Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hepinizi çok özledim ama net hala bağlanmadı arada annemlerden giriyorum ama şu an kimse yok klüpte hepinizi tek tek öpüyorum hamişlerimizi iki kez öpüyorum masalcan orkide hasret neva febe semi tume ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum sanal dostlarımmm

sen özledin ama valla bizde özledik seni.
ayrıca bende seni öpüyorum tatlım

ya kızlar ben bişey soracam. saçma olabilir ama kafama takıldı.
ben araştırdım ama çok ikilemde kaldım.
bana fikir verirmisiniz.:26:
benim saçlarım uzadı ve kırık çok var kestirmek istiyorum.
ama kimi bebeğin aklı kısa olur diyo,kimide ömrü kısa olur diyo.
sizce ne yapayım bana fikir verin nolur. araştırdım baktım ama sorumun cevabını bulamadım

eşim varikosel ameliyatı oldu. 6 yıllık evliyim . tüp bebeğe karar verildi. Benden 1 yumurta çıktı , döllendi ve bana 12 gün önce dörde bölünmüş bir şekilde transfer yapıldı. Fakat 12 gün sonrasında kan testi yaptırdım sonuç negatif yani tutmadı. Ben 34 yaşındayım. Yasa gereği 35 yaşından küçük olduğum için bana 1 tane yumurta koyuldu.

Masal bitanem o batıl bence rahat ol kestirebilirsin.benim ablamda arkadasımda kestırmisti.

Ay ne kusuru hayatım,neler soruyorum bende..onu bende duymustum ama batıl yani rahat ol tatlım.kestir ama boyatma.

bugün pazarımız var .pazara çıktım.neye bir tezgahtan tabure alıcam bakıyorum.yan tezgahtada bebek kıyafetleri satıyor
sahibi kadın yani satıcı da tanıdık yengemin gelini
neyse tabure satan adam bunu bilmiyor tabi.laf attı bebek kıyafetleri satana
(pazarcılar aralarında muhabbet ederler ya)güya şakalaşıyorlar
adam neden bakmıyorsun müşteriye dedi
oda benim müşterim değilki dedi yani öyle birşeyler sanırım
lafı nerden getirdi bilmem
benim müşterim olamazki o dedi.(bebek kıyafetleri satıyor ya)
bende evet doğru söylüyorsun dedim
komşum vardı
yanımda o cevap verdi olur olur sende görürsün dedi
ohooooo o olana kadar ben bu işi bırakırım dedi.
bende daha safdil ne bırakıcan bu işten emekli olursun nejla yenge diyorum.nasıl bir sal.k sam
ne diyeyim ben u kadına şimdi
diyorum kasıtlı üzmek için söylediğini zannetmiyorum.yaptığının farkında olduğunu zannetmiyorum
yani insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum
cahil cühela düşüncesiz ve patavatsız
azıcık düşünce azıcık insaf be ALLAHın kulu
RABBİM sen duy YA RABBİM

ya ben iyiyidim olayı anlatıp
kadına g.zekalı deihyecektim8kusura bakmayın)
ama yazarken başladım sulanmaya
şurda iki ağayacam hiçbiriniz yoksunuz ya:84::84::84::84:

ya ben iyiyidim olayı anlatıp
kadına g.zekalı deihyecektim8kusura bakmayın)
ama yazarken başladım sulanmaya
şurda iki ağayacam hiçbiriniz yoksunuz ya:84::84::84::84:

ohooooo o olana kadar ben bu işi bırakırım dedibu kısmını yengenin gelinimi söyledi yani..kusura bakma ama tam bi salakmış o kadın sinir yaaaaaaaaaaaa ben bile ağlamak üzereyim sinirdennn

bu ne patavatsızlık bu ne rahatlık yaaaaa bu insanlar delirmişmi neeee ne istiyolar yaaaaa sanane gerizekalııı sananaeeeeeee!!!!!

ayy geçenlerde eşimin bi akrabasına geçmiş olsuna gittik.midesini almışlar ölüyo kadın okadar hasta,benim k.validem,k.pederim,eşimin babaannesi dahil herkes var..kadın bizi görür görmez aklına gelen ilk şey benim hamile olup olmadığım okadar milletin içinde onu sormazmı çıktık eşim bana diyoki kadın o halde bile bunu merak etti ya pes!!!

yuh yani diyecek başkaa bişey bulamıyorum geri zekalı kadın.
Allaha havale et tatlım böylelerini

bende şu anda o kadar sinirliyim ki anlatamam.
3 senelik evliyiz. 1 sene kırada oturduk 2 senedirde kendi evimizde oturuyoruz.
2. katta o geri zekalı eltimler oturuyo. 4.kattada biz.
2 senedir eşim arabamızı park ediyo bi yere ve orda hiç kimseyi rahatsız etmeden duruyo.
kociş çalışıyo zırt pırt benmi çekecem arabayı uğraşamayacağım için arabayı kuytu bi köşeye park ediyo. eşimin o geri zekalı abisi hakkatten karı koca feci bir kıskançlık içerisindeler kıskanıp arabamızı ordan cıkkartı kendilerinin motorunu koymuş oraya. bizimde araba başka yere park edildi.
önündemi arkasındamı nerdeyse bi araba çıkacakmıs. aramışlar kocişi bağır çağır heralde bisürü şey söylemişler. o dabeni aradı bana bağırıyo.
o kadar kıskançlarki anlatamam. benim evimde olan herşeyin aynısını ve hiç renk tutmuyo yaptırdı. halıları perdeleri hiç uyumlu olmadan benim salonumdaki gibi yaptırdı.
yok tesadüftür dedim ama yok anacım bunlar gerçekten kıskançlar. ve artık benim evimede sıçramaya başladı. evime girişleri yok artık istemiyorum.
k.valdemede söyliyicem söylesin onları duymak bile istemiyorum allaha havale ediyorum.
ne halleri varsa görsünler. bide apartman yöneticisi oldu gerizaekalı önce evini yönetsin sonra başka tarafı gerçekten çok sinirlendim. evinde sözü geçmiyo ama apartmanda sözü geçermi bilemem.
en kısa zamanda evi satıcam çıkıcam burdan. kociş diyodu ama ben salak aman değil yapma etme diyodum ama yok olmayacak bu böyle.

masalcım sinirlewnme lütfen kendini yıpratma..maalesef hepimizin hayatında bu tarz insanlar var.. uzaklaşabiliyosan uzaklaş hemen yoksa hep sinir hep stress.. takmamaya çalış boşver salla gitsin ok tatlım??

masalcım sinirlewnme lütfen kendini yıpratma..maalesef hepimizin hayatında bu tarz insanlar var.. uzaklaşabiliyosan uzaklaş hemen yoksa hep sinir hep stress.. takmamaya çalış boşver salla gitsin ok tatlım??

ay boşveremiyorum bitanem.
bu densizlikleri yetti yani.kocamla bile bunlar yüzünden tartışıyosam bu böyle gitmez yani.
acayip sinirliyim. yazık kapıcıda aldı payını suçu yokken.
ona üzüldüm. bas bas bağırdım apartmanda valla.
beni bile çıldırtıysa bu geri zakalılar artık diyecek bişey bulamıyorum

terbiyesizzzzz......
aptal kadın....ay çok sinirlendim gerizekalı ya.o onun aptallığı sen takma kafana bebişim ayrıca böle kişilerlede muhattap olma lütfeeeeennnn

fesat insandan uzak duracaksın canım helede bu evliliğine zarar veriyorsa kim olursa olsun uzak duracaksıntakma canım boşver allaha havele et o bilir yapacağını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…