Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolasın tatlımya allah rağzı olsun ne yapalım kısmet. o gün çok üzüldüm çok ağladım ama şimdi iyiyim şükür.amiiiiiiinnn tatlşım amin tüm isteyenlere inşallah.ben inanıyorum hepimiz bu mutlu haberi sırayla verecez burda mutluluğumuzu paylaşacak.ve bu paylaşılan mutluluklarla hepimiz umutlanacaz ve arkadaşımızın mutluluğuyla mutlu olcaz allahım o günleri gösterecek inşallah bize...

bu arada kızlar ben bu ay tedavi olmuycam bu gün dr gidecektim vazgeçtim...çünkü 3haziranda tatile çıkacam kocis dediki bu ay iğne yaptırmayalım tatile gidip geldikten sonra tedaviye devam et.hemde dikkat ederiz gün aşırı filan olur gibisinden konuştu banada mantıklı geldi öle yapıcam yani...niye yazdım bunuçünkü ben sizinle herşeyi paylaşmak istiyorum inşallah sizi sıkmamışımdır

Ay canım ya geçmiş olsun, bende bir mutlu haber alım diye baktım..Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısından güzel yüzlü, sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere...

nevacım canım ya
bana ikramlık bişeylerin tarifini versene
şöyle ilginç -değişik-farklı bişeyler olsun

kızlar tıckerıma niye yorum yapmıyosunuzzz?? beraber gün sayalım dedimmm

benim biraz işim var sonra gelirim yine..

semiciğim görümcesindeymiş hastanedelermiş o evde çocuklara bakıyormuş akşamada k.valdesine geçecekmiş eminemde gitti gelemedi. masalda girmiyor oda 5 dk da olsa girerdi merak ettim bak şimdi.

izmirden bi zarf bekliyorum acaba nezaman gelcek... ovulasyon günüme yetişse bariiii

bende bende

ne yapalım kuzum nasip herşey kocişin doğru söylemiş şöyle git bir kafanı dağıt dönüşte kaldığınız yerden devam edersiniz

tamam tatlım 1saat daha bekleyelim ozaman benimki fanatik fb li maç gününe ve saatlerine göre plan yapıyoruz nese haftaya bitiyo kurtuluyorummm..artık bahanesi yok gezdirmek zorunda
bekleyelim bakalım,ama bugün gelcek sanki kırmızılar kalbime bi sıkıntı basmaya başladı
he falla pek akıllı
benim tüllerim katlamalı mekanizmalııı offf yaaa çok zor bunlarla uğraşmakkkkkk
akıllı edanınki heeee
ayy ben çok seviyorum o perdeleri,e nasıl oluyo onların temizliği kuzu

izmirden bi zarf bekliyorum acaba nezaman gelcek... ovulasyon günüme yetişse bariiii
ne zarfı:26:
ikramlık derken kuzum :26:

balım ,mercimek köftesi,patates salatası,kısır vb.dışında şeyler,
kaynım askerden geldi
çarşamba eşimin köyüne gitcez,giderken bişeyler yapayım diyorum
en olmadı mercimek köftesi yapcam,revani yapcam,bide boğaca türü bişey
eltim var karnı burnunda 1 haftaya doğurur,kızcağız bişeyle uğrasamaz gibi geliyo (daha evleneli 1,5 yıl oldu onlar)bende şimdi k.validenin evinde,daha doğrusu kendi mutfağımın dışındaki heryerde hiç bişey yapmak gelmez içimden,
burda yapayımda götüreyim diyorum (niye yazdınki merakmı ettim sanki deme:) bende bilmiyorum

edacım görüntü olarak bende beğeniyodum ama kullanışı çok zor..onları çıkar,yıka geri tak sadce salon 1günümü alıyo..ve yalnızda yapılmıyo..eşimle beraber çıkarıp geri takıyoruz..yani perde yıkamak işkenceeeeee

tabikide yazacaksın herşeyi paylaşıyoruz burada orası kalabalık olur revani mantıklı kuzum mercimek köfteside bereketli ve yemesi güzel oluyor bide poğoça yaptınmı tamamdır sen menüyü oluşturmuşssun zaten bana söz kalmamış ben değişikten ziyade yenilen sevilen şeyleri yapmayı tercih ediyorum bazıları değişik şeyleri sevmiyor mesela evde olsaydın patates pizzası yap derdim yada patates topları olabilirdi. ben hiç kısırı sevmiyorum nedendir bilmem

ümraniyeye nasıl geleceğimi bilemiyorumda ben ondan dedim bebişim ama seni zorlucaksa problem olsun istemem

ya ben anlatırım buraya gelmek kolay ama ben kendimi kötü hissettim yanii..isterseniz siz buluşun ben gelmiyimsizide yormak istemem ama benimki biraz kıl,deli ediyo benii sen bi şuleciğimle konuş bakalım o ne der...

febeciğim ben sadece misafir salonuma ondan düşünüyorum zormu tatlım kullanması ama güzel duruyor 2 cam beni zorlamaz dimi :26:

Eda merak ediyorum test sonucunu
canım bende fikir vereyim şekerpare ye ne dersin
ve ya pratik kır pidesi

ya saçmalama tabiki seninde gelmeni istiyoruz olmazsa sen tarif edersinbenim eşim p.tesi çarşanba cuma karşıya geçiyor olmazsa o bırakır bakarız yani....bu benim düşüncem bakalım şuuleye uyarmı oda var o şimdi hastane için geldiği için bişey diyemiyorum ama ben bi konuşayım haber veririm tatlım sana....

ya ben anlatırım buraya gelmek kolay ama ben kendimi kötü hissettim yanii..isterseniz siz buluşun ben gelmiyimsizide yormak istemem ama benimki biraz kıl,deli ediyo benii sen bi şuleciğimle konuş bakalım o ne der...

kızlar çoookk basit çok hafif çok güzelll bi tatlı tarifi.. yuvarlak olan yulaflı burçak bisküvi varya,2bisküvinin arasına krem şanti koyup üstüne çikolata sosu döküyosun ve sonrada hind. cevizi.. muhteşem oluyooo.. (çikolta sosunu yaparken azcık nişasta katınki biraz daha yoğun kıvamlı olsun)

ya kızlar umut vermek istemiyorum benim durumuma düşmenizi istemiyorum ama inşallah neva ve edadan güzel haberler alırız yani gönlüm bunu istiyor açıkçasıııı

febeciğim ben sadece misafir salonuma ondan düşünüyorum zormu tatlım kullanması ama güzel duruyor 2 cam beni zorlamaz dimi :26:

2 camsa yaptır kuzum benim evim cam doluuu ama güneşlik yerine stor perdeyi tavsiye ederim.. güneşlik kötü duruyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…