Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodi venedikte sandal sefasındamısın kız
neresi orası

evet tatlım venedik yılbaşını italyada geçirmiştik belki bebiş orda gelir dedik ne mümkün gezmekten ayaklarımıza kara sular indi yorgunluktan ancak kardeş kardeş yatabildik

evet tatlım venedik yılbaşını italyada geçirmiştik belki bebiş orda gelir dedik ne mümkün gezmekten ayaklarımıza kara sular indi yorgunluktan ancak kardeş kardeş yatabildik

bunlar bana
hani diyecektim direk venedik diye.dedim değilse falan hayalgücün ne kadar geniş demeyesiniz diye.
kız ALLAH iyiliğini versin.bebiş için git gezmekten çalışama olacak işmi

sen fotolarda o kadar uzun görünmüyordun canım ya.bende 1.68 1.69 1.70 bunlardan biriyim işte her seferinde farklı çıkıyor
resimler yanıltır demiştim valla ortaokulda bi uzadım hep en arkalardaydım.
bu yüzden kilo istiyorum 64 iyi ama azcık etli butlu olıyım.
gerçi ben hiç 38 beden giymedim desem yeridir kaval kemiklerim iri 40 kalıba göre azcık düşük belse 42 oluyor mağazaya giderim 38 getirirler olmaz o derim idda ederler sonra şok oluyorlar

bunlar bana
hani diyecektim direk venedik diye.dedim değilse falan hayalgücün ne kadar geniş demeyesiniz diye.
kız ALLAH iyiliğini versin.bebiş için git gezmekten çalışama olacak işmi

valla belirgin değil o foto nasıl anladın helal sana :)ya dedik hava değişikliği kafadan atarsak gezersek belkim gelir bizim sıpa dediydik hemde biz balayına çıkamamıştık 1 yıl rötarlı çıkmış olduk..ama tabii o sıra sağ tüpün kapalı olduğundan bir haberdik malum

bende istiyorum yurt dışını
şimdilik sadece hayal.işallah birgün gerçek olur.
dur bakayım nereye gitsem.hımm sanırım benimde ilk tercihim italya olurdu.en sıcak avrupa ülkesi diye.

mısır falanda olabilir.

geç olmuş ama temiz olmuş melodicim ben henüz kocişle şehir dışına çıkamadım
bak gene kaynanam geldi aklıma düğüne bi ay kala geldiler kızıma bi bavul daha aldım diğeri çok büyüktü balayında uğraşamazlar diye yer bakıyoruz demişti ama 2 gün sonra eve damladılar ilk haftada sürtüşmeler ve bayılmaları başladı tabi bendeki durum aynen

kuzum bizim totomuz donduu valla o aylar çok soğuktu özellikle venedik ..roma güzeldi istanbul gibiydi sıcaklık..valla gidin derimmmmmmmmm çok güzelll bayıldum özellikle venedik..mısıra ne yapacan gidip.git ispanyaya ,italyaya kuşumm..bizde para biriktrrdik hayalimizdi hep neyse gerçek oldu ..inşallah sizede nasip olur tatlım...

hiç öyle bir hayalim yok olursa şehirler arası şükür edicem.
gerçi kociş busene araba alıp çıkıcaz diyor ama ben umutlanmıyorum.

baksana sen bendeki göze anlarım b en
canım binalar kanalın hemen kenarında ya.ordan tahmin ettim

şulecim.süpersin canım.gel öpeyim

meraklıyımdır ben azıcık.en son okuduğum bir kitapta.honolulu molokai diye bir vardı.uydudan sokak sokak incaledim

ay ya ne gıcıkkkkkkkkkk ..şans işteee ....inşallah sizde nasip olur güzel bir tatil yurt içi ,dışı fark yapmaz kocişinle kafa dinleseniz yeter ..

canım ya beni dha çok böyle egzotik yerler çekiyor isterdim ki imkansız hindistan taraflarını falan gezmak ama azıcık aç kalırım gibi geliyor biraz şeyler ya

hiç öyle bir hayalim yok olursa şehirler arası şükür edicem.
gerçi kociş busene araba alıp çıkıcaz diyor ama ben umutlanmıyorum.

canım benimkide hayal olma olasılığı en erken 10 sene

hem neden umutlanmayacaksın olur canım.benim ne olmaz dediklerim ummadığım anda oldu.hergün şükrediyorum rabbime.
bak sana tavsiye ayarla bir tur arabayla gitmekten inan daha iyi hem daha ekonmik. tek seferde de heryeri görmüş olursun
üş olursun.

ay ya ne gıcıkkkkkkkkkk ..şans işteee ....inşallah sizde nasip olur güzel bir tatil yurt içi ,dışı fark yapmaz kocişinle kafa dinleseniz yeter ..
tabi canım ben razıyım birlikte biraz ulaklaşalım bana her yer paris.

semicim bende seni öpyrm bu gece seninle iyi anlaştık nevamı kız aramızı bozan kızcağızın kulaklarını ne şekilde çınlatıyorum okuyucak canıma gelince:18::18:

ben kaçıyım artık sabah erkenciyim malum çoluk çocuk kayınvalideciğim görümceceğim sevgili yiğenlerim bir sürü işim var.

evet aslında bende tercih ediyorum fakat kociş bey kendi arbasıyla gidicekmiş
ay elhamdülillah şuan bu pc,de yazışıyor olmak bile hayeldi bi sene önce daha genciz niye olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…