haziran 2008 sendemi 2008 evlendin benimde haziranda 4 senem olucak.
ah canım ya iğneyi hiç kendilerine batırmıyorlar ama çuvaldız sürekli ellerinde sinir oluyorum sende ben ve navam gibi çekmişsin hala çekmektesin rabbim bize nasıb etti sanada nasıb etsin.
ay sizin bu kocişlerinizede ben sinir oldum yav ben 53,ken etopyalı muamelesi görüyordum şimdi 64,düm hala almaya çalışıyorum kocişte ye karıcım ye diyor dombili karım benim diye seviyor adam.
bencede ya.bir deri bir kemik kadınlar itici geliyor bana.iskelet gibi.
ama sende bir dur de şulecim.64 yeter.
olabülü ya aslında sevmem fazlasını annemle hep kavga ederdim koyma şunu diye bizimkiler yemeği biber salçasız yapmazlar.kız acaba ben bir önceki hyatımda doğudamıydımçok seviyorum acıyı ya acısız yemek saman gibi geliyor bana yahu
olabülü ya aslında sevmem fazlasını annemle hep kavga ederdim koyma şunu diye bizimkiler yemeği biber salçasız yapmazlar.
ama evlendim makarnayla ilgili sohpet etmiştik hatırlarsın bu kocişin ailesi bana öööööö getirdi evde baharat namına sadece nane var bigün markete gidiyolar anne sumak alırmısın dedim o ne dedi
yani kararında seviyorum azcıkta olucak yoksa cidden saman ilk evlendiğim zamanlar peynire bile döküyordum pul biberi
şimdi azcık kocişi alıştımaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?