Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vay be çok abartmışlar gerçekten ..bu gittiğin iyi gibi inşallah olumlu oçurda bizede umut olursun canım :)

Vay be çok abartmışlar gerçekten ..bu gittiğin iyi gibi inşallah olumlu oçurda bizede umut olursun canım :)

evet bitanem. 6.500 tutuyo ee ilaçlarda 2 cıvarı tutarsa ki hemen hemen o kadar.
bayağı bi pahalı oldu ondan onu dırek eledim.

çok sağol canım inş bende senin gibi kalmayı sorun etmiştim dedğin gibi olduğun yer daha iyi hayırlısı olur ,nş bende olmazsa haziran yada temmuzda düşünüyom tüp bebeği

herkesr iyi geceler..semi naber tatlım ?ben çok gerginim ya kırmızılr geldi gelecek..gelmesinler yahu istemiyorum artık :)hürrem habire hamile sinir oluyorum valla..sultan sülümana suikast varrdı orda bitti bu arada.

kız 2 saattir aşağıdasın suspus
meğer sülüman izliyormuşsun sende
hala rodostamı
ordamı suikast düzenlemişler

çok sağol canım inş bende senin gibi kalmayı sorun etmiştim dedğin gibi olduğun yer daha iyi hayırlısı olur ,nş bende olmazsa haziran yada temmuzda düşünüyom tüp bebeği

hayırlısı bitanem... hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
bu arada hepimiz tek tek tüp bebeğe yöneldik...hakkımızda hayırlısı olan budur inşallah

bırak tatlım kaile alma kırmızıları
görmemiş gibi davran belki küsüp gider bi dahada gelmezler.

kızlar.günüm de tatlı ne yapayım ben
şöyle 20 25 porsiyon çıkacak bişey olması lazım ve kekli birşehy istemiyorum
elma topu şeklinde bir tatlı var ama aklımda adını bile bilmiyorum bir yerde yemiş yarım yamalak tarif almıştım
netten baksam mı

evet tatlım rodusu aldılar ya kilisede namaz kılarken tam orda bitiverdi:)

hııım cuma senın günün var demi semii.
ben irmik tatlısını seviyorum olabilir belki hem çok hafıf hemde lezetli oluyo. başka bişey gelmedi aklıma:44: düşünelim biraz daha:44::44::44:

kızlar ben kaçıyorum...
iyi geceler şekerler. tatlı rüyalaarrr...
öpüyorum sizi tek teeeekkk

hııım cuma senın günün var demi semii.
ben irmik tatlısını seviyorum olabilir belki hem çok hafıf hemde lezetli oluyo. başka bişey gelmedi aklıma:44: düşünelim biraz daha:44::44::44:

cık cık cık kız onkez söyledim cumartesiii

tatlım benimde aklıma şimdi muhallebili kadayıf geldi
oda hafif onuda bir kez yedim güzeldi tarifini bulkmak lazım
gerçi vardır nette
ama çok çocuk olacak artık heryer kadayıf olur

he bu arada görümcem cuma hast.ye yatıyor p.tesi ameliyat
onun kızıda bende kalacak 3-5 gün
he he benimde çocuğum olacak günde

oooohhh ne güzel.
evet niyeyse benim aklımda cuma kalmış canım..

ya aklımda ama kaçtır sormayı unuttum bitanem kusura bakma.
görümcenin kolonoskopi sonucu ne çıktı.. yanlış hatırlamıyorumdur inşallah kolonoskpi olduğunu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…