Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben geldim nekat eden varya anlatayım salı günü dr aradı müjde verdi perşembe ultrasyona cagırdılar önce kan tahlili degerim 9.45 düştü ultrasyonada aldılar içimde hiç birşey kalmamış kanamayla düşük yapmışım yani artık gebe degilim tek tesellim en azından gebe kalabildim

canım çok üzüldüm inan ne diyecegimi bilemiyorum inşallah bidahaki sefere bebgin seni hiç bırakmaz

tatlım çok üzüldüm ya oysaki umutluydum bir bebiş tutundu dedim dualar ettim ama olmamış kısmet ..eminim çok üzgünsün ama yılmak yok 2.ye bir şans doğmuştu sana inşallah bu sefer gelicek bebikoların inşallah güzelim er yada geç yeterki gelsinler de.

anlıyorum canım seni belirsizlik insanı delirtir.bende öyle oluyorum hatta geç döllenme olmuştur belki o yüzden testtede çıkmamıştır diye düşünüyorum öle olunca allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah....

ayyy vallaha çok üzüldüm ya allahım hayırlısını versin canım inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile oluruz ve bebeğimize kavuşuruz

Son düzenleme:
BEBEĞİM,

Uzun zamandır bekliyoruz seni.Bakalım anneciğine ne zaman geleceksin .....Bu süreç gerçekten zorlu bi maratonmuş anladım ..günahlarımızı mı ödüyoruz babanla acaba dersin?her ay yeni bir hayalkırıklığı yaşamak tam bir kabus ....üzücücü..hayalkırıklığı..bazende sevincimizinin kursağımızda kalması..ama ben biliyorum ki allahtan bir şeyi çok istersen onu sana er yada geç veriyor.umarım gelirsin annecim ve beni tanırsın ..annenin kolay kolay pes etmeyen bir kadın olduğunu görürsün inşallah ve seni ne çok istediğini..(parantez açmak lazım tabii babanda seni dört gözle bekliyor.)henüz piyasada bile yoksun ama daha önce geldiğin gibi yine geliceksin bana biliyorum bunu ve sana upuzun mektuplar yazıcam o zman 9 ay neler yaşadığımızı daha doğrusu neler yaşayacağımızı yazıcam ..annelik mucize bebeğim bi kere yaşamaya gör insanı alt üst eden ama bir o kadarda göklere çıkaran bir duygu ..tekrar doya doya bu hissi yaşamak istiyorum .

selammmmm kızlar.
sonunda pc yapıldı bu akşam aldık bizim ustadan...
format atılınca kendine gelmiş ama benim bütün belgelerim, fotolarım da silinmiş...

masalcımmm canımmmmm zarfın bugün geldi... çok teşekkür ederim bitanem....
zarfın içi harika kokuyordu, Allah razı olsun bitanem...

neyse kızlar az önce geldim eve ve müthiş yorgunum, sabah 8.20 de dersim var... ben yatıyorum canlarım..

hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm

canım sen catlatma ignesini oldun bak benden uyarı sakin catlatma ignesini raporla almayın ben 80 tl ilaça rapor cıkardım sonradan 750 tl ilaçı raporsuz aldım hemde 2 kez devlet sana iki rapor hakkı veriyormuş bunuda ii degerlendirmek gerekiyor bilmeyen varsa uyarayım

canımız sag olsun ne diyim dr bana 3 ay bekle tüp bebek sonrası kendiligimden gebe kalma sansım varmış en azından hamile kalabildim kısada olsa anne adayı oldun allah hepimize en kısa zamanda nasip eder insallah topigin adınıda degişiriz UMUDUMUZ YEŞERDİ BİZDE ANNE OLDUK diye

sağol canım uyardığın için ben bunu eczaneye sormuştum raporla o0luyormu diye bana heyete girmrn lazım demişti bende uzun iş dedim öle kaldı ama uzun sürerse tedavim düşünürdüm iyki söyledin canım....

merhaba kızlar
febecim şule senle konuşmamı söyledi buluşma için ama benim çıkmam gerekiyor şimdi daha sonra konuşalım uygun bir zamanda...
iyi geceler tatlı rüyalar canlarım...iyki varsınız(bunuda içimden geldiği için ekledim) ...

tatlım yaaa böyle şeyler yazmaaaa
gene ağladım eşimde üzüldü takma hatunum kısmet bu kadar üzme kendini vs.gibi teselli ediyor canımya oda üzüldü bana bu kadar üzülmeme adam kendide üzüldü kendi üzüntüsünü belli etmemek için uğraşıyor birde benimle uğraşıyor

aman ben yandın siz yanmayım zaten tüp olayına girince bayagı masfar oluyor bari ilaçlardan kurtaralım bu durumu dr pek bilmiyo ezacılarda uyarmıyo

benim bir tanıdığımda bu yöntemle yaptırmıştı memorialde duymuştum ben ve 4. de bu yöntemle hamile şu an 7 aylık

olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYOR NE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...

benimde adete8 9 gün var bel ağrılarım başladı zaten bu ay çalışma olmadığı için umudumda yoktu

canım streste etkiliyor düzeni birebir yaşayan biri olaraktan söylüyorum

canım bunla ilgili bi fikrim yok bişey diyemem ben gittiğimde sogan suyunun yedinci günüydü içip içmemekte tereddüt ettim bişey olurmu diye zaten yumurtamda çatlamıştı bıraktım bişey olur diye

şengülcüğüm hiç bir şey yapmıyormuş tatlım sadece hamile kaldığını öğrendiğinde bırakıyorsun o kadar

çok geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmm unutma tüp sonrası kullandığın ilaçlar olsun düşük olsun peşinden bebiş getiriyor sen bu ay ve o 3 ayı dolu dolu çalışarak geçir tatlım.

kızlar şimdi bayılacağım uykusuzluktan bir bakıp çıkayım dedim sayfaları okudum neysem yarın görüşürüz iyi geceler canlarım

Benimde bugun misafirim wardı,yorgunum bende.gorusuruz,ii geceler.karacım bencede çalısmaları aksatma,ilaclarn etkisi dewam ediyo.optm.

valla mücadelede üstümüze yok..herşeyi yapmaya hazırız.. ne gerekirse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…