nevam haklısın canımm,
ama benim hayatımda stres nasıl olmaz bilmiyorummm
çok sıkılıyorum ben köyde olmaktan
..........
bende dün köye gittimya evim oraya yapılıyor ben seviyorum ama köy gibide değil zaten bizim merkeze çok yakın. Ama dün balkona çıktım oradan biri çalışıyonmu falan dedi yok çalışmıyorum ayrıldım dedim bebekmi varBıktım artık bu insanların densizliğinden kime ne yaa sinirlerimi bozuyorlar.
sonra k.valdemde otururken misafirleri geldi kadınlar oturuyoruz yine doğum hikayeleri falan kameraya çekenler falan oluyor dediler doğum anını k.valdemde seninkine yerel tvyi çağırırız dediAklınca şaka yapıyor bende olmaz ulusal tvyi çağır herkez çok merak ediyor yılın olayıyım bide imkansız vakayımya ondan o yakışır dedim. Ama evden çıkmak istemiyorum artık.
off valla bu insanlar yüzünden bende kimseyi görmek istemiyorum.. Yok rüyasında beni görmüş hamilemiymişim... Yok öyle yok böyleeee
Nevacım hacı aliler köyü biliyomusun???
[ı]neva[/ı] sen bu aralar iyi değilsin ama hadi bakalım hayırlısı rabbim bebeğinle güldürsün yüzünü işallah
duymuştum tatlım ama nasıl bir bağın var arkadaşınmı vardı senin burada:26:
tatlım hacıaliler şuanda oturduğum yere çok yakın kalıcı konutları sor sen ona
onun ikamatinin köyde olması gerekiyo ama taşınmayı düşünüyo oda ordan..kalıcı konutmu tokimi dedi orası kaloriferli diye orayı tercih etmeyi düşünüyo ama bilmiyorum nezaman taşınır... Doktorasını yapıyo bi yandan tokata gidip geliyo..öyle yani olmadı tanıştırırım ben sizi sana yakınsa
burası zor biyer değil zaten tatlım evet tokide bana çok yakın o az yukarımda kalıyor
kuzum ben biraz iş yapayım görüşürüz yine öpüyorum.
inşalahhhh canımmmminşşşş tatlım inşş en kısa zamanda gelir bebişlerrrr
ayyy bende önceden hiç takmazdım,ama artık takıyorum,bi garip bakıyolar bilimusun acır gibibende dün köye gittimya evim oraya yapılıyor ben seviyorum ama köy gibide değil zaten bizim merkeze çok yakın. Ama dün balkona çıktım oradan biri çalışıyonmu falan dedi yok çalışmıyorum ayrıldım dedim bebekmi varBıktım artık bu insanların densizliğinden kime ne yaa sinirlerimi bozuyorlar.
sonra k.valdemde otururken misafirleri geldi kadınlar oturuyoruz yine doğum hikayeleri falan kameraya çekenler falan oluyor dediler doğum anını k.valdemde seninkine yerel tvyi çağırırız dediAklınca şaka yapıyor bende olmaz ulusal tvyi çağır herkez çok merak ediyor yılın olayıyım bide imkansız vakayımya ondan o yakışır dedim. Ama evden çıkmak istemiyorum artık.
off valla bu insanlar yüzünden bende kimseyi görmek istemiyorum.. yok rüyasında beni görmüş hamilemiymişim... yok öyle yok böyleeee
nevacım hacı aliler köyü biliyomusun???
artık insanlar beni görür görmez merak ettikleri tek şey BEBEK!!! ama ben hiç cevap vermiyorum olumlu olumsuz açmıyorum ağzımı.. çeviriyorum kafamı..yani taktiğim bu
bende nasip diyorum,herkesin bi imtihanı var
ALLAH cc insanı sevdiğiyle imtihan edermiş vardır zamanı diyorum
ve üzülmüyorum diyorum
onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?