evet bende baktım ama irenbe devlet anlaşması yokmuş 7.000 filan tutuyo. o yüzden tercih etmedim bitanem. açıkçası tabiki dr önemli merkez önemli ama madiyata da bakıyo biraz.
o yüzden irenbeyi aradım konuştum ama tercıh etmedim. hem benim bildiğim bikaç kişi irenbeye gitti hem sonuç alamadılar hemde memnın değillerdi. pek üstünde durmadım canım
kızlar yatıyorum ben hepinize ii geceler tatlı rüyalar
Vay be çok abartmışlar gerçekten ..bu gittiğin iyi gibi inşallah olumlu oçurda bizede umut olursun canım :)
ay minecim inşallah sendende güzel haberler alırız bitanem...
ankalife'yı sormuşun. iyi güzel hoş ama cok coook beğenmedim canım ben.
2 saat bekletilr en baştan. neyse ama haklarını yemiyim k.pederime oda ayarladılar o yattı dınlendı. beni muayene ettiler ve hiç ücret ödemedim eşimide bendeki tahlliler var diye muayene etmediler dolayısıyla ücret vermedik. ama hem uzak hemde bayağı pahalı oldugu için vazgectik hemde nerdeyse 3 hafta orda kalmam gerekiyomuş ondanda vazgectık. ee yol transferden sonra nasıl gelecem bıde o var. aman dedik kalsın izmirim var halleder beni
bugünde hazır sıcağı sıcağına dedik gittik konuştuk ve karar verdik sayılır yarın son bi yerle konuşup kesinleştirecem inşallah
çok sağol canım inş bende senin gibi kalmayı sorun etmiştim dedğin gibi olduğun yer daha iyi hayırlısı olur ,nş bende olmazsa haziran yada temmuzda düşünüyom tüp bebeği
herkesr iyi geceler..semi naber tatlım ?ben çok gerginim ya kırmızılr geldi gelecek..gelmesinler yahu istemiyorum artık :)hürrem habire hamile sinir oluyorum valla..sultan sülümana suikast varrdı orda bitti bu arada.
bırak tatlım kaile alma kırmızıları
görmemiş gibi davran belki küsüp gider bi dahada gelmezler.
kızlar.günüm de tatlı ne yapayım ben
şöyle 20 25 porsiyon çıkacak bişey olması lazım ve kekli birşehy istemiyorum
elma topu şeklinde bir tatlı var ama aklımda adını bile bilmiyorum bir yerde yemiş yarım yamalak tarif almıştım
netten baksam mı
hııım cuma senın günün var demi semii.
ben irmik tatlısını seviyorum olabilir belki hem çok hafıf hemde lezetli oluyo. başka bişey gelmedi aklıma:44: düşünelim biraz daha:44::44::44:
eveeeet teşrif ettiler şükür...
ama geçmişi okuyo galıbaaa:44:
cık cık cık kız onkez söyledim cumartesiii
tatlım benimde aklıma şimdi muhallebili kadayıf geldi
oda hafif onuda bir kez yedim güzeldi tarifini bulkmak lazım
gerçi vardır nette
ama çok çocuk olacak artık heryer kadayıf olur
he bu arada görümcem cuma hast.ye yatıyor p.tesi ameliyat
onun kızıda bende kalacak 3-5 gün
he he benimde çocuğum olacak günde
iyi geceler canım
gitme kız dicem ama nöbetteydin sen yoruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?