semi hanımın neti yokmuş bu akşam bağlatacağını söyledi bakalım oda burayı merak etmiş ama gelinceolacak sayfaları görünce herkes bu ara çok yoğun hele ben masal senden bişey rica edeceğim senin kociştede morfoloji sorunu varmışya tatlım hamile kaldığın ay bişey kullanmışmıydı?:26: hani hemşiresinya tatlım ondan sordum bide tavşancıl otu tentürü diye bişey duydum ama romanyada varmış ben onuda denesemmi acep karı koca kullanılıyormuş ama bulmak zor işte.
yaşında daha çok gençmiş tatlım 2 tüp denemesi :26::26:
sorununuz neydi canım bir mahsuru yoksa :44:
semi hanımın neti yokmuş bu akşam bağlatacağını söyledi bakalım oda burayı merak etmiş ama gelinceolacak sayfaları görünce herkes bu ara çok yoğun hele ben masal senden bişey rica edeceğim senin kociştede morfoloji sorunu varmışya tatlım hamile kaldığın ay bişey kullanmışmıydı?:26: hani hemşiresinya tatlım ondan sordum bide tavşancıl otu tentürü diye bişey duydum ama romanyada varmış ben onuda denesemmi acep karı koca kullanılıyormuş ama bulmak zor işte.
yaşında daha çok gençmiş tatlım 2 tüp denemesi :26::26:
sorununuz neydi canım bir mahsuru yoksa :44:
nevacım. birtek keçiboynuzu pekmezi almıştık son zamanlarda.
ama inan 2 gün kullandıysa 5 gün kullanmadı. yani kullanmadık desem yeridir.
başkada bişey kullanmadık canımın içi. ben hep tüp bebek yaptırıcaz diyede kocişe pek bişey içirmedim. birtek 1 sene öncemi ne işte arginek çinko ve e vitamini kullandık o kadar ama tam 1 sene önce düşün yani. hıı bide acaba etkisi olmuşmudur bilemiyicem ama 8 marttı ya benim en son adet tarihim hani ankaraya gittik geldik. sonra kocişin boğazları iltıhaplanmış antıbiyotık kullandık. acaba dedim onun etkisi olmuşmudur. 7 gün kullandık :44::44:
ama çinko ve e vitamini al bence. zinko c ve evicap 200mg kullandık biz.
aslında onu bile düzgün kullanamıyodu. bizim çalışma saatleri biraz değişik zar zor kociş içiyodu. unutuyodu falan fılan. ben ilgileniyodum ama birazdan diyodu unutuyodu öyle yani.
eczanedenmi alayım tatlım bende birsürü liste var hangisini kullanacağımı sapıttım ben
valla ben eczaneden aldım aynen isimleri bunlar zinko c ve evicap 200.
ikisinide günde 1 defa alacak. 3 aylık kullanımda ancak sonucu alabilirsin belkide daha erken.
inşallah sonucu güzel olur tatlım
ben inanıyorum yeni eve geçtiğin anda bebek gelecek
inşallah bitanem inşallah çok sağol bide onları deneyeyim bide keçiboynuzu pekmezi alayım gerçekten tüp yaptırmak hiç işime gelmiyor doğal yoldan olmasını çoooooooooooooooooook istiyorum.
inşallah bitanem inşallah çok sağol bide onları deneyeyim bide keçiboynuzu pekmezi alayım gerçekten tüp yaptırmak hiç işime gelmiyor doğal yoldan olmasını çoooooooooooooooooook istiyorum.
ya niye böyleyiz biz bende doğal olmasını çookk istiyorum
evet tatlım gelsinde bebişler artık napalım normal yada tüphehehehe ben asla doğal olacağına inanmadım biliyomusunuz.
hep umudum aşılama veee tüp bebekti
ama nasip işte. vakti zamanı gelince geliyooo sıpalar.
bısde dogal yolla hamıs kalcazz cnmm..bak ayse yeee hamışş şimdiii..inşaallah hepımıs ole hamıs hamıs kalırıss
ya niye böyleyiz biz bende doğal olmasını çookk istiyorum
valla bizdeki keçiboynuzu pekmezi %100 doğal diyo NİVAL markasıda.
k.valdem almış kendilerine sonra bizede almış. verdi işte ne kadar kullandık bilmiyorum çok az kullanıldı valla. ya vitaminlerden zarar gelmez bitanem. onları içsin hem enerji verir şekerim kocişine
hem içmedede problem olmaz tad yok koku yok rahat içer.
febe bacımm prdon topıclerı karıstrmısım..kusura bakma ..herneyse cnmm ayse dıe bı arkds var dıger topıcteee...tuplerde yumurtalarda sorun spermde sorun vardııı....vee buyuk haberr mucızemısss gelıooo..hamiş kaldıı hmde kndılıgındennn..tup bebek ıcın adet olmayı beklıoduuu olamadıı dra gttı bı baktıı hamişşşevet tatlım gelsinde bebişler artık napalım normal yada tüp
inşş tatlım aminde AYŞE kim??
:101: :101:sen ben semi burada demir baş olacağız sanırım artıkın yaşlanırmışız o zaman gideriz tüpe falan
aynen öle benimki biraz sıkıntı gıcık şey kokoreçi yer pis mideli ama bu kürleri yemez sopalık valla karışımlar ölece duruyortozunu suyunu içmiyor pekmezini yer belkim.
febe bacımm prdon topıclerı karıstrmısım..kusura bakma ..herneyse cnmm ayse dıe bı arkds var dıger topıcteee...tuplerde yumurtalarda sorun spermde sorun vardııı....vee buyuk haberr mucızemısss gelıooo..hamiş kaldıı hmde kndılıgındennn..tup bebek ıcın adet olmayı beklıoduuu olamadıı dra gttı bı baktıı hamişşşyhaaa bacımm
selam canım...evet haklısın sanırım bize zaman yaramıyo ama ümitlerimde solmuyo ...hayırlısı
seninde tedavin hayırlı olsun çok enerjik gördüm...hep olumlu düşün böle...inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun
merhaba canım
evet biraz sessizleşmiş ama en kısa zamanda toparlanırız...
ara kanama gibi değildi canım büyük bi kan pıhtısı diyelim çünkü bugün devamı gelmedi...
dr.a gitmek istemiyorum aslınsa ...gidersemde adetin 2.günü gider tedaviye başlarım diye düşünüyorum....çok yorulmuşum ara vermek ii geldi aslında...sen ne düşünüyorsun
sınavların var sanırım hayatım Allah kolaylık versin
aşılamam ilkinde tuttu ama bu defa çok korkuyorum içimde ii hisler yok açıkcası...ve bu korkudan dolayı acaba ramazandan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyor da değilim...
febecim nasılsın??
tumecim sen nasılsın... tatile az kaldı...
Herkese merhaba,
ben yeni üye oldum :) kızlar 4 yıllık evliyim ve bebek istememize rağmen olmuyor. Prolaktin değerim 48,20 den porlodel tedavisi ile 28,11 düştü ama doktorum yeterli değil dedi perlodele davam edeceğim. Bunun yanında klomen kullanmaya başlayacağım.
morelim ve sinirlerim çok bozuk benim durumumda olan varsa cevap atabilirmi???
teşekkürler
Benim daha tam 1 yıl olmadı evleneli ama bende aynı sorunlauğraşıyorum. Bebişim olmuyor. Hormon sonuçlarımda prolaktinim 29.7 çıktı. Seninkinden baya düşük ama banada sorunun prolaktin olduğunu söyledi doktor. Dostinex verdi. Çarşamba ve cuma içiyorum. Bugün 5. ilacım. inşallah işe yarıyordur. Rabbim sanada hepimizede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
merhaba kızlar... öncelikle yeni arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz
sonrada asla ve asla umudunuzu yitirmeyin veeee asla pes etmeyin diye başlıyıcam söze.
ve ben herkeze bunu diyorum.
bende aynı dertten muzdarib-tim. ama çok şükür bebeğime kavuştum ve allahımın izniyle bebeğimide inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.
ben 3 senelik evliyim ve 2 senedir hiç durmadan bu mücadele içindeydim. vee hiçbir zaman için olmayacak mümkün değil demedim. buna febede nevada ve burdaki benimle aynı zamanlarda buraya katılan arkadaşlarda bilir.
ilk tedaviye başladığımızda 6 ay klomenin bi muadili olan serophene ile başladım. sonra o olmadı femara diye bi ilaç verildi. oda olmadı dur dedi dr bi eşinin spermlerine bakalım. baktık gördük ki eşimin sperm değeri çok düşük, morfolojisi bozuk, hareketlili sadece %10 vee eşimde problem olduğu anlaşıldı. 3 ay eşime tedavi verildi çinko e vitamini ve arginex diye bir ilaç. onu kullanmaya başladığımızda aaa hiç merak etmeyin daha 1. kutuda sonuç mükemmel olacak dendi. tabi bizde yine bişey yok. sonra hadi aşılama yapalım dedi dr. iyi tamam dedik gittik 1. aşılamayı yaptırdık bekle bekle sonuç negatif. ağla sızla tabi yine kaldığım yerden devam hiç ama hiç pes ettmedim.
sonra hemen bidahaki ay 2. aşılama dedi dr. tamam dedik. bu arada benim aşılamalarım iğneyle oldu. göbekten iğne yapa yapa mosmor oldu göbeğim. kilo almamda cabası. 3 ayda tam 12 kilo aldım.
neyse 2. aşılama için iğnelere başlandı. bu arada rahim filmi çekelim dedi dr. tamam dedik onuda çektirdik çok şükür bişey yok. ama bu arada 2. aşılama için ilaç kullanıyodum. 2 günde birde dr kontrole çağıırıyodu yumurtaların büyüklüğüne bakıp duruyodu. neyse en son kontrole gittiğimde meğer çatlamış yumoşlar. kendiniz deneyin dendi. denedik tabi olmadı. sonra hadi 2. tekrar yapıldı yine tutmadı. sonra hadi 3. aşılama yapalım dedi dr. tamam dedik yine 3. aşılama için herşey yapıldı falan filan. sonuç yine negatif. sonra baktık olmuyo izmirdeki bütün tüp bebek merkezlerini araştırdım gittim konuştum nihayet içime sinen bi yer buldum. anlaştım adet olunca gidip başlayacaktık tüp bebeğe. bekle bekle bekle adet gelmez. benim hiç geç kalmaz 28 günde gelir kırmızılar. ama yok gelen giden. kızların ısrarı üzerine adet tarihimin ertesi günü test yaptım ve pozitif çıktı biz tabişok içinde. sonra gittik beta hcg baktırdık çok şükür değer iyi çıktı ve şu anda 11 haftalık bir hamileliğim var. rabbimin izniyle inşallah kucağımızada alırız. kızlar ısrar etmeseydı test filan yapmayacaktım. çünkü ben hep nrmal yolla bebeğimizin olacağına inanmadım. tüp bebekle bebeğimize kavuşacağıma inanıyodum.
şunu demek istiyorum bende aynı durumdaydım marta kadar.
fakat hiç beklemediğimiz bir zamanda RABBİM gönderiyo. dermansız dert vermez RABBİM mutlaka birgün hepimizin bebği olacak.ve asla asla pes etmek yok umudumuzu kaybetmek yok arkadaşlar.
başınızı şişirdiysem özür dilerim. hepinizi öpüyorum.
veeeee RABBİM en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve bütün kalbimle dua ediyorum sizlere
teşekkür ederim bitanem. benim için sizlerde kalbi temiz insanlarsınız.
inşallah tatlım. siz benim kader arkadaşlarımsınız. ve sizin gibi arkadaşlıklr bulunmaz ben buna eminim.
bizim arkadaşlığımızda çıkar yok hiçbir ard niyet yok. ben sizi çok seviyorumher zaman söylüyorum.
siz her zaman dualarımdasınız bitanem. her zaman benim dualarımda olacaksınız. her dua ettiğmimde mutlaka sizleride dualarımın içine alıyorum.
rabbim bu mucizeyi en kısa zamanda yaşamanızı nasip etsin inşallah bitanem.
ay bu arada çooooooooooooook özledim sizleri. ama herkez yoğun bu aralar sanırım.
semi hanımda yok. yarın arıyıcam tel. çoook merak ettim.
valla benimde öyle ben artık diğer arkadaşlarımı sattım galibanapim onların çocuğu hemen oldu beni anlamazlar... bende çok hemde çoooookkkk seviyorum siziiiiii
neyse şekerler ben şimdi çıkayım derse bakamadım bugün bide size bişey söyliyimmi ders çalışırken çok uykum geliyor benim yahu nasıl geçeceğim bilmem kaldı 3 gün :18::18::18::18::18::18::18:
neyse şekerler ben şimdi çıkayım derse bakamadım bugün bide size bişey söyliyimmi ders çalışırken çok uykum geliyor benim yahu nasıl geçeceğim bilmem kaldı 3 gün :18::18::18::18::18::18::18:
tatlım stres yapma bi tanesini bırak bütünleme de veririsin bişe olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?