Herkese merhaba,
ben yeni üye oldum :) kızlar 4 yıllık evliyim ve bebek istememize rağmen olmuyor. Prolaktin değerim 48,20 den porlodel tedavisi ile 28,11 düştü ama doktorum yeterli değil dedi perlodele davam edeceğim. Bunun yanında klomen kullanmaya başlayacağım.
morelim ve sinirlerim çok bozuk benim durumumda olan varsa cevap atabilirmi???
teşekkürler
Herkese merhaba,
ben yeni üye oldum :) kızlar 4 yıllık evliyim ve bebek istememize rağmen olmuyor. Prolaktin değerim 48,20 den porlodel tedavisi ile 28,11 düştü ama doktorum yeterli değil dedi perlodele davam edeceğim. Bunun yanında klomen kullanmaya başlayacağım.
morelim ve sinirlerim çok bozuk benim durumumda olan varsa cevap atabilirmi???
teşekkürler
merhaba,
dostinex ile tedavi biraz uzun doktorun ile görüş eğer yapabilirse porlodel sro 2,5 mg kullan.
çünkü ben 2 kutu ile 48 den 28 düşürdüm ve 7 adet var ilaçın içerisinde hergün kullandım.
yan etkileri çok ağır, ama dayanmak gerekiyor..
zeytincim
prolaktin neyse de klomen kullanmak canımı sıkıyor.
dilerim en kısa sürede seninde hayalin gerçek olur
sevgiler
tatlım tıckerımda bile bugün ovulasyon günüm olduğu yazıyo hadi bakalım inşşş..kartepeye gidicez benim ailemle..kaçırmam inşş..canım sitede bakım var diyo zor girdim tekrar
ii alışverişler tatlım
inş. bugün çatlar rahat gidersiniz...ortamın olmamasına üzüldüm
hoşbuldum fabecim inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
tüp bebektede hsg çekilmeli şüpeleniliyorsa
gerçi benim dr,m istemedi ben kürtajdan sonra yapılışıklık olma ihtimali vardır diye istedim.
tamam nevacım haklısın toparladım ben kendimi.
in şallah nevam inşallah.
bence de konuşmanda yarar var, çünkü dr bana dostinex ile tadavi uzayabilir dedidostinexi 3 ay kullan dedi doktor. 2. kutudan sonra tekrar bakalım hormonuna dedi. benim daha 1.kutu bitmedi yarısındayım. ama dostinex kullanırken daha ilk kutuda hamile kalanlar var varmış. bu forumda çok arkadaş var bu prolaktin hormonuyla mücadele eden. ne bileyim işte doktor onu verdi aldım.1. kutu bitince gel bi bakalım dedi. gidince konuşucam.
hepimizin canım yaa hepimizin hayalleri kabul olsun gelsin miniklerimiz artık. Bana klomen vermedi doktor. o yumurtlama için bi ilaç sanırım di mi?
merhaba,
peki ben bu ilaçı kullanırken nasıl bir yol izleyeceğim nilgin var mı??
yok cnm normal günlük hayata devam..sigara kullanıyosan azaltsan iyi olur.. dr un bakar zaten yumurtan geliştikten sonra çatlatma iğnesi verir belki sonrada ilişki öneriyolar bu kadar..
bugün adetinin kaçıncı günü??
kızlar hoşgeldiniz
umarın en yakın zamanda hayalinize kavuşursunuz
febecim kartepeyi bende merak ediyorum
inş. bugün saati ve zamanı gelmiştir... sters yapma tatlım
normalde dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım, prodüktör yaptım çıkmadı.
ilaçı adetin 5.günü başlıcam yani daha başlamadım...
hepimizin canım yaa hepimizin hayalleri kabul olsun gelsin miniklerimiz artık. Bana klomen vermedi doktor. o yumurtlama için bi ilaç sanırım di mi?
hmmm evet 5.günü başlanıyo ..ben başladın zannettim..belki gelmiştir bebişin tatlım yarın tekrar test yap
hiç umudum yok inan : (
her ay kan ve ,idrar testi yapmaktan ve sonuçunda üzülmekten yoruldum : ((
yok cnm normal günlük hayata devam..sigara kullanıyosan azaltsan iyi olur.. dr un bakar zaten yumurtan geliştikten sonra çatlatma iğnesi verir belki sonrada ilişki öneriyolar bu kadar..
bugün adetinin kaçıncı günü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?