slm kızlar ben geldim nekat eden varya anlatayım salı günü dr aradı müjde verdi perşembe ultrasyona cagırdılar önce kan tahlili degerim 9.45 düştü ultrasyonada aldılar içimde hiç birşey kalmamış kanamayla düşük yapmışım yani artık gebe degilim tek tesellim en azından gebe kalabildim
slm kızlar ben geldim nekat eden varya anlatayım salı günü dr aradı müjde verdi perşembe ultrasyona cagırdılar önce kan tahlili degerim 9.45 düştü ultrasyonada aldılar içimde hiç birşey kalmamış kanamayla düşük yapmışım yani artık gebe degilim tek tesellim en azından gebe kalabildim
canımsınnnnbebeği hayırlıysa istiyoru MEVLAM DAN ama bu gecikmeler çok canımı sıkıyoor
tek derdim
17.gün ovy.testinde 2.çizgi hafifti
hadi 20.gün yumurtladım diyelim ,çoktan hasta olmam gerekiyodu
bu regl gecikmesi sinir ediyo beni
canımsın üzülme bitanem bende sabah kötüydüm ama şimdi iyiyim bizde birgün çift çizgiyi göreceğiz bebeğimmm...benim dr öle iyiki çok seviyorum onu inşallah hastalanmazsın demişti bana iğneyi verirken oda çok umut olmuştu bana ama bak hastalandım olsun ne yapalım inşallah bir dahaki aya umutlarımız umudumuzu kaybetmiyoruz tamammı canımbizde anne olacağız
tatlım çok üzüldüm ya oysaki umutluydum bir bebiş tutundu dedim dualar ettim ama olmamış kısmet ..eminim çok üzgünsün ama yılmak yok 2.ye bir şans doğmuştu sana inşallah bu sefer gelicek bebikoların inşallah güzelim er yada geç yeterki gelsinler de.
canım sen catlatma ignesini oldun bak benden uyarı sakin catlatma ignesini raporla almayın ben 80 tl ilaça rapor cıkardım sonradan 750 tl ilaçı raporsuz aldım hemde 2 kez devlet sana iki rapor hakkı veriyormuş bunuda ii degerlendirmek gerekiyor bilmeyen varsa uyarayım
BEBEĞİM,
Uzun zamandır bekliyoruz seni.Bakalım anneciğine ne zaman geleceksin .....Bu süreç gerçekten zorlu bi maratonmuş anladım ..günahlarımızı mı ödüyoruz babanla acaba dersin?her ay yeni bir hayalkırıklığı yaşamak tam bir kabus ....üzücücü..hayalkırıklığı..bazende sevincimizinin kursağımızda kalması..ama ben biliyorum ki allahtan bir şeyi çok istersen onu sana er yada geç veriyor.umarım gelirsin annecim ve beni tanırsın ..annenin kolay kolay pes etmeyen bir kadın olduğunu görürsün inşallah ve seni ne çok istediğini..(parantez açmak lazım tabii babanda seni dört gözle bekliyor.)henüz piyasada bile yoksun ama daha önce geldiğin gibi yine geliceksin bana biliyorum bunu ve sana upuzun mektuplar yazıcam o zman 9 ay neler yaşadığımızı daha doğrusu neler yaşayacağımızı yazıcam ..annelik mucize bebeğim bi kere yaşamaya gör insanı alt üst eden ama bir o kadarda göklere çıkaran bir duygu ..tekrar doya doya bu hissi yaşamak istiyorum .
sağol canım uyardığın için ben bunu eczaneye sormuştum raporla o0luyormu diye bana heyete girmrn lazım demişti bende uzun iş dedim öle kaldı ama uzun sürerse tedavim düşünürdüm iyki söyledin canım....
:85: :85: Malesef yok 2 yumurta vardı biri boş çıktı 1 tane transfer edildi..
26 YAŞINDAYIM ASLINDA KLOMENLE 8 YUM.. GELİŞİYODU NASIL BÖYLE OLDU ANLAMADIM..
o Hollandada yaptırmışş ama bana çok mantıklı geldi sende dr konuşabilirsin aslında böyle bir tedavi şekli nasıl olur diye..
olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYORNE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...
canım ben ebegümeçleri çıkınca bi düşünüyorum
bi o kaldı onuda yapalım
süt buharı,soğan suyu yaptık
onuda yapalım
bide ben hala regl olmadım yaa
test yapmak istemiyorum
çünkü tek çizgiyi görecek gücü bulamıyorum kendimde
36.gün
canım bunla ilgili bi fikrim yok bişey diyemem ben gittiğimde sogan suyunun yedinci günüydü içip içmemekte tereddüt ettim bişey olurmu diye zaten yumurtamda çatlamıştı bıraktım bişey olur diye
canım ben ebegümeçleri çıkınca bi düşünüyorum
bi o kaldı onuda yapalım
süt buharı,soğan suyu yaptık
onuda yapalım
bide ben hala regl olmadım yaa
test yapmak istemiyorum
çünkü tek çizgiyi görecek gücü bulamıyorum kendimde
36.gün
inşallah canım bekliyoz ama inatcı biraz
canım streste etkiliyor düzeni birebir yaşayan biri olaraktan söylüyorum
valla mücadelede üstümüze yok..herşeyi yapmaya hazırız.. ne gerekirse...
nevam haklısın canımm,
ama benim hayatımda stres nasıl olmaz bilmiyorummm
çok sıkılıyorum ben köyde olmaktan
olacak olacakkk...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?