hoşbulduk canım...
özel ege tü bebek merkezi canım. dr konuştum iyi gibi yani ilgilendi dinledi.
anlattı memnun kaldık yani. tabi zaman gösterecek. para içinmi yoksa işinin ehlimi anlıcam.
bi tanıdığım var tabi benim durumumu bilmiyoda. oda aynı dr gitmişti gidip konuşmak istıyorum ve kendisi evzacı eşide dr olduğu için bi sorayım dedim dr hakkında bişeyler anlatsın. bakayım tavsıye edermi yada bişey dermi. ama tabi bilmediği için benim durumumu nasıl anlatacam ne diyecem diyede biraz tuhaflık var yani. ay bilemedim. yarın filan belki gider konuşurum dr hakkında bilgi alırım.
semiiiiiiiiii kociş yokmu tatlım???
nevacım masala aynı anda sormuşuz canım...
masalcım sen ne gelinisin yaz mı kış mı?
sesiniz çıkmıyor kızlar
ne yapıyorsunuz
hürrem yine doğuruyor yav kadın kedi gibi
minecim görünmüyordun
nasılsın.
o_rkide 01 iyi akşamlar canım adanalıydın galiba şu ankada tüp bebek merkezi nasıl bir bilgin var mı?:94:
iyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti
amin canımevet hayatım kimselere söylemedim zaten. k.valdem ve annemler biliyo sadece. zaten kımselere söylememiştim şimdiye kadarki tedavilerim dahil.
izmir olması evet çok daha iyi oldu. yarın biyerle daha görüşüp kesin kararımı verecem inşallah ve nisanda adet olduğumda direk gidicem tüp bebeğe. inşallah daha fazla beklemeden rabbim yüzümüzü güldürür. rabbim hepinize ve bana hayırlı evlatlar versin inşallah bitanem
sesiniz çıkmıyor kızlar
ne yapıyorsunuz
hürrem yine doğuruyor yav kadın kedi gibi
minecim görünmüyordun
nasılsın.
Hadi bakalım hayırlı olur inşallah..tatlım bir arkadaşım yaptırmayı düşünüyor falan dersin :) ben birde irenbe yi duydum onu da araştırayım bakalım istersen sende bi araştır güzelim ...
işallah canım işallah rabbim gönlündekini verir
masalcım nerelerdesin sen kuzum:78::78::78:
iyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?