tabi canım ben razıyım birlikte biraz ulaklaşalım bana her yer paris.
semicim bende seni öpyrm bu gece seninle iyi anlaştık nevamı kız aramızı bozan kızcağızın kulaklarını ne şekilde çınlatıyorum okuyucak canıma gelince:18::18:
ben kaçıyım artık sabah erkenciyim malum çoluk çocuk kayınvalideciğimgörümceceğim sevgili yiğenlerim bir sürü işim var.
öyle bile olsa 53 iyidir tam olması gereken kilo.ama senin boyun var şekerim benim taş çatlasın 1,65
tatlımm hayal ettiğimiz sürece varız bana görede hayal di gerçek oldu hiç belli olmuyor hayat bu yaşımız genççç:)canım ya beni dha çok böyle egzotik yerler çekiyor isterdim ki imkansız hindistan taraflarını falan gezmak ama azıcık aç kalırım gibi geliyor biraz şeyler ya
canım benimkide hayal olma olasılığı en erken 10 sene
hem neden umutlanmayacaksın olur canım.benim ne olmaz dediklerim ummadığım anda oldu.hergün şükrediyorum rabbime.
bak sana tavsiye ayarla bir tur arabayla gitmekten inan daha iyi hem daha ekonmik. tek seferde de heryeri görmüş olursun
üş olursun.
evet aslında bende tercih ediyorum fakat kociş bey kendi arbasıyla gidicekmiş
ay elhamdülillah şuan bu pc,de yazışıyor olmak bile hayeldi bi sene önce daha genciz niye olmasın.
evet ya görümcem haber verince onada haber verdim çıksın aradan bi taşla iki kuş.kayınvalidedemi geliyordu
ay aşkolsun canım.biz hep iyi anlaşıyoruz.sen alıngan olmadığın benimde gülme krizim tutmadığı zamanlar
evet ya görümcem haber verince onada haber verdim çıksın aradan bi taşla iki kuş.
evet ya bazen alıngan oluyorum hiç değilimdir inan aslında.
olsun yeterki kırize gir.
bu arada hayırdır sen bu saate kalmazdın kocişin yokmu.
e hadi bende yatayım bari
kociş zaten yarın topa tutacak beni
hidi iyi uykular kızlar.rüyanızda beni görün:111::111::111:
demi yaaaaişte bu neolucak çokda güzel olmuş
kuzum ben şuleye dedim 64 yeter diye yoksa sana 80 de olsa yakışır edacım
tatlım dün telden bi bakim dedim ama cvp yazamadım çünkü 3kere yazdım ama tel beni sinir etti hafıza dolu deyip yazdığım msjı yollamadan siliyofabe sesin çıkmıyor.
sen bu saatlerde gelmezdin canım kocişini uyuttun sanırım.
günaydınnnnnnn benim tatlılarıma nerelerdesiniz
febecim masalcım siz gelmişsiniz nasılsınız tatlılarım bol gülücüklü günaydııııııııııııınnnnnnn canlarım
herkesee günaydınnnnn
tatlım dün telden bi bakim dedim ama cvp yazamadım çünkü 3kere yazdım ama tel beni sinir etti hafıza dolu deyip yazdığım msjı yollamadan siliyoben o saatlerde gelmişsem anlayınki telden girrmişim ve cvp yazamıyorum
günaydın şekerimmm naber??ben iyiyim çok şükür...
günaydııııınnnn....
amma kaynatmışsınız akşam yahu.
oku oku bitiremedim vallaaa....
nasılsınız bakalım. gününüz güzel geçsin inşallah.
burası felaket yağmur gök gürültüsü oooooo hava kötü
öle vallaha baya dedikodu yaptık :) aslında diyorum yeniden kayıt olsamda direk ismim çıkmasa mazallah görümcem falan yakın tanıdıklar üye olur görür hhehe istanbulda hava çok güzel tatlım yaz gibi
neva değiştirmişti tatlım ismini. gelince sor söyler sana.
yada yapabilirsen sen değiştir.
ay yok burası karanlık valla
sorayım vallaha işi garantiye alayım dimi[/QUO
evet bencede. daha büyük problem çıkmadan yani.
canım benim çıkmam lazım. bugün yengemin doğum günü.
gideyim bi hediye alayım, sonrada yanına gideyim.
akşam üstü dönerim artık nasipse.
görüşürüz bitanem öpüldün
sorayım vallaha işi garantiye alayım dimi[/QUO
evet bencede. daha büyük problem çıkmadan yani.
canım benim çıkmam lazım. bugün yengemin doğum günü.
gideyim bi hediye alayım, sonrada yanına gideyim.
akşam üstü dönerim artık nasipse.
görüşürüz bitanem öpüldün
tamam cnm nice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah.bende çıkacam zaten misafirliğe gidecez arkadaşlarla bi arkadaşa görüşürüz tatlım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?