Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee hep bizmi gideceğiz edacığım.
dimmmiii

:97::97::97::97::97::97::97::97:
ahhh o dualarrr

dimmmiii

:97::97::97::97::97::97::97::97:
Ahhh o dualarrr

gerçekten beni tam bir bunalıma sokuyorlar şimdi karalar bağlıyorum çok değil 2 ay sonra taşınırım evime ve öyle bir ortama gireceğim hep konu çocuk nedensede benim girdiğim ortamlarda beni görenin aklına çocuk geliyor sinir oluyorum artıkın dayanamayacak durumdayım rahat bıraksınlar istiyorum örneklerden bıktım şu şunu kullanmış olmuş burada şu dr varmış gittinmi? :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
nasılsınız? aynen yaa soranlara ben kısırım lan ne olmuş diyesim hatta hykırasım geliyor....hele üst komşum geçen sinir etti beni yazın karşı binaya gelin gelmişti.geçen hamile olduğunu söledi bide balkondan konuşuyoruz döndü bana ban herkez hemen yapıyor sen daha bekle dedi sanane ya uçkurumun derdi senimi gerdi töbe töbe yaa

ben beceremiyorum bir akşam gelde göstersene deseydin ben bunu demiştim bikeresinde karşımdakinin rengi çok güzel olmuştu

ben beceremiyorum bir akşam gelde göstersene deseydin ben bunu demiştim bikeresinde karşımdakinin rengi çok güzel olmuştu

ya vallaha insanları kırmıyım diyorum ama böle kendi kendime sinir oluyorum ki korunmadığımızı biliyor artık o kadar özelimize indi...

bide benim ismimi değiştirmemişler ya genemi mail atsam acaba neva

Son düzenleme:
febecim şimdi şule geliyorya görüşelim dedik...o piyerlotiye gelmek istiyor ama sanada soralım dedik..uyarmı taksime daha rahat gelirsin diye düşündüm ama sen ne dersin?

ya vallaha insanları kırmıyım diyorum ama böle kendi kendime sinir oluyorum ki korunmadığımızı biliyor artık o kadar özelimize indi...

buda meraklı,acımasız ve fesat insanlara gelsin kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz azıcık merhametli ve düşünceli olmak lazım en baştada başkalarının hayatına SAYGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Çok güzel fıkra ,bayıldım gülmekten:))}
Hayatımız Vergi Vermekle Geçiyor :)

Tilki ormanda nefes nefese koşuyormuş. Karsıs...
ına çıkan kaplumbağa:
-'Tilki kardeş ne bu telaş?'
-'Ormana maliyeciler gelmiş' demiş tilki.
'şimdi bir bakarlar bende kürk,
hanımda kürk, çocuklarda kürk, dünyanın vergisini yazarlar....'
Bunu duyan kaplumbağa telaşla yürümeye başlamış.

Onu telaşlı gören leylek:
-'Hayrola kaplumbağa kardeş ne bu telaş?' diye sormuş.
-'Maliyeciler ormanda' demiş kaplumbağa.
'Bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev, yakalanırsak dünya vergi alırlar.'

Leylek de hemen uçuşa geçmiş. Ağaçların üzerinden maymun seslenmiş:
-'Leylek kardeş, ne iş? Bu ne acele?'
-'Vergi memurları herkese ceza yazıyormuş. Bende yazlık, hanımda yazlık,
çocuklarda yazlık, vergi borcundan batarız...'

Maymun bunu duyar duymaz koşarak ağaçtan ağaca atlamaya başlamış. Papağan
sormuş,
Neden ve kimden kaçıyorsun? diye.
''Maliyeciler ormanda'' demiş Maymun,
'Benim kıçım açık, hanımın kıçı açık, çocukların kıçı açık...Alacak bir şey bulamayıncabunların ne yapacağı belli olmaz.:)

canıııııııııııııııııııııııııııım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooor kimsede yok
hıh gezin bakalım

karacım çok üzüldüm canım, Rabbim herşeyin hayırlısnı versin canım.
inşallah bu ay bebeğin kendiliğinden geliverir, o kadar çok insan duydum ki tüp bebeğin tutmadığı ayın sonraki ayı doğal olarak hamile kalan. sen yumurtlama günlerini yine de kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…