merhaba tumecim nasılsın canım.kızlar bir kaç gündür orkide görünmüyor değil mi? bir yere falan mı gidecekti acaba?
ya kızlar hsg,nin sonucunu dr,la konuştum herşey normalmiş fakat üst kısımda çok az bi yapışıklık varmış dr çok gerekli değil ama kafam rahat etsin istiyorsan yarım saatlik bi anesteziyle hallederiz dedi ama bin beşyüz lira sürekli hesapta olmayan şeyler çıkıyor napıyim sizce.
evet tumecim tüp bebek yaptırıcam fakat bilmiyorumki olumsuzlukmudur yapışıklık dr,konusunda çok şansısızım tumecim geçen gittim muayane odasına almak istediler bende kürtajdan sonraki ilk gidişim olduğunu önden bi konuşalım istedim 5şulecim sen nasıl olsa tüp bebek yaptırmayacak mısın?
yapışıklık tüp bebek yapmada ne gibi olumsuzluk getirimiş bence önce bunu doktorundan öğren canım.
eğer gerçekten ortaya çıkaracağı olumsuzluk büyükse işte o zaman olursun..
evet tumecim tüp bebek yaptırıcam fakat bilmiyorumki olumsuzlukmudur yapışıklık dr,konusunda çok şansısızım tumecim geçen gittim muayane odasına almak istediler bende kürtajdan sonraki ilk gidişim olduğunu önden bi konuşalım istedim 5
dk,m var istersen muayane ederim istersen konuşuruz dedi şartellerim attı doğru dürüst konuşamadım bile.
sorma ya güya özel bi hastane avuçla para sayıyorum ellerine.
ay nasıl doktormuş o öyle, canım değiştirme şansın yok mu adam resmen işi ticarete dökmüş ya
sorma ya güya özel bi hastane avuçla para sayıyorum ellerine.
çıldırıyorum düşündükçe
sinirlendim 1,5 saat geçti randevu saatimin üzerinden fakat gıkımı çıkarmadan sizin uygun olmanızı bekliyorum bumudur yani dedim eee ben gidiyim ozaman dedim.
düşün ben eve gittim arıyorum folik asite başlıyımmi diye başla diyor of nebiliyim ya cidden boğazım düğümleniyor sinirden.
tüp bebek merkezinde karı kocalar bunlar ilkindede kocası ilgilenmişti ilgisizliğinden dolayı budefa eşiyle başlıyim dedim buda aynı tas aynı hamam.canım ya gittiğin özel hastanede mutlaka aynı branşta başka doktor vardır, değiştir doktoru...
olurmu dosbacım siz benim için doğru olanı tavsiye eder yönlendirirsiniz eminim buyüzden size danışıyorum.şulecim moralini bozmak gibi olmasın ama şansın varsa dr.unu değiştir canım
bu normal bi tedavi değil ki sonuçta tüp bebek...
hiç bilgi vermeden 5 dk var demekte ne oluyor??
başka bi hastaneye geçerken bi sıkıntı olur diye korkuyorum tumecim.canım doktoru değiştirmen dondurulmuşları kullanmanı engellemez değil mi?
canım benimki daha gelmedi ama zaten birkaç gün sonra göndermiştinayyy karacım inan o kadar çok sevindim ki almana anlatamam tatlım.
çok üzülmüştüm gelmedi kayboldu gitti diye.
hadi bakalım RABBİM kabul etsin inşallah tatlım.
semiden haber yok bi o kaldı alamayan sanırım:44:
kızlar hoşgeldiniz
umarın en yakın zamanda hayalinize kavuşursunuz
febecim kartepeyi bende merak ediyorum
inş. bugün saati ve zamanı gelmiştir... sters yapma tatlım
kartepe:26:evet bende merak ediyorum geçen sene bi ayarlayıp gidemedik,bakalım bu sefer ayarlandı herşey(ben bi gıd gıd gııdakkkk dersem daha iyi olacak..) bu mevsimde daha güzel oluyomuş..kar yiyebilirz hemde.bakalım güzel bi piknik ve stres atmak için güzel bi zaman olacak inşş..ben bi gidimde ben beğenirsem sizde gidersiniz
bende bendeya niye böyleyiz biz bende doğal olmasını çookk istiyorum
:101: :101:sen ben semi burada demir baş olacağız sanırım artıkın yaşlanırmışız o zaman gideriz tüpe falan
aaa ben tedaviye başladım ki
soğan suyu tedavisi görüyorum
bir tatlı bir tatlı
sanırsın bal
keşke sende içebilseydin nevacım ya önce soğan suyu peşinden incir kürü
bebiş tamamdır ama içemedin ki
aynen öle benimki biraz sıkıntı gıcık şey kokoreçi yer pis mideli ama bu kürleri yemez sopalık valla karışımlar ölece duruyortozunu suyunu içmiyor pekmezini yer belkim.
:26::26:febe bacımm prdon topıclerı karıstrmısım..kusura bakma ..herneyse cnmm ayse dıe bı arkds var dıger topıcteee...tuplerde yumurtalarda sorun spermde sorun vardııı....vee buyuk haberr mucızemısss gelıooo..hamiş kaldıı hmde kndılıgındennn..tup bebek ıcın adet olmayı beklıoduuu olamadıı dra gttı bı baktıı hamişşşyhaaa bacımm
merhaba tatlım....nasılsın semi?
semi güzelgözlüm selam bi fikriniz varmı yazdıklarımla ilgili.
kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm nasılsınz bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?