semicim hani sen benle çok uğraşıyonya çokmu seviyorsun beni kız
hııııımmm ama siliniyo onlar diye biliyorum ben...
denedinmi silmeyi bitanem??
tarifler için teşekkürler kızlar
nevacm gittin yine
neyse bende çıkıyorum kızlar iyi geceler görüşürüzzzzzzzzzzzz
nevacım sanırım işlerin var seninde öpüyorum çok görüşürüz sonra iyi geceler...
benim için uzun bir geceden selamlarr
hikayem uzun onu anlatmak için değilde sadece içimi dökmek için yazmak istedim.belki hiçbir szaman çocuğum olmayacak ama böle düşünüp ellerimi bağlayıp oturamıyorum.2 negatif tüp bebekten sonra 3. için moral toplamaya çalışıyorum.ama kendime tanıdığım 6 aylık dinlenme sürecinde sanki hayat benle dalga geçiyor.nereye gitsem ya bir hamile ya 2.yi planlayan arkadaşlarım yada bana sorulan sorular hani ben kafamı dinliyecektim dimi.... bunlar nasıl arkadaşlar derseniz hiçbiri kötü değil sadece yaşamayan anlamazmış gerçekten doğru.allah kimseyi evlatsız koymasın ama insan dertleşmek için bir kader arkadaşıda aramıyor değil..ben 3 kimyasal gebelik yaşadım çikolata kistimden dolayı bebeklerim bana tutunamıyor.ilk düşüğüm omlasaydı şimdi bir akrabımızın çocuğuyla aynı günlerde doğmuştu şimdi 8 aylık olcaktı.diğerini düşürmeseydim görümcemle aynı zamanlarda doğurcaktım oda 4 aylıktı.ve son olarak 15 temmuz yine bebeğim bana tutunmak istemedi aynı gün arkadşala test yaptık ikimzde hamileydik .ve o bugun doğum yaptı ne mutlu sevindim onun adına ama insan imrenmiyorda değil koskoca 9 ayı geçti ve bebeğini kucağına aldı benimse bebeğim benimle kalmadı onları her görüdğümde benimde bu yaşta olacaktı diyerek geçecek ömrüm biliyorum.biliyorum bu hayatımızın sınavı ama ben kaybedebilirim bu sınavı diye korkuyorum çok üzülüyorum sağlığım bozulacak diyede korkuyorum ama elimde değil bende anne omlak istiyorum evladımın kalp atışların duymak onu hissetmek kucağıma alıp bağrıma basıp kokusunu içime çekmek.......ANNE olmak istiyorum çok iyi bir anne omlaya çalışacağım ALLAHIM ne olur sağlığıyla hayırlısıyla bana ve benim gibi mücadele verenlerede tez vakitte nasip et dayanmak için güç ver..........
şulecim hoş geldin kader arkadaşım
canım okuyamadım yarın hastalığım biticek
yarın okuyucam iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?