ohhhh be nihayet hareketlenmiş topiğimiz:))
dosbacım ben temmuzda ya da ağustosta gideceğim tekrar tedaviye önce bir tatilimi yapayım rahatlayım kafamı biraz daha boşaltayım öyle başlayım diyorum
iyiyim şekerim şu an çok yoğunum, etütler ek çalışmalar gidiyor öyle işte, sen de iyisindir inşallah
canım bende de prolaktin yükskliği var, beyin mr çektirdin mi?
ben çektirdim ve hipofiz bezimde mikroadenom çıktı, dostineks kullanıyorum bende. gerçekten çok etkili.
2 tableti 2 haftada kullanmama rağman prolaktinim hemen düşürdü.
dostinex kesinlikle işe yarıyor
ben de bende herkesi çoooookkkk seviyorum
öyle düşünüyorum bu sene sınıf tekrarı yapıyorum zaten 8 dersin 4 ünü geçen sene verdim
ara sınavada 74 50 47 37 aldım şimdi 2 sini geçsem bile borçlu geçebiliyormuşum sanırım ama çok zor dersler yaaaaaaaaaaaaa bide hepsi aynı gün olunca çorba oluyor. zaten yine kalırsam devam etmem artık
tumeciğimm hoşgeldin şekerimmmmm
bende bende seni seviyoruuuummm
veeee özlendiniz şekerimooohhh öptüm işte
hoşbulduk hayatımmmm, işten yeni geldim ne pişirsem diye düşünüyorum ama canım inanılmaqz menemen istiyor
öp şekerim öp bende seni öptüm,
ayhhh bnm kocişimınde canı menemn cekmısss tumecımm..bn yaptımm gelın hep beraber yıekkkk
hoşbulduk hayatımmmm, işten yeni geldim ne pişirsem diye düşünüyorum ama canım inanılmaqz menemen istiyor
öp şekerim öp bende seni öptüm,
masalcım seninde canım menemen çekti mi canımcım
belki senin değil ama bebişin çekmiştir
ohh yap tatlım yanında peynir ve çay çok severim ben..eşimde çok sever ve seninki kadar güzelini hiç yememiştim derhavamıda attıım ben bugün zeytinyağlı fasulye yaptım..şimdi pilav yapıcam çorba ne yapsam yaaaaa bilmiyorum..:26:
ay yok tatlım. hiçbirşey canım çekmiyo.
zaten yiyemiyorum içim almıyo hiçbirşeyi. birtek peynir ekmek
size afiyet olsun şekerim
ohhh ne güzel inşallah bir gün ellerinden menemen yeriz febecim.. bende de dün zeytinyağlı fasulye vardı..
kıyamam canım ya.. bulantıların devam ediyor mu???
tatlım 3tanesini geçersin bence diğer düşük olnaıda büt te verirsin..hemn pes etme yaa dur bakalım şimdiden öle deme.bu haftasonumu sınav??
ayy cnm yaaa meyvedemi yiyemiyosun???:26:ay yok tatlım. hiçbirşey canım çekmiyo.
zaten yiyemiyorum içim almıyo hiçbirşeyi. birtek peynir ekmek
size afiyet olsun şekerim
ohhh ne güzel inşallah bir gün ellerinden menemen yeriz febecim.. bende de dün zeytinyağlı fasulye vardı..
kıyamam canım ya.. bulantıların devam ediyor mu???
bulantı varda yok diyim. ama peynir ekmek dışında bişey yedimi de çok çıkarıyorum sonra.
daha kötü oluyorum sonra elim ayağım titriyo iyi hissetmiyorum.
o yüzden hem yemiyorum hem zaten koku gelince mümkün değil yiyemiyorum
ayy cnm yaaa meyvedemi yiyemiyosun???:26:
ayy inşşş tatlımmm yaaa inşşşşşş
tenkkks bebeimmmmmmmm.....
masalcan ne kdr oldu sen hamiş olalııı...cnm yha kıyamamm bıseu de yıemıomusunnn...nolcak suttt içiosundr ama dımııı
fabecim ben bi sorun varsa transferden önce tedbirimizi alalım diye kendim hsg çektirmek istedim sadece tüpler değil mevzu yapışıklık varmı yumurtalıklarda bi sorun varmıben hala anlamadım şulecim yani tüpler kapalıysada tüp bebek yapılıyo sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?