Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neva hoşgeldin tatlım ..nasılsın bakalım? Ya senin bi tarifin vardı yahu o nasıldı ıspanaklı pide tarifin

semicim hani sen benle çok uğraşıyonya çokmu seviyorsun beni kız

hıımmm öyle bir rivayet mi varmış:44::44::44::44:
bilmem düşüneyim bakayım

hııııımmm ama siliniyo onlar diye biliyorum ben...
denedinmi silmeyi bitanem??

canım valla 2 3 yerden bakıyor hangini birini sileceksin
hem silsem oda problem
anlıyor sildiğimi sonra yine

tarifler için teşekkürler kızlar
nevacm gittin yine
neyse bende çıkıyorum kızlar iyi geceler görüşürüzzzzzzzzzzzz

nevacım sanırım işlerin var seninde öpüyorum çok görüşürüz sonra iyi geceler...

nevacım sanırım işlerin var seninde öpüyorum çok görüşürüz sonra iyi geceler...

ayy sinir oldum yazıyorum ama gitmiyor salaklaştı bu pc eşim o bile hızına dayanamıyor diyo
çok biliyor az önce ne yazmıştım ben :26: bak unuttum

melodicim valla maşallahın var mart nisan mayıs
sabah edersin artık

bende namazımı kılacağım sonra gelirim burada olursan konuşuruz sende benim gibi geç kalkıyon galiba sen okuya dur

Son düzenleme:
benim için uzun bir geceden selamlarr
hikayem uzun onu anlatmak için değilde sadece içimi dökmek için yazmak istedim.belki hiçbir szaman çocuğum olmayacak ama böle düşünüp ellerimi bağlayıp oturamıyorum.2 negatif tüp bebekten sonra 3. için moral toplamaya çalışıyorum.ama kendime tanıdığım 6 aylık dinlenme sürecinde sanki hayat benle dalga geçiyor.nereye gitsem ya bir hamile ya 2.yi planlayan arkadaşlarım yada bana sorulan sorular hani ben kafamı dinliyecektim dimi.... bunlar nasıl arkadaşlar derseniz hiçbiri kötü değil sadece yaşamayan anlamazmış gerçekten doğru.allah kimseyi evlatsız koymasın ama insan dertleşmek için bir kader arkadaşıda aramıyor değil..ben 3 kimyasal gebelik yaşadım çikolata kistimden dolayı bebeklerim bana tutunamıyor.ilk düşüğüm omlasaydı şimdi bir akrabımızın çocuğuyla aynı günlerde doğmuştu şimdi 8 aylık olcaktı.diğerini düşürmeseydim görümcemle aynı zamanlarda doğurcaktım oda 4 aylıktı.ve son olarak 15 temmuz yine bebeğim bana tutunmak istemedi aynı gün arkadşala test yaptık ikimzde hamileydik .ve o bugun doğum yaptı ne mutlu sevindim onun adına ama insan imrenmiyorda değil koskoca 9 ayı geçti ve bebeğini kucağına aldı benimse bebeğim benimle kalmadı onları her görüdğümde benimde bu yaşta olacaktı diyerek geçecek ömrüm biliyorum.biliyorum bu hayatımızın sınavı ama ben kaybedebilirim bu sınavı diye korkuyorum çok üzülüyorum sağlığım bozulacak diyede korkuyorum ama elimde değil bende anne omlak istiyorum evladımın kalp atışların duymak onu hissetmek kucağıma alıp bağrıma basıp kokusunu içime çekmek.......ANNE olmak istiyorum çok iyi bir anne omlaya çalışacağım ALLAHIM ne olur sağlığıyla hayırlısıyla bana ve benim gibi mücadele verenlerede tez vakitte nasip et dayanmak için güç ver..........

amin temiz yürekli arkadaşım. Hangimiz üzülmüyor hangimiz imrenmiyoruzki birtanem ama sabretmekten başkada çaremiz yok rabbim neyi alnımıza yazdıysa onu yaşayacağız bu sınavımızıda alnımızın akıyla geçeceğiz inşallah ne yapalım bizimde olacak elbet ama öncelikle kistine bir çözüm bulsan canım yani almıyorlarmı belki ondan sonra tutunur bebeğin benim bir tanıdığımın eşinin hiç spermi yok kadın 3 senedir hamileyim diye gezdi beşik mevlütü hazırlığı bile yaptı ama rabbim nasip etmedi şimdi 4. cüye hamile ve 6 aylık sanırım inşallah hayırlısıyla onu doğurup kucağına alır pes etmek yok bitanem benim anlamadığım kisten dolayı çocuk tutmuyorsa 3 kez neden tüp yaptılar çnce sorunu çözmeleri gerekmez mi ? :26:

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|OKUNDU
FEBE|20|OKUNDU
ECE|30|OKUNDU
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
ŞULE|20|?

ŞULECİM SENDE OKUDUYSAN YENİ ARKADAŞA GEÇELİM.
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…