yok canım pc den hoşlammıyorum eşimin işi bu beni bıktırdıiyiyim sağol face adresin varmı?
yok canım pc den hoşlammıyorum eşimin işi bu beni bıktırdı
hımm iyi olurdu burada beklemek gerekiyor
Neyse canım ben yatıyorum yarın erken kalkacağım kociş erken gidiyor öptüm kocaman:80:
bırak tatlım kaile alma kırmızıları
görmemiş gibi davran belki küsüp gider bi dahada gelmezler.
kızlar.günüm de tatlı ne yapayım ben
şöyle 20 25 porsiyon çıkacak bişey olması lazım ve kekli birşehy istemiyorum
elma topu şeklinde bir tatlı var ama aklımda adını bile bilmiyorum bir yerde yemiş yarım yamalak tarif almıştım
netten baksam mı
canm ne gibi bir beddua adebilirki,gelinim benden onun hakkı olan bi,lezikleri aldı hayrını göremesin mi diyecekBiraz saçma olmazmı merak etme canım o onun hayrını göremez sanada o para bir şekilde bir yerden gelir. Kul hakkı diye bir şey var en lazım olan şeyde o merak etme öteki tarafta söke söke alırsın.
tamamen semiye katılıyorum eşini öne sürmeli sen isteme o istesin. Ne aç gözlü insanlar var yaa
hoşgeldin canım aramıza
burda hepimizin amacı aynı umudumuz bitmedi demek ve bitmediğini göstermek
bunun içinde elimezden gelen herşeyi yapıp, Rabbime dua etmek.
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve sizde ki problem nedir?
kızlar ben kaçıyorum...
iyi geceler şekerler. tatlı rüyalaarrr...
öpüyorum sizi tek teeeekkk
nasıl yapıldığını bilmiyorum canım
canım rabbim yardımcın olsun ol desin inşalllllllllllh
günaydııııııınnnn.....
Herkez burda ama daha uyku halinden çıkamadınız galiba:80:
Hadııııı canlanın kızlar.. şöyle bi silkelenin bakalım:84::84::84:
benim yine misafirim geliyor şimdi aradılar
Haydi tempo evet canlanmam gerek
Ama nerdeeeeAğırlık çökmüş üstüme
cnm bencede onlar senin hakkın iste.beddua edersede tutmaz inş.hakkını istediğin için beddua tutmaz rabbim okadar çok merhametli ve adaletliki ona güven.sen güzel bi dille iste vermezse Allaha havale et.rabbim yardımcın olur inş..okadar çok uzattımki başınızı ağırtım diye düşündüm gerçekten rahatladım sağol canım iyiki varsınız aynı şeyi savunuyorm 3 yıldır biliyormusun tamam kaynanamı bişekilde idare ederdimde görümcemi idare etmek zoruma gidiyordu bana toplum içinde a maymuna bak maymun gelmişdiyebiliyor cesarete bakarmısın aynen bazen yengemlere ben size ettimdemi buluyorum diye sorardım 3lede arkadaş gibiydim annem kayınvalidemin yanında zemzem suyuyla yıkanmış ama asla annemin özel hayattlarına müdahale ettirmezdim yengemlerin.ama hayat işte seninde konunun altınlarla olan kısmıyla ilgili fikrini merek ettim sence istemelimiyim ama vermez yüz göz oluruz beddua eder diye korkuyorum.
cnm varmı belirtiler?? benim göğüsler taş taaaşşşşiyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti
ayy o kadayıflı muhallebiye bayıldım bennnncık cık cık kız onkez söyledim cumartesiii
tatlım benimde aklıma şimdi muhallebili kadayıf geldi
oda hafif onuda bir kez yedim güzeldi tarifini bulkmak lazım
gerçi vardır nette
ama çok çocuk olacak artık heryer kadayıf olur
he bu arada görümcem cuma hast.ye yatıyor p.tesi ameliyat
onun kızıda bende kalacak 3-5 gün
he he benimde çocuğum olacak günde
cnm benim umudunu yitirme sakın,burda bi arkadaşımız var ece.onun arkadaşı 5yada6.denemesinde şuanda hamileeeeeeee.. inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..benim için uzun bir geceden selamlarr
hikayem uzun onu anlatmak için değilde sadece içimi dökmek için yazmak istedim.belki hiçbir szaman çocuğum olmayacak ama böle düşünüp ellerimi bağlayıp oturamıyorum.2 negatif tüp bebekten sonra 3. için moral toplamaya çalışıyorum.ama kendime tanıdığım 6 aylık dinlenme sürecinde sanki hayat benle dalga geçiyor.nereye gitsem ya bir hamile ya 2.yi planlayan arkadaşlarım yada bana sorulan sorular hani ben kafamı dinliyecektim dimi.... bunlar nasıl arkadaşlar derseniz hiçbiri kötü değil sadece yaşamayan anlamazmış gerçekten doğru.allah kimseyi evlatsız koymasın ama insan dertleşmek için bir kader arkadaşıda aramıyor değil..ben 3 kimyasal gebelik yaşadım çikolata kistimden dolayı bebeklerim bana tutunamıyor.ilk düşüğüm omlasaydı şimdi bir akrabımızın çocuğuyla aynı günlerde doğmuştu şimdi 8 aylık olcaktı.diğerini düşürmeseydim görümcemle aynı zamanlarda doğurcaktım oda 4 aylıktı.ve son olarak 15 temmuz yine bebeğim bana tutunmak istemedi aynı gün arkadşala test yaptık ikimzde hamileydik .ve o bugun doğum yaptı ne mutlu sevindim onun adına ama insan imrenmiyorda değil koskoca 9 ayı geçti ve bebeğini kucağına aldı benimse bebeğim benimle kalmadı onları her görüdğümde benimde bu yaşta olacaktı diyerek geçecek ömrüm biliyorum.biliyorum bu hayatımızın sınavı ama ben kaybedebilirim bu sınavı diye korkuyorum çok üzülüyorum sağlığım bozulacak diyede korkuyorum ama elimde değil bende anne omlak istiyorum evladımın kalp atışların duymak onu hissetmek kucağıma alıp bağrıma basıp kokusunu içime çekmek.......ANNE olmak istiyorum çok iyi bir anne omlaya çalışacağım ALLAHIM ne olur sağlığıyla hayırlısıyla bana ve benim gibi mücadele verenlerede tez vakitte nasip et dayanmak için güç ver..........
semicim elmalı toptan bahsettiğin için belki fikir olur diye aklımda bi tarif var paylaşıyimistedim hazır kakaolu bi paket keki rondoda çekip büyük bi paket bitter bi paket sütlü çikolata eritilip ocaktan alınıp bi paket lrema ekleniprondoda çekilen kekle harmanlanıp bi süre dolapta bekletildikten sonra yuvarlanıp istege göre hindistancvz veya dövülmüş fındık yada toz antep fıstığına bulanabilinir.istersen eğer bide kakaolu bi hamur içli köfte şeklinde açılıp içine yumurtanın akıyla bulanmış hindistan cvz konur üzerine hafif bi şerbet lezzetli bi tatlı oluyor cevizli izci tatlısı var bide ay sazı aldım gene elime ukalalık olarak kabül etme nolur seviyorum mutvağı kendimi kaybettim gene afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?