misafirliğime gedin muesimm
aman ben yandın siz yanmayım zaten tüp olayına girince bayagı masfar oluyor bari ilaçlardan kurtaralım bu durumu dr pek bilmiyo ezacılarda uyarmıyo
dimmmiiieee hep bizmi gideceğiz edacığım.
yok febe bunca sene deneyecek taktik kalmadı en son dalacam herkeze o olacakNeva çıldırdı derler kimse cesaret edemez en tav olduğum soruda
sorun kimde?
Tedavi oluyonuzmu?
ya bide eşimin ananese falan her gördüğünde şuncacığada verse rabbim diyor tamam dua ediyor ama içinden et yüzüme yüzüme vahhh acıncak durumdayım diyorum :96::96::96::96::96::96::96:
dimmmiii
:97::97::97::97::97::97::97::97:
Ahhh o dualarrr
merhaba kızlar
nasılsınız? aynen yaa soranlara ben kısırım lan ne olmuşdiyesim hatta hykırasım geliyor....hele üst komşum geçen sinir etti beni yazın karşı binaya gelin gelmişti.geçen hamile olduğunu söledi bide balkondan konuşuyoruz döndü bana ban herkez hemen yapıyor sen daha bekle dedi sanane ya uçkurumun derdi senimi gerdi töbe töbe yaa
ben beceremiyorum bir akşam gelde göstersene deseydin ben bunu demiştim bikeresindekarşımdakinin rengi çok güzel olmuştu
ya vallaha insanları kırmıyım diyorum ama böle kendi kendime sinir oluyorum ki korunmadığımızı biliyor artık o kadar özelimize indi...
ben beceremiyorum bir akşam gelde göstersene deseydin ben bunu demiştim bikeresindekarşımdakinin rengi çok güzel olmuştu
canıııııııııııııııııııııııııııım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooorkimsede yok
hıh gezin bakalım
ben geldimm bu seferde sen yoksunn
febecim şimdi şule geliyorya görüşelim dedik...o piyerlotiye gelmek istiyor ama sanada soralım dedik..uyarmı taksime daha rahat gelirsin diye düşündüm ama sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?