Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende çok sık giremedim koşturmacadan..yeni başlangıçlar güzel oluyor semicim senide bekliyoruz :)bakalım cuma doktora gidicem tekrar yumoşlar büyümüşmü kendiliğinden inşallah büyür yahu adetimin 8.günü sol11sağ 10mm çıktı doktor küçük dedi şok oldum neden böle oldu diye amma bazen geç yumurtladığımı biliyorum neyseki :)hem bak tüplerden operasyon geçiricem sonuçlar olumlu olursa sende denersin kuşum :)

tatlım 12 gününde 18 20 mm olmaları gerekiyor o yüzde n demiştir belki ama daha 4 gün var büyürler

karar verdinmi laparoskopi mi olacaksın
drun tavsiyesimi

şule tatlım hsg sonuçlarını bence başka bir doktora daha göster yorum farkı oluyor maalesef..o doktorda aynı sını söylerse o zman operasyon geçirirsin bence :)
tamam canım haklısın bunuda deniyim bari

tatlım ben o kadar bir yapışıklık olma ihtimali için ameliyat olmazdım kesinlikle
için rahat etmeyecekse filmi bir başka dra göster canım
tamam semicim ben bebeğimin tutunacağını engeller diye korktum sadece

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm nasılsınz bakalım ?
iyiyim canım sen nasılsın.

tatlım 12 gününde 18 20 mm olmaları gerekiyor o yüzde n demiştir belki ama daha 4 gün var büyürler

karar verdinmi laparoskopi mi olacaksın
drun tavsiyesimi

tatlım bazen ben 16.17.gün yumurtluyorum ondan olabilermi ?doktorumun tavsiyesi çok olumlu konuştu sağda tam kapalı değil aslında dedi ve sol açık fakat ilaç verilirken biyerde toplanmış dedi küçük bir yapışıklık olabilir dedi sonuçta ilaç geçmiş soldan karın boşluğuna dağılmış ama o toplanma spermenlerin geçişini engelliyor olabiler dedi ben hallederim bunu dedi inşallah öyle olar ve şöyle birşey daha söyledi seçenekler sundu beklersen hamilede kalabilirsin dedi ama ne zman belli olmaz ..2. laparoskopi 3.seçenek ise tüp baby ameliyat falan uğraşp bekleyemem diyosan dedi ..bende ameliyat dedim tabiiki ilk önce doğal aşılama denicem tuttmazsa ameliyat..tüp bebk yaptırıp doğum yapsam bile tüpler açılabilirmiş bide onu söyledi bakalım hayırlısı sıpa nasıl gelcek

Son düzenleme:
kaç gündür uğraşıyorsun canım ya rabbim işallah nasip eder bu sefer
bir dahaki adetinden sonrami transfer edilecek canım

melodi maden aşılama düşünüyorsun neden 2 yada 3.günü gitmedim tatlıjm sen dra
zamanında büyümezlersede üzülme birdahaki aya daha çok yumoşla denersin

hım benim sol için umut yok sanırım
sağda da yapışıklık falan demedi dr
senin durumunda laparoskopi mantıklı görünüyor
canım
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın işallah öpüyorum sizi

he şunu demeden gitmiyim bari
ak şulecim bir gittin
sinek avlayan bakkala döndü
topiğimiz

canımm görüşürüz belli olmaz hee bu arrada senin sol kapalı ya ordan yumurtlasan bile hamile kalma şansın varmş çünkü yumurta karın boşluğuna düşermiş ve doğru tüp kaparsa gebelik oluşabilirmiş canımmmmmmmmm ...........öpüldünnnnnnnnnnn kocamannnnn

neva kız geldiğimde ışığın yanıyordu
üstelik başka topikteydin
görmedim zannetme

aslında böyle birşey duymuştum da
pek inanmamıştım
aşılamada druma söylemiştim solda büyüyen yumoşları saymıyoruz dimi diye
yoo onlarda döllenebilir demişti de
acaba tüccar zihniyetlimi bu adam diye düşünmüştüm
pardon drcum.

bende yeni öğrendim kuşumm ne güzel amaaaa boşa gtmiyormuş yumoşcanlar :)

bak tam atıp tutacaktık arkasından
kulakları çınladı galiba

bu seferde şulee kaybolduuuuuuuuuu ayol..şuleeeeeeee dünde böyle gittin sandımmmm çıktım topikten sonra sen gelmişsin beni beklemişsin kuşum

kaç gündür uğraşıyorsun canım ya rabbim işallah nasip eder bu sefer
bir dahaki adetinden sonrami transfer edilecek canım
inşallah semicim inşallah uğraşlarım boşa çıkmaz daha bi kısmını hallettim üstelik tamamını değil rabbim yardımcımız olsun.
evet bidahaki adetimde testlerin sonucu çıkmış olucak bi olumsuzluk çıkmassa transfer yapılıcak.

iyide canım boşa gitmiyorsa nereye gidiyor bu yumoşlar
aralarından bir tane çıkamadı spermlerle barış yapan hepsi sperm düşmanı

sannırım benim tüpler tam geçiş vermiyor garibanlara ama sende nereye gidiyor anlamadım ki :26::26:elbet barış imzalayan çıkar kuşummmmmmmmmm merak etmee sen

sannırım benim tüpler tam geçiş vermiyor garibanlara ama sende nereye gidiyor anlamadım ki :26::26:elbet barış imzalayan çıkar kuşummmmmmmmmm merak etmee sen

tatlım benim sağ tarafa gitmeyi becerebilen spermlerinde kistim önünü kesiyor
burdan geçiş yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…