Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkolsun arkadaşlar.
bu saate kadar bekledim bekledim gelmediniz.
bende gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
iyi geceleeeerrrrr
öpüldünüüüüüüzzzz

semiiiiiiiiiiiiiiii naber tatlımmmmmmmmmmmm?pazardaki kadına gıcıkkkkkkkk oldumm,ne haddine onun ya aptal şey..takma boşverrrr kuzummmm değmez kendimizi üzmeye :)

nevaa ,şengül hoşegeldinizzzzz....nevacım gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin:)

nevaaaa kurtarıcım ol
sen daha önce ismini değiştirmişsin nasıl değiştirdin sölede bende değiştiriyim yani kullanıcı adını....burdan baya dedikodu yapıyorum mazallah tanıdık biri görür başıma iş açıkmasın kuzum bende değiştireyim sölede nasıl yaptığını...yani lütfeeeeeennnn

bu arada slm tatlılarım

herkese hayırlı geceler ben geldimmmmmmmmmmmmmm.

semicim yine sindire sindire okuyor demesin diye geçmişi okumadan yazayım dedim bir duş alıp yatmak istiyorum. sizleriii çok özledim sanki 1 ay kalmış gibi hissediyorum insanın kendi evi gibisi yok valla ee ne var ne yok bakalım :26:
masalcım msjını aldım tatlım çooook sağol bitanem hakkını helal et o kadar zahmete girdin yalnız ben bir yeri anlayamadım her birine 3 ihlas 1 fatiha derken boncuk tanesi olarakmı yoksa genele yazdığın içinmi öyle bir ifade kullandın onu anlayamadım kuşum.

nevaa ,şengül hoşegeldinizzzzz....nevacım gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin:)

hoşbulduk canım...bi öle bir bakayım dedim yatıcam birazdan bu aralar fazla düştüm uykuya erken yatıyorum zor kalkıyorum sabahları :18: nevayı görüncede sorayım dedim ismini nasıl değiştirmiş...canlarım yarın ben yokum annaneme gidecem kuran okutacakmış...o yüzden giremem heralde dönersem akşam görüşürüz gene....

tamam canımm .yat ne güzel bende geç yatmaya alıştım iiyice gözümde arpacık çıktı allah kabul etsin güzelim öpüldün..

hoşbulduk canım geldim işte ama şok bir ay arayla 29 unda sınavım olduğunu öğrendim ve ben ne yapacağım şimdi derse gömülmem lazım

tatlım iletişim bölümünden msj yerine böyle olacağını bilmediğimden kendi ismimi kullanıcı adım olarak istemeden seçtiğimi ve deşifre olup zor durumda kaldığımı belirtip 3 4 tane isim yazdımiçinde ç ö ğ ü i harfleri ve karakter barındırmayan isim yaz ve gönder mantıklı bulurlarsa değiştiriyorlar.

iletişim bölümü nerde bebişim bulamadımda

evet nevacmmm çok çalışman lazım kolay gelsin.al duşunu rahatla bir kuşum oh mis

masalcım keşke rastlasaydık bugün seninle ne güzel atar tutardık

şengülcm
aşağıda bize ulaşın bölümü varya ordan olabilir diye düşünüyorum
ama emin değilim maalesef

tatlım neden yapamayasın
bize ulaşın bölümüne
nickini değiştirmek istediğini nedenini ve alternatif 2 3 tane yeni nick yaz gönder 1 2 güne değişir

iltifat msjı gönderiyorda ne demek yahu:26::26::26::26::26:
şengüüül kime iltifat ediyorsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…