Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sinirliyim kocişe ya deli ediyor beni..offffffffff
naptı gene

he şunu demeden gitmiyim bari
ak şulecim bir gittin
sinek avlayan bakkala döndü
topiğimiz
allah iyliğini versin semi hiç gülüceğim yoktu

formundasın semicim neşen bol olsun

bu seferde şulee kaybolduuuuuuuuuu ayol..şuleeeeeeee dünde böyle gittin sandımmmm çıktım topikten sonra sen gelmişsin beni beklemişsin kuşum
ay bak şımarırım semi

sendemi Ben bişey yaparım diye yatağa bilem gitmiyorum

burada kimsemi vardı şimdi gelmişsiniz hoşgeldiniz diyyeim barim nezaketen

çok sinirliyim çok nevacım kocişee ne olcak böyle bilmiyorum o benden daha çok asabiyet yapıp sindirmye çalışıyor korkutmaya çalışıyor benii konu hep aile mevzusu bizdede ...

şımar şımar tabi tatlım da
o enson şımarırım yazdığın msj melodiye ait

çok sinirliyim çok nevacım kocişee ne olcak böyle bilmiyorum o benden daha çok asabiyet yapıp sindirmye çalışıyor korkutmaya çalışıyor benii konu hep aile mevzusu bizdede ...

oyyyyyyyyyyy neye dayanalım kardeşim herşey dert tasa sabır taşı değilizki onu çek bunu çek hepp yut nereye kadar

ben bu konuda hiç yorum yapmayayım Benim yollar açık ama spermenler salak sanırım
ya ömürsünüz siz seviyorum sizi.

şımar şımar tabi tatlım da
o enson şımarırım yazdığın msj melodiye ait
pardon şekerim kafam bi milyon idare et bu sıkıntılarımın içinde bide kayınvalideciğimin günü var bugün kete yaptı yardıma gittim yarında hazırlıklarını ve hizmeti yapmak için gidicem yorgunum semi kafam ve bedenim çok yorgun.
ha bu arada fırsat geçti elime şımarmazmıyım hiç.

tatlım sen gerçekten kızmışsın kocişine

şuel neva ile mi yazışıyordun
facedemi
bak melodi biz bekleyip duıralım burda

ben kızmayayımda kimler kızsın semi o iğrenç sade sodayı içiyordu dedimki keçiboynuzu suyuunu içmezsin bunu içersin bana ne dedi biliyonmu? Sen yumurtlayamıyorsun ben ne yapayım

konuyu anlatıcam yoksa çatlıycammmpzartesi günü kaynanama gittik oturduk biraz eve geldik..birhaftadır yoklardı da.neyse bugün akşam yemeğine gittik 12 ye kadar oturduk ..sıkılıyorum ben evimde olmak istiyorum akşamları neyse sonra kayınvaldem bna sormadan yarın gelcem dedi eşime benimde arkadaşlarım gelcek yarın neyse buda yetmedi cumartesi günü görümcemin arkadaşı gelcekmiş ailecek sizde gelin beimki tamam dediçıktık eve geliyoruzz söylendim durdum ..ben anneme gideicem o gün yarın arkadaşlarım gelcek vs...üstelik ne zman benim aileme gitsek en fazla yemeği yer 1 , 2 satte eve geliriz düşün yanii..hemen öfkelendi konu ailesi olunca tabii delirtme beni ,üstüme yürümeler,hakaretlerrr ..ne yapayım ben şimdi böyle dengesizlik saçmalama görmedim yaa deli olucamm artıkk.adamın içine şeytan giriyor aile söz konusu oldumu

oyyyyyyyyyyy neye dayanalım kardeşim herşey dert tasa sabır taşı değilizki onu çek bunu çek hepp yut nereye kadar

hepsi aşılırda
bu sorun aileler olunca fena
ALLAH kolaylık versin valla.çözülüyor ama biraz baş ağrıyor çözene kadar

ben kızmayayımda kimler kızsın semi o iğrenç sade sodayı içiyordu dedimki keçiboynuzu suyuunu içmezsin bunu içersin bana ne dedi biliyonmu? Sen yumurtlayamıyorsun ben ne yapayım
ay seni teselli ediyordumda vazgeçtim kabalık etmiş gerçekten süründür kız neva.
ben bilem kızdım.

seni anlıyorum tatlım ayrısın ama özgürlüğün yok ama anladığım kadarıyla sessizsin söyleseydin tatlım yarın arkadaşlarım gelecek rahat edemezsin deseydin oldu olacak sana taşınsınlar nedir bu ya

senin fikrinide almalıydı hem suçlu hem güçlü seninki dahada kabalaşmış ay nediyeceğimi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…