Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nevacım. birtek keçiboynuzu pekmezi almıştık son zamanlarda.
ama inan 2 gün kullandıysa 5 gün kullanmadı. yani kullanmadık desem yeridir.
başkada bişey kullanmadık canımın içi. ben hep tüp bebek yaptırıcaz diyede kocişe pek bişey içirmedim. birtek 1 sene öncemi ne işte arginek çinko ve e vitamini kullandık o kadar ama tam 1 sene önce düşün yani. hıı bide acaba etkisi olmuşmudur bilemiyicem ama 8 marttı ya benim en son adet tarihim hani ankaraya gittik geldik. sonra kocişin boğazları iltıhaplanmış antıbiyotık kullandık. acaba dedim onun etkisi olmuşmudur. 7 gün kullandık :44::44:

ama çinko ve e vitamini al bence. zinko c ve evicap 200mg kullandık biz.
aslında onu bile düzgün kullanamıyodu. bizim çalışma saatleri biraz değişik zar zor kociş içiyodu. unutuyodu falan fılan. ben ilgileniyodum ama birazdan diyodu unutuyodu öyle yani.

nevacım tavşancıl otunu duydum ama araştırmadım tatlım. yani nedir bilmiyorum bitanem:26:

eczanedenmi alayım tatlım bende birsürü liste var hangisini kullanacağımı sapıttım ben

eczanedenmi alayım tatlım bende birsürü liste var hangisini kullanacağımı sapıttım ben

valla ben eczaneden aldım aynen isimleri bunlar zinko c ve evicap 200.
ikisinide günde 1 defa alacak. 3 aylık kullanımda ancak sonucu alabilirsin belkide daha erken.
inşallah sonucu güzel olur tatlım
ben inanıyorum yeni eve geçtiğin anda bebek gelecek

inşallah bitanem inşallah çok sağol bide onları deneyeyim bide keçiboynuzu pekmezi alayım gerçekten tüp yaptırmak hiç işime gelmiyor doğal yoldan olmasını çoooooooooooooooooook istiyorum.

inşallah bitanem inşallah çok sağol bide onları deneyeyim bide keçiboynuzu pekmezi alayım gerçekten tüp yaptırmak hiç işime gelmiyor doğal yoldan olmasını çoooooooooooooooooook istiyorum.

ya niye böyleyiz biz bende doğal olmasını çookk istiyorum

valla bizdeki keçiboynuzu pekmezi %100 doğal diyo NİVAL markasıda.
k.valdem almış kendilerine sonra bizede almış. verdi işte ne kadar kullandık bilmiyorum çok az kullanıldı valla. ya vitaminlerden zarar gelmez bitanem. onları içsin hem enerji verir şekerim kocişine
hem içmedede problem olmaz tad yok koku yok rahat içer.

hehehehe ben asla doğal olacağına inanmadım biliyomusunuz.
hep umudum aşılama veee tüp bebekti
ama nasip işte. vakti zamanı gelince geliyooo sıpalar.
evet tatlım gelsinde bebişler artık napalım normal yada tüp
bısde dogal yolla hamıs kalcazz cnmm..bak ayse yeee hamışş şimdiii..inşaallah hepımıs ole hamıs hamıs kalırıss

inşş tatlım aminde AYŞE kim??

ya niye böyleyiz biz bende doğal olmasını çookk istiyorum

:101: :101:sen ben semi burada demir baş olacağız sanırım artıkın yaşlanırmışız o zaman gideriz tüpe falan

aynen öle benimki biraz sıkıntı gıcık şey kokoreçi yer pis mideli ama bu kürleri yemez sopalık valla karışımlar ölece duruyor tozunu suyunu içmiyor pekmezini yer belkim.

evet tatlım gelsinde bebişler artık napalım normal yada tüp

inşş tatlım aminde AYŞE kim??
febe bacımm prdon topıclerı karıstrmısım..kusura bakma ..herneyse cnmm ayse dıe bı arkds var dıger topıcteee...tuplerde yumurtalarda sorun spermde sorun vardııı....vee buyuk haberr mucızemısss gelıooo..hamiş kaldıı hmde kndılıgındennn..tup bebek ıcın adet olmayı beklıoduuu olamadıı dra gttı bı baktıı hamişşşyhaaa bacımm

valla ben eylüle kadar bekleyip olmazsa yaptırırım diyorum ama bakalım

neyse şekerler ben şimdi çıkayım derse bakamadım bugün bide size bişey söyliyimmi ders çalışırken çok uykum geliyor benim yahu nasıl geçeceğim bilmem kaldı 3 gün :18::18::18::18::18::18::18:

ooooo cnm yaaa bu ne güzel bi haberrrrr iyiyki karıştırmışsın topicleri hadi bakalım ayşeciğin gözü aydın olsun hayırlısıyla kucağına alsın inşşşş..darısı başımıza rabbim bizede nasip etsin..

ohhhh be nihayet hareketlenmiş topiğimiz:))

dosbacım ben temmuzda ya da ağustosta gideceğim tekrar tedaviye önce bir tatilimi yapayım rahatlayım kafamı biraz daha boşaltayım öyle başlayım diyorum

febecim nasılsın??
tumecim sen nasılsın... tatile az kaldı...

iyiyim şekerim şu an çok yoğunum, etütler ek çalışmalar gidiyor öyle işte, sen de iyisindir inşallah

canım bende de prolaktin yükskliği var, beyin mr çektirdin mi?
ben çektirdim ve hipofiz bezimde mikroadenom çıktı, dostineks kullanıyorum bende. gerçekten çok etkili.
2 tableti 2 haftada kullanmama rağman prolaktinim hemen düşürdü.

dostinex kesinlikle işe yarıyor

valla benimde öyle ben artık diğer arkadaşlarımı sattım galiba napim onların çocuğu hemen oldu beni anlamazlar... bende çok hemde çoooookkkk seviyorum siziiiiii

ben de bende herkesi çoooookkkk seviyorum

neyse şekerler ben şimdi çıkayım derse bakamadım bugün bide size bişey söyliyimmi ders çalışırken çok uykum geliyor benim yahu nasıl geçeceğim bilmem kaldı 3 gün :18::18::18::18::18::18::18:

ayyy evet ders çalışırken benimde uykum gelirdi.

tamam tatlım sana kolay gelsin. booool şanslar ve başarılar sana

tatlım stres yapma bi tanesini bırak bütünleme de veririsin bişe olmazz

tatlım stres yapma bi tanesini bırak bütünleme de veririsin bişe olmazz

öyle düşünüyorum bu sene sınıf tekrarı yapıyorum zaten 8 dersin 4 ünü geçen sene verdim
ara sınavada 74 50 47 37 aldım şimdi 2 sini geçsem bile borçlu geçebiliyormuşum sanırım ama çok zor dersler yaaaaaaaaaaaaa bide hepsi aynı gün olunca çorba oluyor. zaten yine kalırsam devam etmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…