aa kuru pasta tarifide olurr bak :)
sen ne varsa yaz banaa balımmmmmm
hımm,yulaflı bisküviyi çok severim,değişik bi tarif alınca mutlaka deneyecem canım,ben sadece haftada bir alabiliyorummmkızlar çoookk basit çok hafif çok güzelll bi tatlı tarifi.. yuvarlak olan yulaflı burçak bisküvi varya,2bisküvinin arasına krem şanti koyup üstüne çikolata sosu döküyosun ve sonrada hind. cevizi.. muhteşem oluyooo.. (çikolta sosunu yaparken azcık nişasta katınki biraz daha yoğun kıvamlı olsun)
hımm,şekerpareye bayılırım canım,ana yuvarla yuvarla bitmiyo,yarım paketten ay çok şekersiniz hepiniz yaaaEda merak ediyorum test sonucunu
canım bende fikir vereyim şekerpare ye ne dersin
ve ya pratik kır pidesi
canımsınn,patates pizzası nasıl oluyor,haşlayıp üstüne beşamel sos dökülüp,fırınlanan mı,onuda 1-2 kere yaptım güzel oluyortabikide yazacaksın herşeyi paylaşıyoruz burada orası kalabalık olur revani mantıklı kuzum mercimek köfteside bereketli ve yemesi güzel oluyor bide poğoça yaptınmı tamamdır sen menüyü oluşturmuşssun zaten bana söz kalmamış ben değişikten ziyade yenilen sevilen şeyleri yapmayı tercih ediyorum bazıları değişik şeyleri sevmiyor mesela evde olsaydın patates pizzası yap derdim yada patates topları olabilirdi. ben hiç kısırı sevmiyorum nedendir bilmem
inşallahhh canım ya inşallah,ama benim sürekli bi gecikme varya o yüzden heyecean yapmıyorum canımya kızlar umut vermek istemiyorum benim durumuma düşmenizi istemiyorum ama inşallah neva ve edadan güzel haberler alırız yani gönlüm bunu istiyor açıkçasıııı
bak canım buda güzel oluyor
MALZEMLER
4/1 margarin
1 yumurta akı
1 çay bardağı sıvı yağ
3 çay kaşığı tuz
1 vanilya
yarım çaybatdağı sirke
aldığı kadar un
üzeri için susam veya çörek otu
YAPILIŞI
bütün sıvı malzemeyi koy karıştır sonra aldığı kadar unu vanilya kabartma tozunu ekle karıştır (ben hamuru 2 ye ayırıp birine yağda salça kavurup ekliyorum 2 renk oluyor yani güzel oluyor) sonrada süslü şekiller varya mesela kalp yıldız filan oluyopr kalıplar onlarla şekil verip fırına veriyorum çok güzel bir tat bunuda yapabilirsin tabiki istersen canım
yapcam balımm
1 saat sonra falan
gelsinde
bizimde tam tersi ben bjk ,eşim gs
ama ALLAH tan hiç merakı yok maça yoksa hergün bizim evde bi maç olurdu
kolay gelsin,ohh mis gibi kokmuştur şimdi
bende çarşamba alışveriş yapcam
alayım temizlik malzemeleri girişeyim eve
izmirden bi zarf bekliyorum acaba nezaman gelcek... ovulasyon günüme yetişse bariiii
tabikide yazacaksın herşeyi paylaşıyoruz burada orası kalabalık olur revani mantıklı kuzum mercimek köfteside bereketli ve yemesi güzel oluyor bide poğoça yaptınmı tamamdır sen menüyü oluşturmuşssun zaten bana söz kalmamış ben değişikten ziyade yenilen sevilen şeyleri yapmayı tercih ediyorum bazıları değişik şeyleri sevmiyor mesela evde olsaydın patates pizzası yap derdim yada patates topları olabilirdi. ben hiç kısırı sevmiyorum nedendir bilmem
aa kuru pasta tarifide olurr bak :)
sen ne varsa yaz banaa balımmmmmm
2 camsa yaptır kuzum benim evim cam doluuuama güneşlik yerine stor perdeyi tavsiye ederim.. güneşlik kötü duruyo çünkü..
edacım yulaflı bisküviyi bende severim..ama bisküvili pastaları pek değil..ama bu çok güzel oluyo..akşamdan yapın yani biraz dolapta beklesin ok..
tumecimm yaa benimki de gelsinnn ne çabuk gelmiş seninki
ayy benimde eve girişmem lazım şimdi..ya bu temizliğe başalayana kadar çok üşeniyorum ama başlayıncada işin içinden çıkasım gelmiyo ne iş anlamadımama ben tek başıma temizlik yapmayı hiç sevmiyorummm
evet yaaa bu hafta içinde gelir inşşşşfebecim masal ayın onunda postaya vermiş zarfları.. aslında gelmesi lazımdı şimdiye.
kızlar ben şimdi yaptım ovulasyon testini 2. çizgi yine silik bir şekilde çıktı :26:
canım çok teşekkür ederimm,alıyorum tarifleri bu sefer yapamasam bile mutlaka yapacammgenelde beğenilen tariflerimden yazayım
elmalı kurabiye
1 paket eritilmiş margarin
1su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1paket vanilya
kabartma tozu /un (beraber elenecek)
yumuşak bir hamur olacak sert yapma bak
hatta yumuşak şekil almıyor az dolapta beklet daha kolay yaparsın
içi için 3 elma rendele
5 6 kaşık toz şeker
pişssin altını kapayınca 1 çay kaşığı tarçın
ben bunu poğoça gibi yapıyorum içi kurumuyor daha güzel oluyor
şekil bu piştikten sonra ılıyınca üzerine pudra şekeri çok güzel oluyor hamurunda şeker olmadığı içinde baymıyor.
patates pizzası
5-6 patatesi haşla tuzlu suda içine çeksin tuzu sonradan katınca iyi olmuyor
sonra ez içine 1 kaşık tereyağı varsa az karabiber koy ez. sonra borcama yay üzerine ketçap sür onun üzerine kaşar rendesi ve yuvarlak doğranmış sosis zeytinde koyabilirsin aralarına dizip fırına sürüyorum 15 dk falan kaşar eriyince alıyorsun hemen sıcakken değilde az bekletince dilimle daha kolay servis oluyor.
görüntü buna benzer bişey oluyor bak resimde buluyorum sana ama valla yetmiyor herkes bidaha istiyor bundan yaparsan orada fırına sürersin hazırla bırak
başkaaaaaaaa:26:
poğoça tarifi vereyim
yarım kilo sütü ısıt içine yarım fincan şeker koy karıştır
2 fincan sıvıyağ
5 çay kaşığı tuz
1 yumurta akı (sarısı üstüne)
ben tek kullanımlık toz maya kullanıyorum 1 paket ondan unla beraber ele içine
yoğur streç filmle sar kapa mayalanmaya bırak
içine ne istiyorsan koy
bak ben bundan geçende 3 çeşit poğoça yaptım ıspanaklı pide peynirli poğoça
bide yaş ezme haşhaş bilirmisin 50 grm margarini eritiyorum az sıvıyağ 2 3 yemek kaşığı ezme haşhaşı katıp karıştırıyorum.istersen cevizde koyabilirsin elime bir parça alıp oklavayla açıyorum arasına onu sürüp rulo yapıp dilimliyorum sonra tepsiye diz pişir dur bunada resim bulayıom
ayyy aldım sazı elime
kızlar ben şimdi yaptım ovulasyon testini 2. çizgi yine silik bir şekilde çıktı :26:
herkese mrh bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor inş bende burda burda paylaşırım sizlerleee bi gün:)
canım çok teşekkür ederimm,alıyorum tarifleri bu sefer yapamasam bile mutlaka yapacamm
geçen ezme haşhaş aldım,duruyor garibim dolapta
bu boğacayı yapayım,inşallahhhh
benimde:26:
stor en iyisi..hem güzel duruyo hemde çok kolay ben siliyorum bitiyo..ne yıkamak ne ütülemek hiç bişe yok..2-3 sende birde kurutemizleme tamamdır.. tek sıkıntısını söyliyim..yazın camları açık bırakmak istiyoruz bu seferde onları indiremediğimiz için açık kalıyo eeee milletede show yapmayapcağımıza göre zor oluyo yanii..klima almamız lazım bakalım..yoksa yazın misafir ağırlamak çok zor oluyoo yaaaa:84::84: ben yazı sevmiyorum hiç çok bunalıyorum...
herkese mrh bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor inş bende burda burda paylaşırım sizlerleee bi gün:)
yap güzelim ben bayılırım haşhaşlı poğoçaya bunların hepsi güzel oluyor yaz dursun kenarda
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa silikmi çıktı kızzz hadi inşallah ee 35. gününde yumurtlayamayacağına göree :26: ayy allahım inşallah bir yandan hazırlık yapıyorum bir yandanda buraya yetişmeye uğraşıyorum bu akşam tam olarak 16 kişi geliyor 3te bebek var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr reglii oldum pöffffffffffff....oysaki gebelik testlerinde sadce kendim gördüğüm çizgilerim vardıartık ağlasam mı gülsemmi bilemiyorum kafayı yemiş vaziyetteyimmm nevacım yeni tarih 16 haziran ..........kör olası kırmızlar gelmeden duramıyorlar ....oynatmayaa az kaldııııııııııııııı:18::18::18:
ozaman senin yaptırmaman için hiç bi neden yok tatlım..ne güzel keşke benimde etrafım açık olsaydı... hee bu arada zebra perde diye bişe çıkmış ben çok beğendim tatlım bak istersen ben yaptırdığımda yoktu olsaydı öyle yaptırırdım..yap güzelim ben bayılırım haşhaşlı poğoçaya bunların hepsi güzel oluyor yaz dursun kenarda
hoş geldin bitanem inşallah 1.5 sene çok değil kalırsın allahın izniyle bir sorun olduğu falan söylendimi size.
ben rahatım tatlım o bakımdan karşımda şovumu izleyecek kimse yok
oh iyi kullanımıda rahatmış sevdim ben bu işi
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa silikmi çıktı kızzz hadi inşallah ee 35. gününde yumurtlayamayacağına göree :26: ayy allahım inşallah bir yandan hazırlık yapıyorum bir yandanda buraya yetişmeye uğraşıyorum bu akşam tam olarak 16 kişi geliyor 3te bebek var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr reglii oldum pöffffffffffff....oysaki gebelik testlerinde sadce kendim gördüğüm çizgilerim vardıartık ağlasam mı gülsemmi bilemiyorum kafayı yemiş vaziyetteyimmm nevacım yeni tarih 16 haziran ..........kör olası kırmızlar gelmeden duramıyorlar ....oynatmayaa az kaldııııııııııııııı:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?