Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım linke baktım, gerçekten de şaşırdım. senin 12. gün falan çalışman olmuş muydu?
ba adetlerim düzensiz diyorsun belki de erken yumurtladın.

canım geçen ay 28 gün adet olmuştum
bu ayda 14. gün çalışmam oldu yumurtlama belirtilerini 14. gün yaşamıştım salgımda vardı ama diyorumya tek çalışma olmuştu çift çizgi çıkmamıştı ama işte dün ateş basınca bir yapayım dedim 24. gün ve çift çizgi eğer geç yumurtladıysam 38. gün adet olacağım bakalım bugün yarında test yapayım ama bu yöntem hoşuma gitti en erken ovulasyondan anlaşılıyormuş baksana gebelik eda sen bir yap bakalım tatlım merak ettim kuşum ben dün seni görünce yazdım ama ben çıktıktan sonra gelmişsin sen nasıl yazayım tatlım duygusallığın üstünde yoksam hamişmisin kız :26:

Hayırlı günler neva cım
hamile misin yoksa?
ovulasyon testleri hakkında bende birşey yazmak istiyorum
diğer topikte bir arkadaşımız ovulasyon testi yaptı adet olana kadar hep çift çizgi gösterdiğini söyledi oda çok üzüldü "aldığım testler bozuk çıktı" dedi
çok geçmedi öylesine gebelik testi yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.....

navacım inşallah canım, 14. gün tutmuş olsa bugün döllenmenin 10. günü oluyor o zaman...

valla bu gerçekse süper yöntemmiş bu..

ağzından bal damlıyo canımm benim keşke,
ay ne bileyim yapsammı yapmasam mı :26:
sağ yumurtam çok ağrıyo bugün
38.günüm ayyyyy du yapayım inşallah 1-2 saat sonra

canım aslında benim adetlerim düzensiz 10 18 . günleri arasında çift çizgiyi görmedim ama dün bir yapayım dedim 24. günümdü ve çıktı ben umutlanmak istemiyorum sanırım geç çatladı öyle düşünüyorum. inşallah dediğin gibi olur bakalım bir kaç gün devam edeyim testlere çift çıkarsa umutlanabilirim.

Belki erken yumurtlamışsındır bellimi olur

İnşallah vardır hayırlısıyla bebiş

febecim maçı izlemedik dün gece biz ama 6-0 inan üzdü beni..
fener şampiyon olmasın ya:84::84::84::84::84:

trabzon olsun kaç senedir olamıyorlar bir kere de onlar olsa ne olur değil mi ama
yaaa ama ozaman beni bırak kocişim çok üzülürrr..hakeden alsın..eee son 16haftadır falan yenilmiyoruz haketttik biz alalım kupayııı bi futbol muhabbetimiz eksik kalmıştı

ayyy tatlımmm inşşşş bebiş vardır yoksada yumurtlamış olabilirsin..ozaman çalışmaları yinede dikkatli yap bebiş bide varsa

hakikaten febecim hakeden alsın zaten ben gsliyim kocişte bjk.
yani şampiyon olacak iki takımda bizden değil..
tabi yine de gönlüm ts den yana

nevacım hadi bakalım hayırlısı bitanem, inşallah bebiş seninledir

kızlar az daha iş yapayım gelirim yine, tülleri bir asayım kırışmasın :))

kızlar orkide bugün doktora mı gidecekti ben mi yanlış hatırlıyorum?
iki gündür semicim ve maslcımı da göremiyorum

edacım sende yapsanaaaa
yapcam balımm
1 saat sonra falan
gelsinde
bizimde tam tersi ben bjk ,eşim gs
ama ALLAH tan hiç merakı yok maça yoksa hergün bizim evde bi maç olurdu

kolay gelsin,ohh mis gibi kokmuştur şimdi
bende çarşamba alışveriş yapcam
alayım temizlik malzemeleri girişeyim eve

ben eğer fb olmazsa ts olsun derdim ama iş buraya gelince herşey değişti
kızlar orkide bugün doktora mı gidecekti ben mi yanlış hatırlıyorum?
iki gündür semicim ve maslcımı da göremiyorum

evet bugün kalp atışlarını duyacaktı

haftasonu diye giremediler heralde geziyolardır ama bu saatlerde masalcım gelirdi..semi hanım akşama doğru :26:

ohhhh tumeciğim mis gibi ben cama perdelere girişmiyorum daha yeni yapmıştım artık taşınırken yaparım iki iki uğraşmayayım zaten süpürüp siliyorum yeter şimdilik. bende yapacağım bidaha bakalım edanın hesap gelsinde ama ben saat veremiyorum akıllı edanınki

Son düzenleme:

tamam tatlım 1saat daha bekleyelim ozaman benimki fanatik fb li maç gününe ve saatlerine göre plan yapıyoruz nese haftaya bitiyo kurtuluyorummm..artık bahanesi yok gezdirmek zorunda

benim tüllerim katlamalı mekanizmalııı offf yaaa çok zor bunlarla uğraşmakkkkkk
akıllı edanınki heeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…