Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masalcım hoşgeldin tatlım.izmirde yaptırmaya karar vermişsin hayırlı olsun ..bugün konuştuğun yer neresiydi benimde aklımda olsun tatlım nerelerle görüştüğün ...

hoşbulduk canım...
özel ege tü bebek merkezi canım. dr konuştum iyi gibi yani ilgilendi dinledi.
anlattı memnun kaldık yani. tabi zaman gösterecek. para içinmi yoksa işinin ehlimi anlıcam.
bi tanıdığım var tabi benim durumumu bilmiyoda. oda aynı dr gitmişti gidip konuşmak istıyorum ve kendisi evzacı eşide dr olduğu için bi sorayım dedim dr hakkında bişeyler anlatsın. bakayım tavsıye edermi yada bişey dermi. ama tabi bilmediği için benim durumumu nasıl anlatacam ne diyecem diyede biraz tuhaflık var yani. ay bilemedim. yarın filan belki gider konuşurum dr hakkında bilgi alırım.

Hadi bakalım hayırlı olur inşallah..tatlım bir arkadaşım yaptırmayı düşünüyor falan dersin :) ben birde irenbe yi duydum onu da araştırayım bakalım istersen sende bi araştır güzelim ...

iyi geceler kızlar masalcım gidip gelmişsin benim gibi sende bulunduğun yeri tercih ettin en iyisi valla nasıl beğendinmi ankalife

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
semi ftm_60 mine25+ o_rkide01+ melodi2 hasret41

nevacım masala aynı anda sormuşuz canım...

masalcım sen ne gelinisin yaz mı kış mı?

iyi akşamlar canım forumları okurken gördüm prolaktinin yüksekmiş.ne yaptın emar da bişey çıktı mı.bende de mikro adenom var ama prolaktinim normal 2 negatif aşılamam oldu acaba etkisi varmı adenomun diye düşünüyorum.yarın doktora gidecem tüp bebekten önce sonkez:)sen hangi aşamadasın?

sesiniz çıkmıyor kızlar
ne yapıyorsunuz
hürrem yine doğuruyor yav kadın kedi gibi

minecim görünmüyordun
nasılsın.

sesiniz çıkmıyor kızlar
ne yapıyorsunuz

minecim görünmüyordun
nasılsın.

iyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti

o_rkide 01 iyi akşamlar canım adanalıydın galiba şu ankada tüp bebek merkezi nasıl bir bilgin var mı?:94:

yok canım bilmiyorum duydum ama gitmedim ben tüp bebegi başkent hastanesinde yptıracam oranın daha iyi oldugunu duydum seminerinede katıldım doktorum orayı tavsiye etmişti bana

amin canım
cesaret ettin Rabbim yardım etsin
ben rotasızım şu an (

sesiniz çıkmıyor kızlar
ne yapıyorsunuz

minecim görünmüyordun
nasılsın.

ayyy deli ediyo beni...lohusalık bitti hemen gebe!!!
sonrada beklentilerimiz artıyo :))

Hadi bakalım hayırlı olur inşallah..tatlım bir arkadaşım yaptırmayı düşünüyor falan dersin :) ben birde irenbe yi duydum onu da araştırayım bakalım istersen sende bi araştır güzelim ...

evet bende baktım ama irenbe devlet anlaşması yokmuş 7.000 filan tutuyo. o yüzden tercih etmedim bitanem. açıkçası tabiki dr önemli merkez önemli ama madiyata da bakıyo biraz.
o yüzden irenbeyi aradım konuştum ama tercıh etmedim. hem benim bildiğim bikaç kişi irenbeye gitti hem sonuç alamadılar hemde memnın değillerdi. pek üstünde durmadım canım

işallah canım işallah rabbim gönlündekini verir

masalcım nerelerdesin sen kuzum:78::78::78:

ay burdayım ya çok çabuk yazmışınız.
5 dakıka pcden ayrıldım dolmuş burası. bitek melodiyle ben vardım kız.
herkez gelmiş.
ya merkezden orayla ilgili broşür verdiler her şey detaylı yazıyo. onu okumaya çalışıyodum bi baktım herkez gelmiş.

ayyy sonunu kaçırdım hürremin
nasıl bi,tti izleyen varmı

iyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti

ay minecim inşallah sendende güzel haberler alırız bitanem...
ankalife'yı sormuşun. iyi güzel hoş ama cok coook beğenmedim canım ben.
2 saat bekletilr en baştan. neyse ama haklarını yemiyim k.pederime oda ayarladılar o yattı dınlendı. beni muayene ettiler ve hiç ücret ödemedim eşimide bendeki tahlliler var diye muayene etmediler dolayısıyla ücret vermedik. ama hem uzak hemde bayağı pahalı oldugu için vazgectik hemde nerdeyse 3 hafta orda kalmam gerekiyomuş ondanda vazgectık. ee yol transferden sonra nasıl gelecem bıde o var. aman dedik kalsın izmirim var halleder beni
bugünde hazır sıcağı sıcağına dedik gittik konuştuk ve karar verdik sayılır yarın son bi yerle konuşup kesinleştirecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…