Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bende seni seviyoruuuummm
veeee özlendiniz şekerim ooohhh öptüm işte

tatlım 3tanesini geçersin bence diğer düşük olnaıda büt te verirsin..hemn pes etme yaa dur bakalım şimdiden öle deme.bu haftasonumu sınav??

hoşbulduk hayatımmmm, işten yeni geldim ne pişirsem diye düşünüyorum ama canım inanılmaqz menemen istiyor

öp şekerim öp bende seni öptüm,

ayhhh bnm kocişimınde canı menemn cekmısss tumecımm..bn yaptımm gelın hep beraber yıekkkk

masalcım seninde canım menemen çekti mi canımcım

belki senin değil ama bebişin çekmiştir

hoşbulduk hayatımmmm, işten yeni geldim ne pişirsem diye düşünüyorum ama canım inanılmaqz menemen istiyor

öp şekerim öp bende seni öptüm,

ohh yap tatlım yanında peynir ve çay çok severim ben..eşimde çok sever ve seninki kadar güzelini hiç yememiştim derhavamıda attıım ben bugün zeytinyağlı fasulye yaptım..şimdi pilav yapıcam çorba ne yapsam yaaaaa bilmiyorum..:26:

ohhh ne güzel inşallah bir gün ellerinden menemen yeriz febecim.. bende de dün zeytinyağlı fasulye vardı..

ay yok tatlım. hiçbirşey canım çekmiyo.
zaten yiyemiyorum içim almıyo hiçbirşeyi. birtek peynir ekmek
size afiyet olsun şekerim

kıyamam canım ya.. bulantıların devam ediyor mu???

ohhh ne güzel inşallah bir gün ellerinden menemen yeriz febecim.. bende de dün zeytinyağlı fasulye vardı..

bulantı varda yok diyim. ama peynir ekmek dışında bişey yedimi de çok çıkarıyorum sonra.
daha kötü oluyorum sonra elim ayağım titriyo iyi hissetmiyorum.
o yüzden hem yemiyorum hem zaten koku gelince mümkün değil yiyemiyorum

ay yok tatlım. hiçbirşey canım çekmiyo.
zaten yiyemiyorum içim almıyo hiçbirşeyi. birtek peynir ekmek
size afiyet olsun şekerim
ayy cnm yaaa meyvedemi yiyemiyosun???:26:

ayy inşşş tatlımmm yaaa inşşşşşş

hımmmmm neyse şekerim en azından çok şiddetli değil bulantıların ..

Allah kolaylık versin canım, her gün mutlaka yumurta ye süt iç, özellikle şimdiden besinlerden kalsiyum depola..

ayy cnm yaaa meyvedemi yiyemiyosun???:26:

ayy inşşş tatlımmm yaaa inşşşşşş

aslında yiyemiyorum ama yiyincede çıkarmadığım için zorla yiyorum. mecburum.

ben bi çıkıyorum kızlar 1-2 saate gelirim. öpüldünüz.
sizi seviyoruuuummm

tenkkks bebeimmmmmmmm.....
masalcan ne kdr oldu sen hamiş olalııı...cnm yha kıyamamm bıseu de yıemıomusunnn...nolcak suttt içiosundr ama dımııı

11 haftalık daha canım. hele süt ağzıma sokmuyorum.
ama kendimi bildim bileli içmem sütle aram yoktur yani. ama peynir yoğurt yumurta filan yiyorum.
yumurtayı çok yiyorum diyemem ama zorluyorum kendimi yemek için

ben hala anlamadım şulecim yani tüpler kapalıysada tüp bebek yapılıyo sonuçta..
fabecim ben bi sorun varsa transferden önce tedbirimizi alalım diye kendim hsg çektirmek istedim sadece tüpler değil mevzu yapışıklık varmı yumurtalıklarda bi sorun varmı
diye bilmek istedim yani açıkcası çok tecrübeli değilim fabecim kafam rahat etsin istedim.

kızlar bir kaç gündür orkide görünmüyor değil mi? bir yere falan mı gidecekti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…