Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba,

ben yeni üye oldum :) kızlar 4 yıllık evliyim ve bebek istememize rağmen olmuyor. Prolaktin değerim 48,20 den porlodel tedavisi ile 28,11 düştü ama doktorum yeterli değil dedi perlodele davam edeceğim. Bunun yanında klomen kullanmaya başlayacağım.

morelim ve sinirlerim çok bozuk benim durumumda olan varsa cevap atabilirmi???

teşekkürler

Benim daha tam 1 yıl olmadı evleneli ama bende aynı sorunlauğraşıyorum. Bebişim olmuyor. Hormon sonuçlarımda prolaktinim 29.7 çıktı. Seninkinden baya düşük ama banada sorunun prolaktin olduğunu söyledi doktor. Dostinex verdi. Çarşamba ve cuma içiyorum. Bugün 5. ilacım. inşallah işe yarıyordur. Rabbim sanada hepimizede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu arada hoşgeldin demeyi unuttum.
Prolaktin değerinin yükselmesinde en büyük etkinin stres sıkıntı ve sürekli bebeğim olacakmı düşüncesi olduğunu biliyorsun dimi. O yüzden kendini çok sıkmamaya çalış canım. allahtan hayırlısını dile. Bigün olacak inşallah. Dua et tek sorunumuz prolaktin olsun. Rabbim dermansız dert vermesin. Prolaktini çok kolay tedavi edilebilen ve sıkıntı stresle hemen yükselebilen bir hormon. Kafanı rahat tutmaya çalış. En kısa zamanda hayırlı haberini alırız inşallah.

merhaba,

dostinex ile tedavi biraz uzun doktorun ile görüş eğer yapabilirse porlodel sro 2,5 mg kullan.

çünkü ben 2 kutu ile 48 den 28 düşürdüm ve 7 adet var ilaçın içerisinde hergün kullandım.

yan etkileri çok ağır, ama dayanmak gerekiyor..

zeytincim

prolaktin neyse de klomen kullanmak canımı sıkıyor.

dilerim en kısa sürede seninde hayalin gerçek olur

sevgiler

dostinexi 3 ay kullan dedi doktor. 2. kutudan sonra tekrar bakalım hormonuna dedi. benim daha 1.kutu bitmedi yarısındayım. ama dostinex kullanırken daha ilk kutuda hamile kalanlar var varmış. bu forumda çok arkadaş var bu prolaktin hormonuyla mücadele eden. ne bileyim işte doktor onu verdi aldım.1. kutu bitince gel bi bakalım dedi. gidince konuşucam.

zeytincim

prolaktin neyse de klomen kullanmak canımı sıkıyor.

dilerim en kısa sürede seninde hayalin gerçek olur

sevgiler

hepimizin canım yaa hepimizin hayalleri kabul olsun gelsin miniklerimiz artık. Bana klomen vermedi doktor. o yumurtlama için bi ilaç sanırım di mi?

canım sitede bakım var diyo zor girdim tekrar
ii alışverişler tatlım
inş. bugün çatlar rahat gidersiniz...ortamın olmamasına üzüldüm
tatlım tıckerımda bile bugün ovulasyon günüm olduğu yazıyo hadi bakalım inşşş..kartepeye gidicez benim ailemle..kaçırmam inşş..

ben hala anlamadım şulecim yani tüpler kapalıysada tüp bebek yapılıyo sonuçta..

bence de konuşmanda yarar var, çünkü dr bana dostinex ile tadavi uzayabilir dedi
o nedenle beni altüst eden prlodele başlattı.

kızlar hoşgeldiniz
umarın en yakın zamanda hayalinize kavuşursunuz
febecim kartepeyi bende merak ediyorum
inş. bugün saati ve zamanı gelmiştir... sters yapma tatlım

merhaba,

peki ben bu ilaçı kullanırken nasıl bir yol izleyeceğim nilgin var mı??

yok cnm normal günlük hayata devam..sigara kullanıyosan azaltsan iyi olur.. dr un bakar zaten yumurtan geliştikten sonra çatlatma iğnesi verir belki sonrada ilişki öneriyolar bu kadar..

bugün adetinin kaçıncı günü??

normalde dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım, prodüktör yaptım çıkmadı.

ilaçı adetin 5.günü başlıcam yani daha başlamadım...

kızlar hoşgeldiniz
umarın en yakın zamanda hayalinize kavuşursunuz
febecim kartepeyi bende merak ediyorum
inş. bugün saati ve zamanı gelmiştir... sters yapma tatlım

evet bende merak ediyorum geçen sene bi ayarlayıp gidemedik,bakalım bu sefer ayarlandı herşey(ben bi gıd gıd gııdakkkk dersem daha iyi olacak..) bu mevsimde daha güzel oluyomuş..kar yiyebilirz hemde.bakalım güzel bi piknik ve stres atmak için güzel bi zaman olacak inşş..ben bi gidimde ben beğenirsem sizde gidersiniz

Ya benim kafam karıştı şimdi. Geçen ay doktorum yumurta takibi yaptı bana.17 gün gittiğimde yumurta baya gelişmişti.bugün yada yarın çatlar dedi.ogün ağrım oldu kasıklarımda.muhtemelen o gün çatladı. ama sonra bu ay 8 inde adet oldum. 3. gün hormon testi yapıldı prolaktin hormonum yüksek çıktı. dostinex kullanmaya başladım. doktor dediki bu prolaktin hormonu yumurtayı bozuyor. ya daha 2 hafta önce 17. 18.gün yumurtan çatlıyo yumurtlama sorunun yok demişti
nasıl oluyo bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…