Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizimkininde babaannesiiiiiiiiii üzülüyo dua ediyo ama kadın artık başka bişe düşünmüyo sanırsam..her seferinde yani haftada en az 1kez görüyo beni her seferinde ağzındaaa

iyiyim şekerim kocişle cebelleşiyorum, uyuyamıyorum deyip duruyor...
mızır mızır hiç derdi bitmedi bugün...

sen de iyisindir inşallah...

ayy ilgilen tatlım kocişinleeee:98::98: bende iyiym çok şükür..
(kızma ama:18:)fenerbahçede yendi bugün çok eğlendim maçı izlerken haftayada şampiyon olursak tamam

olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYOR NE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...

Ay canım ya geçmiş olsun, bende bir mutlu haber alım diye baktım..Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısından güzel yüzlü, sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere...

ayy ilgilen tatlım kocişinleeee:98::98: bende iyiym çok şükür..
(kızma ama:18:)fenerbahçede yendi bugün çok eğlendim maçı izlerken haftayada şampiyon olursak tamam

febecim maçı izlemedik dün gece biz ama 6-0 inan üzdü beni..
fener şampiyon olmasın ya:84::84::84::84::84:

trabzon olsun kaç senedir olamıyorlar bir kere de onlar olsa ne olur değil mi ama

günaydınnnnnn

herkese iyi bir hafta diliyorum

inşallah bol hamişli bir haftamız olur

ayyyyy herkesler uyuyor herhalde hafta sonu yorgunlukları atılamamış belli

ben banka işlerini bile hallettim ama kimsecikler gelmemiş daha

temizliğe giriştim kızlar cam perde kapı yapayım biraz temizlik, ara ara bakarım buraya

öptüm hepinizi

günaydınnnnnn

günaydın canımıniçi nirelerde kaldın kız ösledik seni neyseki gelmiş pcn
dün kimsecikler yoktu burada sonrada ben kızdım girmedim ama girmesem ne olacak hava açtı millet uçtu dün bense evde temizlik yaptım akşam girmeyince nete eşim bile şaşırdı

yok kuzum ben şahsen erken kalktım markete gittim akşama misafirlerim var. koyulayım hazırlık yapmaya bende ara ara bakarım açık bırakıyorum tosuncuğum yarı kırkında ve ablasına geliyor gesmeye

Son düzenleme:
kızlar bu arada biri bana bişey söylesinn dün adetimin 24. günüydü bana bir ateş bastı falan akıntımda vardı bir ovulasyon testi yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı acaba geçmi yumurtladım yoksa 2. mi çatladı hiç bir şey anlamadım.

evet bitanem sonunda pc geldi canavar gibi olmuş valla.. ben de özledim hepinizi..

herkesler hafta sonu gezmelerdeymiş, ben işte, sen de evde temizlik yaptın...en şanssız biz

çıksaydın keşke canım sen de kocişinle ohhh bahar da gelmiş ki yürüyüş yapsaydınız..

nevacım söylediğin iki cümlede ihtimal dahilinde..

bence 2 tane yumurtlamışsın biri daha geç çatlamıştır.. böyle bir şey de olabilişr.. sen yine de bugünü boş geçme

çalış canım zaten spermler iki gün canlı kalıyor

bakalım tatlım dün çalıştık ama jeli kullanmadım bugünde test yapacağım bakalım net çıkarsa çizgi jelle birlikte olur artık bence geç yumurtladım çünkü 12 ile 18 günleri arasında çift çizgiyi görememiştim ne kadan düzensizim ben yaaa :84::84::84::84::84::84:zaten şimdiden göğüslerim ağrımaya başlaması lazımdı oda yok geç adet olacağım yani.

16.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011
ŞENGÜL:83:|13.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:

hayırlısı bitanem ya.. benim de önceden çok düzensizliklerim vardı ama bebek için tedaviye başladım başlayalı eskiye nazaran daha düzenli..

hayıt tohumunu içsene canım, tadı kötü de değil, gerçekten düzene koyuyor adetlerin gecikmiyor..

hımm evet duymuştum onu da deneyeyim bariii

günaydınnnnnn

inşallahhh canımmm

hıh ben geldim sana yazdım sen cevap bile yazmadınn

verdiğin linke baktım baya ilginçç,bi sürü ovy,testim var
cumartesi günü yaptım gebelik testi negatif çıktı
ama kırmızılarda gelmedi:84:
bugün sağ yumurtam çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…