nevaa ,şengül hoşegeldinizzzzz....nevacım gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin:)
hoşbulduk canım...bi öle bir bakayım dedim yatıcam birazdan bu aralar fazla düştüm uykuya erken yatıyorum zor kalkıyorum sabahları :18: nevayı görüncede sorayım dedim ismini nasıl değiştirmiş...canlarım yarın ben yokum annaneme gidecem kuran okutacakmış...o yüzden giremem heralde dönersem akşam görüşürüz gene....
nevaa ,şengül hoşegeldinizzzzz....nevacım gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin:)
nevaaaa kurtarıcım ol
sen daha önce ismini değiştirmişsin nasıl değiştirdin sölede bende değiştiriyim yani kullanıcı adını....burdan baya dedikodu yapıyorummazallah tanıdık biri görür başıma iş açıkmasın kuzum bende değiştireyim sölede nasıl yaptığını...yani lütfeeeeeennnn
bu arada slm tatlılarım
hoşbulduk canım geldim işte ama şok bir ay arayla 29 unda sınavım olduğunu öğrendim ve ben ne yapacağım şimdi derse gömülmem lazım
tatlım iletişim bölümünden msj yerine böyle olacağını bilmediğimden kendi ismimi kullanıcı adım olarak istemeden seçtiğimi ve deşifre olup zor durumda kaldığımı belirtip 3 4 tane isim yazdımiçinde ç ö ğ ü i harfleri ve karakter barındırmayan isim yaz ve gönder mantıklı bulurlarsa değiştiriyorlar.
hoşbulduk canım geldim işte ama şok bir ay arayla 29 unda sınavım olduğunu öğrendim ve ben ne yapacağım şimdi derse gömülmem lazım
tatlım iletişim bölümünden msj yerine böyle olacağını bilmediğimden kendi ismimi kullanıcı adım olarak istemeden seçtiğimi ve deşifre olup zor durumda kaldığımı belirtip 3 4 tane isim yazdımiçinde ç ö ğ ü i harfleri ve karakter barındırmayan isim yaz ve gönder mantıklı bulurlarsa değiştiriyorlar.
evet nevacmmm çok çalışman lazım kolay gelsin.al duşunu rahatla bir kuşum oh mis
masalcım keşke rastlasaydık bugün seninle ne güzel atar tutardık
şengülcm
aşağıda bize ulaşın bölümü varya ordan olabilir diye düşünüyorum
ama emin değilim maalesef
tatlım neden yapamayasın
bize ulaşın bölümüne
nickini değiştirmek istediğini nedenini ve alternatif 2 3 tane yeni nick yaz gönder 1 2 güne değişir
aynen öyle tatlım. zor değil o kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?