Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semiiiiiiiiiiiiiiii geldimm tatlımm...gittin sanmıştım kuzum..şule yok piyadasa yahu ne oldu acep...

bende merak ediyorum karanın durumu nasıl oldu :26: orkide gittimi dra :26: mine hiç uğradımı gibi sankim 1 ay yoktum

sana yazdığımdan başka haber ypok karadan
orkide keseyi gördü ama kalp atışını duyamadı maalesef ama geç döllenme olduğuı için birkaç gün dsonraya randevu vermişti.p.tesimiydi hatırlamıyorum
mine bugün gelmiş.annesinden tek msj yazdı çıktı
hala neti yokmuş

semiiiiiiiiiiiiiiii geldimm tatlımm...gittin sanmıştım kuzum..şule yok piyadasa yahu ne oldu acep...
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melodicim nemi oldu pert oldum vallahi.

geldim semicim bakıyorumda yokluğumu haemen farkediyosun seviyosun sen beni sanırsam galiba herale
neva bana kıyamaz bikerem

kız bir saattir sana sesleniyorum
melodi duyarmı daldı gitti topiğe
biri şule mi demiştiişte geldi

ya tatlım bu ay içimde bir umut var ama gebelik testleri hep negatif ..baktım kimin önce belli olmuş kimininde adet günü geçtikten sonraaaaaaaa..yani adet olana kadar umudumu kaybetmeyeceğimmm :)bende topikte kimse kalmadı diye gittiydim

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melodicim nemi oldu pert oldum vallahi.

geldim semicim bakıyorumda yokluğumu haemen farkediyosun seviyosun sen beni sanırsam galiba herale
neva bana kıyamaz bikerem

hoşgeldin kuzummm .anlat bakalım neler yaptın nasıl geçtiiiiiii:)

Birçok insan, dolu ağızla konuşmayacak kadar terbiyelidir; ama boş kafayla konuşmakta sakınca görmezler".

"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir"

Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bir ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.

Hani "ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar" var ya, Onların seni en çok üzenler olması, ne garip ..

Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . .

nevacımm döktürdün yine ççdoğru söze ne hacet

melodi ne yesek ben yine çok açım
hani çok aç olursunda canın birşeyler yemek isterde ne istediğini birtürlü bulamazsın
tamda o durumdayım
ne yesem

hani çok aç olursunda canın birşeyler yemek isterde ne istediğini birtürlü bulamazsın
tamda o durumdayım
ne yesem

bende bende açım hımmm canım neler neler çekiyo sorma gözleme yapmıştım ben bugün yalancıktan ama yufkadanondan aarta kalanlar var ben onu götürebilirim aama meselam canım şöyle ekmek arası peynir,domates,taze nane,roka pöff süper olabiler..bak sende pazara çıktın bugün tazecik ..benimde pazar günümdü

16 yaşına kadar kan kardeşi olduğum.7 24 beraber olduğum bir kız vardı
bana en büyük kaz..ğı attı.hemde defalarca.sonrada sırtını döndü gitti.28 yaşındayım ve hala o kız her aklıma geldiğinde üzülüyorum.neden bilmiyorum sanırım çok sevmişim

yok gözleri azcık insanlık görsün dedim.
iyikide yapmamışım görümceciğim gece 12,de kahve içmek için geliceğini haber veriyor yanındada hiç tanımadığım komşusunu getiriyor.

senin çevrendeki insanlara hayranım şule

nvacım hoşgeldin canım
hoşbulduk şekerim

tamda o durumdayım
ne yesem

:84: hıh ben 1 kilo daha vermişim böyle devam edersem sağlıklı gidiyor yağlar ben bu satte ancak su içebilirim ahhhhhh ahhh ekmek arası ahhhh ama sizin bu yaptığınıza bencillik gaddarlık denir yiyen var yiyemeyen varrr yazıık ban bu muhabbetler ters kötüye teşvik ben kaçıyorum yoksam bir kaza çıkacak ve 1 ay boşa geçecek suni gebeş olmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…