bende seni seviyom canım benim.şuleee seviyorum kız seniii
melodi venedikte sandal sefasındamısın kız
neresi orası
öyle valla 40 numara giyorum utanıyorum ayakkabı alınca kız 2 kilodan bahsediyor.
melodi venedikte sandal sefasındamısın kız
neresi orası
evet tatlım venedik yılbaşını italyada geçirmiştik belki bebiş orda gelir dedik ne mümkün gezmekten ayaklarımıza kara sular indi yorgunluktan ancak kardeş kardeş yatabildik
resimler yanıltır demiştim valla ortaokulda bi uzadım hep en arkalardaydım.sen fotolarda o kadar uzun görünmüyordun canım ya.bende 1.68 1.69 1.70 bunlardan biriyim işte her seferinde farklı çıkıyor
bunlar bana
hani diyecektim direk venedik diye.dedim değilse falan hayalgücün ne kadar geniş demeyesiniz diye.
kız ALLAH iyiliğini versin.bebiş için git gezmekten çalışama olacak işmi
çoooooooooooooooooook tatlısın ya.
ay bende kırize girdim bide doğruymuş meğer.evet tatlım venedik yılbaşını italyada geçirmiştik belki bebiş orda gelir dedik ne mümkün gezmekten ayaklarımıza kara sular indi yorgunluktan ancak kardeş kardeş yatabildik
ay bende kırize girdim bide doğruymuş meğer.
bunlar budefa kendime
geç olmuş ama temiz olmuş melodicim ben henüz kocişle şehir dışına çıkamadımvalla belirgin değil o foto nasıl anladın helal sana :)ya dedik hava değişikliği kafadan atarsak gezersek belkim gelir bizim sıpa dediydik hemde biz balayına çıkamamıştık 1 yıl rötarlı çıkmış olduk..ama tabii o sıra sağ tüpün kapalı olduğundan bir haberdik malum
bende istiyorum yurt dışını
şimdilik sadece hayal.işallah birgün gerçek olur.
dur bakayım nereye gitsem.hımm sanırım benimde ilk tercihim italya olurdu.en sıcak avrupa ülkesi diye.
mısır falanda olabilir.
hiç öyle bir hayalim yok olursa şehirler arası şükür edicem.bende istiyorum yurt dışını
şimdilik sadece hayal.işallah birgün gerçek olur.
dur bakayım nereye gitsem.hımm sanırım benimde ilk tercihim italya olurdu.en sıcak avrupa ülkesi diye.
mısır falanda olabilir.
valla belirgin değil o foto nasıl anladın helal sana :)ya dedik hava değişikliği kafadan atarsak gezersek belkim gelir bizim sıpa dediydik hemde biz balayına çıkamamıştık 1 yıl rötarlı çıkmış olduk..ama tabii o sıra sağ tüpün kapalı olduğundan bir haberdik malum
valla bende koptum melodi görümcem geliyor ya mutluluk sarhoşluğu benimki.şuleee koparttın beniigece gece
geç olmuş ama temiz olmuş melodicim ben henüz kocişle şehir dışına çıkamadım
bak gene kaynanam geldi aklıma düğüne bi ay kala geldiler kızıma bi bavul daha aldım diğeri çok büyüktü balayında uğraşamazlar diye yer bakıyoruz demişti ama 2 gün sonra eve damladılar ilk haftada sürtüşmeler ve bayılmaları başladı tabi bendeki durum aynen
kuzum bizim totomuz donduu valla o aylar çok soğuktu özellikle venedik ..roma güzeldi istanbul gibiydi sıcaklık..valla gidin derimmmmmmmmm çok güzelll bayıldum özellikle venedik..mısıra ne yapacan gidip.git ispanyaya ,italyaya kuşumm..bizde para biriktrrdik hayalimizdi hep neyse gerçek oldu ..inşallah sizede nasip olur tatlım...
hiç öyle bir hayalim yok olursa şehirler arası şükür edicem.
gerçi kociş busene araba alıp çıkıcaz diyor ama ben umutlanmıyorum.
tabi canım ben razıyım birlikte biraz ulaklaşalım bana her yer paris.ay ya ne gıcıkkkkkkkkkk ..şans işteee ....inşallah sizde nasip olur güzel bir tatil yurt içi ,dışı fark yapmaz kocişinle kafa dinleseniz yeter ..
evet aslında bende tercih ediyorum fakat kociş bey kendi arbasıyla gidicekmişcanım ya beni dha çok böyle egzotik yerler çekiyor isterdim ki imkansız hindistan taraflarını falan gezmak ama azıcık aç kalırım gibi geliyor biraz şeyler ya
canım benimkide hayal olma olasılığı en erken 10 sene
hem neden umutlanmayacaksın olur canım.benim ne olmaz dediklerim ummadığım anda oldu.hergün şükrediyorum rabbime.
bak sana tavsiye ayarla bir tur arabayla gitmekten inan daha iyi hem daha ekonmik. tek seferde de heryeri görmüş olursun
üş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?