nevacım linke baktım, gerçekten de şaşırdım. senin 12. gün falan çalışman olmuş muydu?
ba adetlerim düzensiz diyorsun belki de erken yumurtladın.
canım geçen ay 28 gün adet olmuştum
bu ayda 14. gün çalışmam oldu yumurtlama belirtilerini 14. gün yaşamıştım salgımda vardıama diyorumya tek çalışma olmuştu çift çizgi çıkmamıştı ama işte dün ateş basınca bir yapayım dedim 24. gün ve çift çizgi eğer geç yumurtladıysam 38. gün adet olacağım bakalım bugün yarında test yapayım ama bu yöntem hoşuma gitti en erken ovulasyondan anlaşılıyormuş baksana gebelik eda sen bir yap bakalım tatlım merak ettim kuşum ben dün seni görünce yazdım ama ben çıktıktan sonra gelmişsin sen nasıl yazayım tatlım duygusallığın üstünde yoksam hamişmisin kız :26:
canım geçen ay 28 gün adet olmuştum
bu ayda 14. gün çalışmam oldu yumurtlama belirtilerini 14. gün yaşamıştım salgımda vardıama diyorumya tek çalışma olmuştu çift çizgi çıkmamıştı ama işte dün ateş basınca bir yapayım dedim 24. gün ve çift çizgi eğer geç yumurtladıysam 38. gün adet olacağım bakalım bugün yarında test yapayım ama bu yöntem hoşuma gitti en erken ovulasyondan anlaşılıyormuş baksana gebelik eda sen bir yap bakalım tatlım merak ettim kuşum ben dün seni görünce yazdım ama ben çıktıktan sonra gelmişsin sen nasıl yazayım tatlım duygusallığın üstünde yoksam hamişmisin kız :26:
Hayırlı günler neva cım
hamile misin yoksa?
ovulasyon testleri hakkında bende birşey yazmak istiyorum
diğer topikte bir arkadaşımız ovulasyon testi yaptı adet olana kadar hep çift çizgi gösterdiğini söyledi oda çok üzüldü "aldığım testler bozuk çıktı" dedi
çok geçmedi öylesine gebelik testi yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.....
canım aslında benim adetlerim düzensiz 10 18 . günleri arasında çift çizgiyi görmedim ama dün bir yapayım dedim 24. günümdü ve çıktı ben umutlanmak istemiyorum sanırım geç çatladı öyle düşünüyorum. inşallah dediğin gibi olur bakalım bir kaç gün devam edeyim testlere çift çıkarsa umutlanabilirim.
yaaa ama ozaman beni bırak kocişim çok üzülürrr..hakeden alsın..eee son 16haftadır falan yenilmiyoruz haketttik biz alalım kupayıııfebecim maçı izlemedik dün gece biz ama 6-0 inan üzdü beni..
fener şampiyon olmasın ya:84::84::84::84::84:
trabzon olsun kaç senedir olamıyorlar bir kere de onlar olsa ne olur değil mi ama
kızlar bu arada biri bana bişey söylesinn dün adetimin 24. günüydü bana bir ateş bastı falan akıntımda vardı bir ovulasyon testi yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı acaba geçmi yumurtladım yoksa 2. mi çatladı hiç bir şey anlamadım.
ayyyyyyyyyy inşallah 8 yıl sonra gelen mucizemm olur valla
peki canım ben bir şuleyle konuşayım yarın akşam telde sana haber veririm peki sen kadıköye gelebilirmisin????
inşallahhhhhh,keşkeeeee RABBİM mücizeni veriverirr belkidee
yapcam balımmedacım sende yapsanaaaa
bizimde tam tersi ben bjk ,eşim gshakikaten febecim hakeden alsın zaten ben gsliyim kocişte bjk.
yani şampiyon olacak iki takımda bizden değil..
tabi yine de gönlüm ts den yana
nevacım hadi bakalım hayırlısı bitanem, inşallah bebiş seninledir
kızlar az daha iş yapayım gelirim yine, tülleri bir asayım kırışmasın :))
ben eğer fb olmazsa ts olsun derdim ama iş buraya gelince herşey değiştihakikaten febecim hakeden alsın zaten ben gsliyim kocişte bjk.
yani şampiyon olacak iki takımda bizden değil..
tabi yine de gönlüm ts den yana
nevacım hadi bakalım hayırlısı bitanem, inşallah bebiş seninledir
kızlar orkide bugün doktora mı gidecekti ben mi yanlış hatırlıyorum?
iki gündür semicim ve maslcımı da göremiyorum
kızlar az daha iş yapayım gelirim yine, tülleri bir asayım kırışmasın :))
yapcam balımm
1 saat sonra falan
gelsinde
bizimde tam tersi ben bjk ,eşim gs
ama ALLAH tan hiç merakı yok maça yoksa hergün bizim evde bi maç olurdu
kolay gelsin,ohh mis gibi kokmuştur şimdi
bende çarşamba alışveriş yapcam
alayım temizlik malzemeleri girişeyim eve
benim tüllerim katlamalı mekanizmalııı offf yaaa çok zor bunlarla uğraşmakkkkkkohhhh tumeciğim mis gibi ben cama perdelere girişmiyorum daha yeni yapmıştım artık taşınırken yaparım iki iki uğraşmayayım zaten süpürüp siliyorum yeter şimdilik. bende yapacağım bidaha bakalım edanın hesap gelsinde ama ben saat veremiyorumakıllı edanınki:34:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?