Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım geçmişi okumayuacağın tuttu galiba
bak oku bugün kadının biri bana
yakın zamanda hamile kalacağımla ilgili kehanette ve iyi dilekte bulundu
yiyesim geldi kadını

yiyesim geldi kadını

sabah kalkınca okurum dedim tatlım nasıl yani :26:

yiyesim geldi kadını

ama gerçekten çok sinir bozucuydu benim bile sinirlerim tepeme geldi kuzu ben bile boğmak istedim yani kadını
kızlar ben çıkayım artık kociste aRTIK kapatta uyuyalım diyor öptüm görüşürüz canlar...

basbayağı fazla değil 2 sayfa git geriye
tekrar yazmaya uğraşmayayım

melodi gelsene kuzum ya ne arıyorsun 0 topikte
ordaki hatunlarda no problem şakır şakır hamile kalıyorlar

ben bu kadını istiyorum ama böyleleri olmasa nasıl sabrımız sınanacak ki rabbimböyle düşüncesiz insanlardan uzak kılsın ve islah etsin diyeceğim ama bizden kaynaklanıyor ne yazıkki tatlım böyle konuşma tavizini güler yüzümüz ve sıkıntımızı dışarı vurmadığımızdan konuşma cesaretinde bulunuyorlar yalnızcvbına hayran kaldım emekli olursun sen ?:50

aslında ona en güzel cvp rabbimden istiyorum vardır bir bildiği herhelda hadi oldurabiliyorsan sen oldur bu kadar emin konuşuyorsunya derdim

sorma ya bende bayıldım
şule gel kuzum gör ne kadar zekiyim
kız ben o an bişey anlamadım güldüm geçtim eve gelincede b.makinesinden bulaşıkları boşaltıyordum aklıma geldi. kızdım.bıraktım işi falan kızlara şikayet edeyim diye açtım yazıyorum hala sinirden başka birşey yok
yazarken anaaaaa bakmışım

akşam akşam psikopata bağladım bak kuzum uykumda vardı deli gibi söyleniyorum ne yapalım böyle insanlar çok malesef .ağzım var konuşayım diyorlar ama ne olduğu hiç önemli değil yani boş konuşan boş insanlar.

aslında ona en güzel cvp rabbimden istiyorum vardır bir bildiği herhelda hadi oldurabiliyorsan sen oldur bu kadar emin konuşuyorsunya derdim

ona bir bakışta yeterdi canımda
anlayana
zaten o an ne o ne dediğini biliyordu bence
neden ben saflıktan birşey anladım.kadının emeklisini düğşünüyordum sanmırım o ara
eve gelince aklım başıma geldi

sennnnnnn :26: ve lafın altında kalmak neyse kuzum salla gitsin hani iyiydin sen izin verme kimsenin moralini bozmasına alıştık artık ne yapalımherşey olacağına varır biz isteyince değil gö..nün keyfi gelince gelecekmiş bebişlerimiz öyleyse ne yapıyoruz gelirsede istemem yan cebime koyy

ne oldu tatlım neden yorgunsun bu kadar
senimi çalıştırdılar inşaatta bugün

ne oldu tatlım neden yorgunsun bu kadar
senimi çalıştırdılar inşaatta bugün

ah ahhhhhhhbüyük evi tatlım k.valdem rahatsız bendede k.çnın üstüne oturamama hastalığı var bide dün gece uyuyamadım tiken üstündeydim sanırım ondan yorgunluğum.

yok be
ben bugün tam olarak anlayıp bozulsaydımda cevap vermezdim kadına canım.
cahilliğine veriyorum.kasıtlı söylediğini düşünürsem korksun benden ama ondada iyice çileden çıkmam lazım
dün akşamda dedim kedi gibiyimdir kız ben mülayimim mülayim

dimi kız şule
şule nerde kaldı bu arada
korkma kuzum gel neva geldi ama henüz geçmişi okumadı birşeyden haberi yok

:26::26::26: ne varmış geçmişte bakayımmmm :44::44::44::44::44: gece gece okutacan bana ama okuyamayacağım yarın sabah alırım ifadenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…