orkide canım
sende göğüs acısı oldumu gebeliğin ilk zamanlarında,yada şimdi hala varmı
tatlım olsun üzülme hayırlısı olsun kuşummmm..elbet birgün çift çizgi olacak..gönlünü ferah tut..birsonraki aya moral depola..bak benim kırmızlarda gelmeye uğaraşıyor ama napalım ..umutlar öbür aya artık:)
olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYORNE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...
canım üzülme olmayacak degil bende pkoluyum 2 sene ugraştım ama sonunda hamileyim bak inşallah sende en kısa zamanda çift çizgiyi göreceksin rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu
sağol bitanem allah rağzı olsun bana moral veriyorsunuz....sen nasıl bir tedavi gördün cnm sende benim gibi klomen ve aşılamamı oldun ve ne kadar sürdü tedavin ay çok soru sordum k.bakma merak ettim de :)
canım ben ilk başta klomen çatlatma iğnesi oldum ama aşılama degil kendimiz denedik bi kaç ay böyle yumurtlama takibi sonra rahim filmi çekindim aşılama yaptırdım iki tane üçüncüyü yaptırmadım doktorum tüp bebege yönlendirdi ama ben aşılamalarımı iğneyle yaptırdıgım için birza dinlemek istedim 6 ay falan ara verdim sonra tüp bebek görüşmesine gittim tahlileri falan yaptırdım sulu ultrasyon diye bişey çekilecekti gerek yok dendi bu ayki adetimde gelmemi söylediler ama kist ve hormonlarım düzğündü bu sefer neyse sogan suyuna başladım annemin bi doktoru vardı ona gittim tabi benim gittiğimde baya geçmiş adetime yakındı ben yumurtam falan kalmamıştı sanırken 2 tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere olan adetimin 21.günü ilikşi önerdi ertesi günü gel dedi biri çatlamış digeri duruyor dedi adetimden bir gün sonra tekrar çagırdı kan testi yaptık hamileyim yani beklemdiğim anda oldu sogan suyunu tavsiye ediyorum iç bence allahım bu duyguyu herkeze yaşattır inşallah
şengül canımm üzme kendini,bak bide benim gibi çok geçipte olmasa,daha gelmedi adetim
bebek varmııı yokmuuuu
aminnnn canım inşallah soğan kürünü nasıl yaptın yani nasıl yapılıyor bende duydum onu çok iyiyimiş.birde arı sütü polen die bir reklam gördüm nette baktım ama bişey anlamadım açıkçası daha doğrusu nasıl kullanılır nerden alınız nette çok pahalı
işte canım oda beni delirtmişti belirsizlik.hayırlısını versin rabbim hakkımızdabenim 4 şubatta 1 yıl oldu korunmayı bırakalı
canım burdaki kızlar söyledi bende burdan duyup yaptım adetin bitiyor üstüne yedi gün sayıyorsun yedinci gün içmeye başlıyorsun daha sonraki ay inşallah gerek kalmaz bana gerek kalmdı adetine 7 gün kala 7 gün içiyormuşsun içiyorsun sonraki ayda öyle 3 ay yapıyormuşsun ama dikkat et biz tedavi olmadıgımız günlerde geç yumurtluyoruz ben bu ay anladım yumurtam yok sanırken varmış adet gününe kadar çalışmaları bırakma
ben hiç korunmadım biliyomusun4 yıl bitti evleneli
peki mesela hamile kaldın bilmiyorsun bunu yapmaya devam ettin sorun olurmu acaba çünkü ben hamile kalmışım geçen haziranda o sıralar maydonoz suyu içiyordum o yüzden düşük olduğunu sölediler yani bu gibi problem olmaz dimi? ay vallaha seni sıktım ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum canım
canım bunla ilgili bi fikrim yok bişey diyemem ben gittiğimde sogan suyunun yedinci günüydü içip içmemekte tereddüt ettim bişey olurmu diye zaten yumurtamda çatlamıştı bıraktım bişey olur diye
sana bişey söliyim edacım benim arkadaşımın 1 tane çocuğu var doğumdan sonra dr senin birdaha çocuğun olmayacak demişti oda hiç korunmadı çünkü olmayacak diye bakıyordu çocuğu şimdi 8 yaşında ve şuan 2-2,5 aylık kızı var hep ben kısırım kızım diyordu...rabbim verecek bizede ama demekki zamanı varmış bizde sabredecez üzülecez belki ama bize düşen sabretmek
evet canım sabııır sabııır sabııır
insan içine çıkmak istemiyorum biliyomsun artık
kimseyle konuşmak gelmiyor içimden
önceden çok sakin bir insandım ama şimdi çok sinirli gergin bi insan oldumm
burasıda olmasa,sizler olmasanız
konuşmayı unutcam belkide
test yaptım bende şimdi yine tek yeinee tekkkkk
canımsın üzülme bitanem bende sabah kötüydüm ama şimdi iyiyim bizde birgün çift çizgiyi göreceğiz bebeğimmm...benim dr öle iyiki çok seviyorum onu inşallah hastalanmazsın demişti bana iğneyi verirken oda çok umut olmuştu bana ama bak hastalandım olsun ne yapalım inşallah bir dahaki aya umutlarımız umudumuzu kaybetmiyoruz tamammı canımbizde anne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?