kız bir saattir sana sesleniyorumsemiiiiiiiiiiiiiiii geldimm tatlımm...gittin sanmıştım kuzum..şule yok piyadasa yahu ne oldu acep...
bende merak ediyorum karanın durumu nasıl oldu :26: orkide gittimi dra :26: mine hiç uğradımı gibi sankim 1 ay yoktum
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melodicim nemi oldu pert oldum vallahi.semiiiiiiiiiiiiiiii geldimm tatlımm...gittin sanmıştım kuzum..şule yok piyadasa yahu ne oldu acep...
geldim semicim bakıyorumda yokluğumu haemen farkediyosun seviyosun sen beni sanırsam galiba heraleyok be
ben bugün tam olarak anlayıp bozulsaydımda cevap vermezdim kadına canım.
cahilliğine veriyorum.kasıtlı söylediğini düşünürsem korksun benden ama ondada iyice çileden çıkmam lazım
dün akşamda dedim kedi gibiyimdir kız ben mülayimim mülayim
dimi kız şule
şule nerde kaldı bu arada
korkma kuzum gel neva geldi ama henüz geçmişi okumadı birşeyden haberi yok
kız bir saattir sana sesleniyorum
melodi duyarmı daldı gitti topiğe
biri şule mi demiştiişte geldi
kulaklarım çınladı semicim.kız bir saattir sana sesleniyorum
melodi duyarmı daldı gitti topiğe
biri şule mi demiştiişte geldi
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melodicim nemi oldu pert oldum vallahi.
geldim semicim bakıyorumda yokluğumu haemen farkediyosun seviyosun sen beni sanırsam galiba herale
neva bana kıyamaz bikerem
Birçok insan, dolu ağızla konuşmayacak kadar terbiyelidir; ama boş kafayla konuşmakta sakınca görmezler".
"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir"
Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bir ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.
Hani "ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar" var ya, Onların seni en çok üzenler olması, ne garip ..
Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . .
yok gözleri azcık insanlık görsün dedim.doldurdunmu poğaçalara isotu
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melodicim nemi oldu pert oldum vallahi.
geldim semicim bakıyorumda yokluğumu haemen farkediyosun seviyosun sen beni sanırsam galiba herale
neva bana kıyamaz bikerem
melodi ne yesek ben yine çok açım
hani çok aç olursunda canın birşeyler yemek isterde ne istediğini birtürlü bulamazsın
tamda o durumdayım
ne yesem
artık kıyarmıyım kuşbaşımı yaparım bilemem :44::44::44:
isotu:26:
yok gözleri azcık insanlık görsün dedim.
iyikide yapmamışım görümceciğim gece 12,de kahve içmek için geliceğini haber veriyor yanındada hiç tanımadığım komşusunu getiriyor.
hoşbulduk şekerimnvacım hoşgeldin canım
bende bende açımhımmm canım neler neler çekiyo sorma gözleme yapmıştım ben bugün yalancıktan ama yufkadan ondan aarta kalanlar var ben onu götürebilirim aama meselam canım şöyle ekmek arası peynir,domates,taze nane,roka pöff süper olabiler..bak sende pazara çıktın bugün tazecik ..benimde pazar günümdü
melodi ne yesek ben yine çok açım
hani çok aç olursunda canın birşeyler yemek isterde ne istediğini birtürlü bulamazsın
tamda o durumdayım
ne yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?