Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse canım ben yatıyorum yarın erken kalkacağım kociş erken gidiyor öptüm kocaman:80:

semicim elmalı toptan bahsettiğin için belki fikir olur diye aklımda bi tarif var paylaşıyimistedim hazır kakaolu bi paket keki rondoda çekip büyük bi paket bitter bi paket sütlü çikolata eritilip ocaktan alınıp bi paket lrema ekleniprondoda çekilen kekle harmanlanıp bi süre dolapta bekletildikten sonra yuvarlanıp istege göre hindistancvz veya dövülmüş fındık yada toz antep fıstığına bulanabilinir.istersen eğer bide kakaolu bi hamur içli köfte şeklinde açılıp içine yumurtanın akıyla bulanmış hindistan cvz konur üzerine hafif bi şerbet lezzetli bi tatlı oluyor cevizli izci tatlısı var bide ay sazı aldım gene elime ukalalık olarak kabül etme nolur seviyorum mutvağı kendimi kaybettim gene afedersin

haklısınız saçmalıyorum eşim isteyemez onlarda bu tarz şeyler ayıp neyse usturuplu bişekilde istiyicem vermessede adalet er yada geç tecelli edecektir.

tumecim ve hasret 41 kusura bakmayın nolur geçmişe bakınırken size cvp vermemişim farkettim acemiyim pc,de hasret bitince okursun demişsin yarın okuyucam inşallah. tumecim 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim sorunumuz eşimin doğuştan böbreğinin biri yok bu bağlı olarak spermi dışarı atan damar gelişmemiş tıkanıklık var dendi.

canım rabbim yardımcın olsun ol desin inşalllllllllllh

amin bitanem
bu arada hoşgeldin canım aramıza. hiç fırsatım olmadı sana bi hoşgeldin demeye.
kusuruma bakma. bu aralar kafamda binlerce tılki geziyo neyı nasıl yapsam hangisini seçsem diye...

altınları sormuşsun canım benim. benim fikrim şu.
o altınlar senın ve beddua etse bile tutmaz bitanem. çünkü zaten onların bi payı yok o altınlarda annenlerin verdiği altınlar onlar. bi söz hakları yok beddua etse bile tutmaz canım için rahat olsun.

allahımda sana boooolll sabır versin hayatım

günaydııııııınnnn.....
herkez burda ama daha uyku halinden çıkamadınız galiba:80:

hadııııı canlanın kızlar.. şöyle bi silkelenin bakalım:84::84::84:

günaydııııııınnnn.....
Herkez burda ama daha uyku halinden çıkamadınız galiba:80:

Hadııııı canlanın kızlar.. şöyle bi silkelenin bakalım:84::84::84:

benim yine misafirim geliyor şimdi aradılar
Haydi tempo evet canlanmam gerek
Ama nerdeeee Ağırlık çökmüş üstüme

benim yine misafirim geliyor şimdi aradılar
Haydi tempo evet canlanmam gerek
Ama nerdeeee Ağırlık çökmüş üstüme

ohoooooo anacım sendede hiç bitmezmi misafir ya.
amma gelenin var kızım senin. canmı dayanır hergün hergün ve akşam....
yemeğemi geliyolar yineeee

kızlar size bişey danışıocam bana fikir verirmisiniz.

dün tüp bebek merkezinde konuştuğumda kendi dr'dan aşılama yapıldı ama sonuç negatıf diye yazması gereken bir rapor var. şimdi telefon açıp sorucam ama ne diyecem. nasıl diyecem. ben senin yapmanı istemiyorum başka yer buldum gibi olacak..
bana fikir verirmisiniz hem dr kırmadan hemde bi pot kırmadan ne söyliyim????:44:

kızlar selam ben bugün gezmeklere gidiyorum hepinizi öptüm...

cnm bencede onlar senin hakkın iste.beddua edersede tutmaz inş.hakkını istediğin için beddua tutmaz rabbim okadar çok merhametli ve adaletliki ona güven.sen güzel bi dille iste vermezse Allaha havale et.rabbim yardımcın olur inş..
iyiyyim canım gün sayıyom bakalım bi haftam kaldı inş bu sefer olur bakalım akıntılarımda artti
cnm varmı belirtiler?? benim göğüsler taş taaaşşşş
:92::92::92:
ayy o kadayıflı muhallebiye bayıldım bennnn

cnm benim umudunu yitirme sakın,burda bi arkadaşımız var ece.onun arkadaşı 5yada6.denemesinde şuanda hamileeeeeeee.. inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

oooo şulecimmm sende maharet topusun maşallahhhhhhhh alırız tariflerini yaparız inşş. böle denenmiş ii oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…