Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevam haklısın canımm,
ama benim hayatımda stres nasıl olmaz bilmiyorummm
çok sıkılıyorum ben köyde olmaktan
..........

bende dün köye gittimya evim oraya yapılıyor ben seviyorum ama köy gibide değil zaten bizim merkeze çok yakın. Ama dün balkona çıktım oradan biri çalışıyonmu falan dedi yok çalışmıyorum ayrıldım dedim bebekmi var Bıktım artık bu insanların densizliğinden kime ne yaa sinirlerimi bozuyorlar.

sonra k.valdemde otururken misafirleri geldi kadınlar oturuyoruz yine doğum hikayeleri falan kameraya çekenler falan oluyor dediler doğum anını k.valdemde seninkine yerel tvyi çağırırız dedi Aklınca şaka yapıyor bende olmaz ulusal tvyi çağır herkez çok merak ediyor yılın olayıyım bide imkansız vakayımya ondan o yakışır dedim. Ama evden çıkmak istemiyorum artık.

Son düzenleme:
Omzumda başın eksik
Yatagında kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürlü kara büyüleri
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaZ
Hep eksik diyorum o bile az....

karacım üzüldüm canım.sağlık olsun bebişinde kendiliğinden gelsin işallah
şengülcm üzüntüye gelmiyor bu bebişler üzme kendini tatlım daha yolun başndasın
eda bende yaşadım köyde imamın eşide en yakınımızdı.bazen çok sıkıcı olabiliyor
gecen tek başına yürüyüşe çıkamazsın demiştin
öyle iyi anlıyorum ki bir ara ben yürüyüşe çıkmıştım millet ne yapıyor bu gibilerinden tuha tuhaf bakmıştı.şude var canım.biz şehirdeyizde çok sosyal bir hayatımızmı var.
hem kalıcı değilsinki canım orda.işallah bir dahaki yeriniz gönlünden geçen gibi olur.
neva sen bu aralar iyi değilsin ama hadi bakalım hayırlısı rabbim bebeğinle güldürsün yüzünü işallah

off valla bu insanlar yüzünden bende kimseyi görmek istemiyorum.. yok rüyasında beni görmüş hamilemiymişim... yok öyle yok böyleeee

nevacım hacı aliler köyü biliyomusun???

off valla bu insanlar yüzünden bende kimseyi görmek istemiyorum.. Yok rüyasında beni görmüş hamilemiymişim... Yok öyle yok böyleeee

Nevacım hacı aliler köyü biliyomusun???

duymuştum tatlım ama nasıl bir bağın var arkadaşınmı vardı senin burada:26:

[ı]neva[/ı] sen bu aralar iyi değilsin ama hadi bakalım hayırlısı rabbim bebeğinle güldürsün yüzünü işallah

hemde hiç değilim artık adım adım umutsuzluğa doğru gidiyorum ve eşimde hiç takmıyormuş gibi bu durumu olursa olur konumunda ama ben artık insanlarla uğraşmaktan bıktım çok kötü bir hal alacağım artık bu seferde bana delirmiş gözüyle bakacaklar ya az bir zaman değilki niye hala soruyorlar olsa zaten duyulur neden sürekli hatırlatıp canımı acıtıyorlar ne yapayım rabbimin elinde herşey elimden birşey gelmiyorkibende istiyorum bebeğim olsun onu koklayayım yalnızlığımı onunla paylaşayım başkalarının bebeğine imrenek bakmak bişey dermi acaba diye düşünmek istemiyorum. Razı gelip sabretmeye çalışıyorum bağrıma taş basıp unutmaya daha az acı çekmeye çalışıyorum tek istediğim biraz saygı başka birşey değil hatırlatmasınlar
canımı acıtmasınlar
içim yanıyor kimseye anlatıyormuyum
paylaşıyormuyum
içimde yaşıyorum
kimseyide ilgilendirmez
çünkü zaten beni anlayamaz çektiğimi bilemezler.

tatlım hacıaliler şuanda oturduğum yere çok yakın kalıcı konutları sor sen ona

tatlım hacıaliler şuanda oturduğum yere çok yakın kalıcı konutları sor sen ona

onun ikamatinin köyde olması gerekiyo ama taşınmayı düşünüyo oda ordan..kalıcı konutmu tokimi dedi orası kaloriferli diye orayı tercih etmeyi düşünüyo ama bilmiyorum nezaman taşınır... doktorasını yapıyo bi yandan tokata gidip geliyo..öyle yani olmadı tanıştırırım ben sizi sana yakınsa

burası zor biyer değil zaten tatlım evet tokide bana çok yakın o az yukarımda kalıyor

inşşşş tatlım inşş en kısa zamanda gelir bebişlerrrr
inşalahhhh canımmmm
ayyy bende önceden hiç takmazdım,ama artık takıyorum,bi garip bakıyolar bilimusun acır gibi
bilmiyolarki RABBİM beni sevdiği için sınıyor,
sevimsiz şeyler

benim kayınvalide böyle birşey dese ne yaparım bilmiyorumm hep olur benimde olmadı 3-4 yıl der
sadece bi kere görümcemle bana şu tembellerde bi doğuraydı diyee
ama sanki artık söylenirler gibi geliyo
gerçi çift taraflı ollduğunu biliyolar belkide ondan sesleri çıkmıyor
off valla bu insanlar yüzünden bende kimseyi görmek istemiyorum.. yok rüyasında beni görmüş hamilemiymişim... yok öyle yok böyleeee
nevacım hacı aliler köyü biliyomusun???

aman sorma benide hergece biri doğurtuyodu bi ara
boşverrr

Son düzenleme:
artık insanlar beni görür görmez merak ettikleri tek şey BEBEK!!! ama ben hiç cevap vermiyorum olumlu olumsuz açmıyorum ağzımı.. çeviriyorum kafamı..yani taktiğim bu

artık insanlar beni görür görmez merak ettikleri tek şey BEBEK!!! ama ben hiç cevap vermiyorum olumlu olumsuz açmıyorum ağzımı.. çeviriyorum kafamı..yani taktiğim bu

bende nasip diyorum,herkesin bi imtihanı var
ALLAH cc insanı sevdiğiyle imtihan edermiş vardır zamanı diyorum
ve üzülmüyorum diyorum

onlarda

Derlen toplan da bir imtihana satma kendini (Hz. Mevlana)

Hiç düşündün mü Hz. Yakup neden Hz. Yusuf ile imtihan edilmişti? Çünkü Hz. Yakup... en çok Hz. Yusuf'u sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi.
.

bende nasip diyorum,herkesin bi imtihanı var
ALLAH cc insanı sevdiğiyle imtihan edermiş vardır zamanı diyorum
ve üzülmüyorum diyorum

onlarda

tatlım ben sadece ailem öyle diyorum gerisine demiyorum..madem başkalarının özel hayatını okadar merak ediyolar iyice meraktan çatlasınlar

yok febe bunca sene deneyecek taktik kalmadı en son dalacam herkeze o olacak Neva çıldırdı derler kimse cesaret edemez en tav olduğum soruda
sorun kimde?
Tedavi oluyonuzmu?
ya bide eşimin ananese falan her gördüğünde şuncacığada verse rabbim diyor tamam dua ediyor ama içinden et yüzüme yüzüme vahhh acıncak durumdayım diyorum :96::96::96::96::96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…