oooohhh ne güzel.
evet niyeyse benim aklımda cuma kalmış canım..
ya aklımda ama kaçtır sormayı unuttum bitanem kusura bakma.
görümcenin kolonoskopi sonucu ne çıktı.. yanlış hatırlamıyorumdur inşallah kolonoskpi olduğunu:44:
iyi geceler masalcım öpüldün tatlım...
yok yok gitmiyorum. kalayım accık daha.
yok canııııımmm nöbet yormadı beni...
ama kociş gebertecek yakındao ayrı bi konu
maalesef iyi değil canım ama hastalık daha başındaymış bugün çıktı patoloji sonucu ve hemen ameliyat
ıııııım :44: ben etimek pastası yapıyorum hem çok basit hemde lezzetli etimekleri tepsiye dizip önce şekeri tencerede eriyip karamel olana kadar karıştırıp sıcak su koyup eriyince kapatıyorum altını sonra etimiklerin üzerine döküp onla ıslıyorum üzerine krem şanti onun üzerine 3 dk pişirmeden hazırlanan pudink varya dr. o.g.r ondan dök çok güzel oluyor o top gibi olan şeyde bisküvi elma ceviz karışımı yapıp top haline getirip çikolata sos döküyorsun oda aolmazsa bir arkdş söylemiş muhallebi gibi yapılan irmik tatlısı yapıp üzerine mayhış meyvalar onun üzerine jole görüntüde lezzette manyak oluyor çokta hafifbırak tatlım kaile alma kırmızıları
görmemiş gibi davran belki küsüp gider bi dahada gelmezler.
kızlar.günüm de tatlı ne yapayım ben
şöyle 20 25 porsiyon çıkacak bişey olması lazım ve kekli birşehy istemiyorum
elma topu şeklinde bir tatlı var ama aklımda adını bile bilmiyorum bir yerde yemiş yarım yamalak tarif almıştım
netten baksam mı
eveeeet teşrif ettiler şükür...
ama geçmişi okuyo galıbaaa:44:
sorma birgün benden haber alamazsanız bilinki kociş
daha dün dedi 10dan 1 e kadar ne yaptın pcde diye
uyuz şey gelir hgelmez ne kadar pcde kaldım ona bakıyor
ıııııım :44: ben etimek pastası yapıyorum hem çok basit hemde lezzetli etimekleri tepsiye dizip önce şekeri tencerede eriyip karamel olana kadar karıştırıp sıcak su koyup eriyince kapatıyorum altını sonra etimiklerin üzerine döküp onla ıslıyorum üzerine krem şanti onun üzerine 3 dk pişirmeden hazırlanan pudink varya dr. o.g.r ondan dök çok güzel oluyor o top gibi olan şeyde bisküvi elma ceviz karışımı yapıp top haline getirip çikolata sos döküyorsun oda aolmazsa bir arkdş söylemiş muhallebi gibi yapılan irmik tatlısı yapıp üzerine mayhış meyvalar onun üzerine jole görüntüde lezzette manyak oluyor çokta hafifaklıma geldikçe yazarım.
kimm??:26::26:
ayyy nerden anlıyo kız çok kaldığını...
beni pc'de gördüğünde napıyosun hala kızlarlamı konuşuyosun. butungun o pc başındasın diye dır dır edıyo. bende yok tüp bebek merkezi bakıyorum dr araştırıyorum diyorum. hııımmm diyo oturuyo
allahtan pek pc kullanmayı bilmiyo yoksasonum böyle olur yani
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar:78:
misafirim vardıda az önce gitti anca gelebildim.
nasıl anlıyorki?:26:sorma birgün benden haber alamazsanız bilinki kociş
daha dün dedi 10dan 1 e kadar ne yaptın pcde diye
uyuz şey gelir hgelmez ne kadar pcde kaldım ona bakıyor
ohhh boğazına düşkün olunca hem tarif bilirsin hemde şişko olursun benim gibiohoooo valla ben unutmuşum asıl aşçı geldi valla ne tarıfı ıstersen var nevada sor anlatsın
süpersin tatlıııııımmm
ohh ne güzel bilmesin
benim ki biliyor maalesef
nevacım elma topu aynen yazdığın gibi içinde h.cevizide var.
onu düşünüyorum şimdilik ama bakalım
kız tüm pclerde history diye bir bölü
m var
yani geçmiş
herşey tek tek ortada nereye girmişi,m ne kadar kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?