Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım benimde bu konuda pek bildgim yok ama yumurtanın kaliteside önemli ya döllenebilmesi için belki kalitesi ni bozuyodur prolaktin..çünkü hem büyüyüp hem çatlayabilmiş kendilliğinden..

funda ve zeytin hoşgeldiniz kızlar :79:
evet bu hormonlar malesef zincirleme olarak birbirini takip ediyor bir tanesinde sorun olması demek ötekini etkiliyor ama en başta stres hormonların baş düşmanı rahatlayın ve akışına bırakın rabbim dermansız dert vermesin herşeyin bir vakti zamanı var yalnız klomen kullanacak olan arkadaşım o yumurta gelişmesinde çok etkili sana çatlatma iğneside verecek doktorun kendi başına kullanılmıyor.
sana tavsiyem yumurtanın çatladığını anladığın an 3 gün peşpeşe çalış
ve kalkma hormonların içinde tedavi görüyormuşsun bak stres yapıpta tedavi sürecini zorlaştırma derim herşey gönlünüzce olsun inşallah en başta herşeyin hayırlısını istemek gerek. evet zorlu bir yoldayız ama elimizden gelenin haricinde yapacak birşey yok malesef.
bizistediğimizde değil dötü boklular kendi istediğinde teşrif edecek malesef :101: :101:

slm arkadaşalr benimde umudum bitmedi bitmiycek bende birgün allahın izniyle anne olacağım inşaallahh...
rabbim bu yolda yürüyenlere en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallahhh...

Canım çok doğru söylüyorsun çok takmamak lazım ama elimde değil hiç. Her ay bu ay düşünmicem olursa olur diyorum ama öyle olmuyor hergün her dakika aklımda.sürekli gün sayıyorum bugün 11. gün bugün 13. gün felan 17. 18 günler yumurtlama günüm. geçen ay kasıklarımda ağrı olmuştu anlamıştımçatladığını ama bu ay oda olmadı. bugün 18.gün çatladımı bilmiyorum. düşünmeden yapamıyorum.

slm arkadaşalr benimde umudum bitmedi bitmiycek bende birgün allahın izniyle anne olacağım inşaallahh...

a.s cnm hoşgeldin.. aminn tatlım rabbim dualarını kabul etsin

merhaba kızlar... öncelikle yeni arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz

sonrada asla ve asla umudunuzu yitirmeyin veeee asla pes etmeyin diye başlıyıcam söze.
ve ben herkeze bunu diyorum.

bende aynı dertten muzdarib-tim. ama çok şükür bebeğime kavuştum ve allahımın izniyle bebeğimide inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.

ben 3 senelik evliyim ve 2 senedir hiç durmadan bu mücadele içindeydim. vee hiçbir zaman için olmayacak mümkün değil demedim. buna febede nevada ve burdaki benimle aynı zamanlarda buraya katılan arkadaşlarda bilir.
ilk tedaviye başladığımızda 6 ay klomenin bi muadili olan serophene ile başladım. sonra o olmadı femara diye bi ilaç verildi. oda olmadı dur dedi dr bi eşinin spermlerine bakalım. baktık gördük ki eşimin sperm değeri çok düşük, morfolojisi bozuk, hareketlili sadece %10 vee eşimde problem olduğu anlaşıldı. 3 ay eşime tedavi verildi çinko e vitamini ve arginex diye bir ilaç. onu kullanmaya başladığımızda aaa hiç merak etmeyin daha 1. kutuda sonuç mükemmel olacak dendi. tabi bizde yine bişey yok. sonra hadi aşılama yapalım dedi dr. iyi tamam dedik gittik 1. aşılamayı yaptırdık bekle bekle sonuç negatif. ağla sızla tabi yine kaldığım yerden devam hiç ama hiç pes ettmedim.
sonra hemen bidahaki ay 2. aşılama dedi dr. tamam dedik. bu arada benim aşılamalarım iğneyle oldu. göbekten iğne yapa yapa mosmor oldu göbeğim. kilo almamda cabası. 3 ayda tam 12 kilo aldım.
neyse 2. aşılama için iğnelere başlandı. bu arada rahim filmi çekelim dedi dr. tamam dedik onuda çektirdik çok şükür bişey yok. ama bu arada 2. aşılama için ilaç kullanıyodum. 2 günde birde dr kontrole çağıırıyodu yumurtaların büyüklüğüne bakıp duruyodu. neyse en son kontrole gittiğimde meğer çatlamış yumoşlar. kendiniz deneyin dendi. denedik tabi olmadı. sonra hadi 2. tekrar yapıldı yine tutmadı. sonra hadi 3. aşılama yapalım dedi dr. tamam dedik yine 3. aşılama için herşey yapıldı falan filan. sonuç yine negatif. sonra baktık olmuyo izmirdeki bütün tüp bebek merkezlerini araştırdım gittim konuştum nihayet içime sinen bi yer buldum. anlaştım adet olunca gidip başlayacaktık tüp bebeğe. bekle bekle bekle adet gelmez. benim hiç geç kalmaz 28 günde gelir kırmızılar. ama yok gelen giden. kızların ısrarı üzerine adet tarihimin ertesi günü test yaptım ve pozitif çıktı biz tabi şok içinde. sonra gittik beta hcg baktırdık çok şükür değer iyi çıktı ve şu anda 11 haftalık bir hamileliğim var. rabbimin izniyle inşallah kucağımızada alırız. kızlar ısrar etmeseydı test filan yapmayacaktım. çünkü ben hep nrmal yolla bebeğimizin olacağına inanmadım. tüp bebekle bebeğimize kavuşacağıma inanıyodum.

şunu demek istiyorum bende aynı durumdaydım marta kadar.
fakat hiç beklemediğimiz bir zamanda RABBİM gönderiyo. dermansız dert vermez RABBİM mutlaka birgün hepimizin bebği olacak.ve asla asla pes etmek yok umudumuzu kaybetmek yok arkadaşlar.

başınızı şişirdiysem özür dilerim. hepinizi öpüyorum.
veeeee RABBİM en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve bütün kalbimle dua ediyorum sizlere

evet tatlım inşallah

bak tatlım çatladığını anlamanın bir yolu daha var beyaz yumurtanın beyazı gibi bir akıntı geliyor onu gördüğün anda çalışmalara başla olmadı ovulasyon testi kullanabilirsin düşünme çözüm yollarını dene canım umudunuda hiç yitirme.

evet masalcım senin iradene savaşına hep hayran kaldığımı söylemişimdir hiç umutsuzluğa kapılmadın tatlım.müjdenide verdi rabbim sonunda tek temennim sağ salim bebişini kucağına alman inşallah ve burada diğer hamile arkadaşlarında tabi.

çok güzel anlatmışsın tatlım ve ben inanıyorum senin kalbin çok temiz kötülük yok dualarınında çok büyük etkisi var bizim içinde edermisin tatlım:26: kim bilir rabbimin sevdiği kullarının duası çabuk kabul olurmuş ALLAH RAZI OLSUN BİTANEM

kızzz maasaaaaallll seni yerim ben.. ne güzel anlatmışsın öyle ne kafa şişirmesi yaa herşeyi en ince ayrıntısıyla bilmeme rağmen dikkatli bi şekilde okudum valla

teşekkür ederim bitanem. benim için sizlerde kalbi temiz insanlarsınız.
inşallah tatlım. siz benim kader arkadaşlarımsınız. ve sizin gibi arkadaşlıklr bulunmaz ben buna eminim.
bizim arkadaşlığımızda çıkar yok hiçbir ard niyet yok. ben sizi çok seviyorum her zaman söylüyorum.
siz her zaman dualarımdasınız bitanem. her zaman benim dualarımda olacaksınız. her dua ettiğmimde mutlaka sizleride dualarımın içine alıyorum.
rabbim bu mucizeyi en kısa zamanda yaşamanızı nasip etsin inşallah bitanem.

ay bu arada çooooooooooooook özledim sizleri. ama herkez yoğun bu aralar sanırım.
semi hanımda yok. yarın arıyıcam tel. çoook merak ettim.

kızzz maasaaaaallll seni yerim ben.. ne güzel anlatmışsın öyle ne kafa şişirmesi yaa herşeyi en ince ayrıntısıyla bilmeme rağmen dikkatli bi şekilde okudum valla

evet biliyosunuz çünkü her anımızı paylaşıyoruz burda ve benim çok hoşuma gidiyo bu arkadaşlığımız..
veeeeeeeeeeee çoook seviyorum siziiiii

teşekkür ederim hoşbulduk
inan şu yazdıklarını ağlıyarak okudummm çok duygulandımm rabbim tamamına erdirsin inşallahhh sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günüde göstersin sana kurban olduğum rabbim..
bizde 3 senelik evliyiz yaşım 21 2 sefer tüp bebek yaptırdık ama olmadııı hiç isyan etmedim ama hergün ağladım hergüüünnn alahıma hergün yalvarıyorum benimle aynı yolda yürüyen arkadaşlarıma tez zamanda meleklerimizi göndersin diyeee

evet biliyosunuz çünkü her anımızı paylaşıyoruz burda ve benim çok hoşuma gidiyo bu arkadaşlığımız..
veeeeeeeeeeee çoook seviyorum siziiiii

valla benimde öyle ben artık diğer arkadaşlarımı sattım galiba napim onların çocuğu hemen oldu beni anlamazlar... bende çok hemde çoooookkkk seviyorum siziiiiii

gönderecek tatlım. hiiiç umudunu kaybetme şekerim.
mutlaka rabbim gönderecek meleklrimizi bizlere. bu arada bende 30 yaşımdayım tatlım.
ben hep korktum yaşım geçiyo diye belkide bu yüzdendir benim bu duraksız çabam bilemiyorum. ama asla pes etmek yok. ve RABBİMEDE booool boool dua et tatlım. asla isyan etme.
Rabbim sevdiği kullarını sınarmış. çok şükür Rabbimin sevdiği kulları arasındayız bizlerde
en azından senin avantajın var daha çok gençsin tatlım. olmayacak diye bişey yok.
çok şükür tatlım mutlaka gelecek sıpalar peş peşeeeeee

tatlım yaş avantajın var bunu düşün ve mutlu ol.. benim yaşım 29.. en çokta yaştan dolayı hemen istiyorum..

sizin sorun neydi???nerde yaptırdığın tüp bebeği????

semi hanımın neti yokmuş bu akşam bağlatacağını söyledi bakalım oda burayı merak etmiş ama gelince olacak sayfaları görünce herkes bu ara çok yoğun hele ben masal senden bişey rica edeceğim senin kociştede morfoloji sorunu varmışya tatlım hamile kaldığın ay bişey kullanmışmıydı?:26: hani hemşiresinya tatlım ondan sordum bide tavşancıl otu tentürü diye bişey duydum ama romanyada varmış ben onuda denesemmi acep karı koca kullanılıyormuş ama bulmak zor işte.

yaşında daha çok gençmiş tatlım 2 tüp denemesi :26::26:
sorununuz neydi canım bir mahsuru yoksa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…