ya ömürsünüz siz seviyorum sizi.
pardon şekerim kafam bi milyon idare et bu sıkıntılarımın içinde bide kayınvalideciğimin günü var bugün kete yaptı yardıma gittim yarında hazırlıklarını ve hizmeti yapmak için gidicem yorgunum semi kafam ve bedenim çok yorgun.
ha bu arada fırsat geçti elime şımarmazmıyım hiç.
ben kızmayayımda kimler kızsın semi o iğrenç sade sodayı içiyordu dedimki keçiboynuzu suyuunu içmezsin bunu içersin bana ne dedi biliyonmu? Sen yumurtlayamıyorsun ben ne yapayım
haklısın ama yapamıyorum hergün başka bişey çıkıyor ama napalım pes etmiyicez işte.yorgun değil umutlu olman lazım canım.bedenin yorgunsa yat uyu dinlenkafan yorgunsa at kafandaki kötü olumsuz düşünceleri
hayat günlerimizi heba edecek kadar uzun değil canım.boşver takma ya
şule kendi derdini ı-unuttunmu canım birazda olsa :26::26::26::26:
Ben karar verdim tüp falan yapmicam madem öle hiç bir şeye çabalamıyor öyle sal ver gitsin iyi valla çeken ben oluyorum bundan sonra gezip tozacağım ohhhhhhhhhhhhhh canıma minnet etraf bebek dolu canım çektimi git sev tamam:63:
seni anlıyorum tatlım ayrısın ama özgürlüğün yok ama anladığım kadarıyla sessizsin söyleseydin tatlım yarın arkadaşlarım gelecek rahat edemezsin deseydin oldu olacak sana taşınsınlar nedir bu ya
yorgun değil umutlu olman lazım canım.bedenin yorgunsa yat uyu dinlenkafan yorgunsa at kafandaki kötü olumsuz düşünceleri
hayat günlerimizi heba edecek kadar uzun değil canım.boşver takma ya
pardon canım ama eşinin kendi test sonuçlarından haberi var mı
melodicim aynı durumda ben
cumartesi günü evimde oturur eşimede kaç gündür senin ailenleyim sıkıldım bugün gitmeyecem derim mecbur değilim derim ohh yatarım tümgün
unuttum valla hem sen kafamı rahatlattın sağolasın.şule kendi derdini ı-unuttunmu canım birazda olsa :26::26::26::26:
Ben karar verdim tüp falan yapmicam madem öle hiç bir şeye çabalamıyor öyle sal ver gitsin iyi valla çeken ben oluyorum bundan sonra gezip tozacağım ohhhhhhhhhhhhhh canıma minnet etraf bebek dolu canım çektimi git sev tamam:63:
senin fikrinide almalıydı hem suçlu hem güçlü seninki dahada kabalaşmış ay nediyeceğimi bilemedim.
Canımsenböyle yap aklı başına gelsin.oda çabalamak emek vermek zorunda
tatlım kaele alıp bana sormadı ki eşime dedi oda tamam dedi ..nasıl diyeyim orda benim arkadaşlarım gelcek diye desem ağzıma mıçardı eşim heralde..:bilmiyorum nevacım ya normalde birbirini çok seven bir çiftiz ama bu aile olayları oldumu düşman kesiliyoruzz nasıl gidicek böyle bilmiyorummm inannn..sonra dedim eşime arkadaşlarımın gelceğini biliyodu diye o sabah gelir maydonoz ekmiştik ona bakıp gidecek dediartık nasıl gideceksee offffff yaaa çok bunaldımmmmmmmmmmmmmmmm
sayı iyide şeklini ne yapacağız hadi ben yumurtlayamıyorum hiçmi 8 senede denk gelmedi sorun bendede olsa farketmezki ben kullanırdım ilacı
unuttum valla hem sen kafamı rahatlattın sağolasın.
Yapma neva yap tüpüde görsün anyayı konyayı tüple uğraşmıyıcağını sanıyor heralde
bak canım ozaman kocan yokken kaynanana fazla yüz verme kızlar gelince oda oturacak hali yokya elbet kalkar gider bahanesi maydonozsa ver peşine götürsün zahmet etmeesin senin evine kadar yada ne yap ne et uzağa biryere taşın
canım seni hiç üzmek istemem ama biliyorsundur şekil bozukluğunda hamile kalsan da sağlıksız gebelik olma ihtimali var.
Yok mu bunun hapı falan alsan
hapıda yutmayacam demez ya.
Canım problem sende bende olayına girmeden halledişlebilse keşke ya.eşin çok üzülüyor ama dışarıya böyle yansıtıyor olabilirmi ters tepki falan yapıyordur belki
öyle yapcam tatlım zatenn belkide erken gelir gider :)of of derdim gelmesi de değil üst üste görüşmesek b..ku çıkartmasak yani :)melodi arkadaşlarını ipotal etme ve onlarla ilgilen bir köşede otursun
aradada yalnız kaldın yada konmudışı kaldın fransız kaldın ama kayınvalideciğim gibi birşeyler söyle anlasın rahatsızlık verdiğini fazlalık oldugunu
of valla şulecim bende kaynana 1 değil 4 zaten biliyosun ben delirmiyimde kim delirsin zaten .gerçi seninde benden kalır yanın yok ya güzelim...bahtsız bedevimiyiz kız yoksam bizyav aslında bu kayınvalideler sopalık bi gün arayla gitmişin işte illada elini veripte kolunumu kaptırman gerekiyor biraz tetinmeyi öğrenseler nolur anlamıyorum.
al işte benimkide aradı çağırdı gittim yardım ettim yarında gel diyor kendi oturucak beni salındırıcak ortalarda ya kocişe dedim beni idare et gitmiyim dedim kem küm etti git karıcım yardımcı ol kırma eline fırsat geçti aranı iyi tut işte bintane laf işittim tamam gidicem dedim çıktım içinden.
sözün bittiği yer melodicim boşver geçer gider rabbim başka dert vermesin sabaha kocişine sarılmış bi şekilde uyanırsın geçer sıkma tatlı canını.tam bir öküz oldu desekkkktövbe tövbeeee gece gece ağzımı bozcam şimdi kocişeee ....valla bıktım artık bunları yaşamaktan evlenmeyeyydi keşkee hiçbiri evli değiş kardeşlerin zaten buda evlenmeseydi mutlu bahtiyar yaşasalardı keşkee......
sağol nevacım aynen öyle sıkıntıyı yaşıyan sağlıklı düşünemiyor iyiki varsınız.ne demek tatlım malesef insanın kendisine etkisi olmuyor başkasının fikrini almak istiyor ben sana sen bana yuvarlanıp gidiyoz işte
semiiiiiiiiii deşme yaramı dedimki bak ilaç alalım vitamin kullanıyormuş böyle hastalar işe yaramış kaç kişide deneyelim zararı yok diyorum
bak şuda hamile kalmış diyorum eeeeeeeee hepsindemi işe yarıyormuş
herşeye atlıyormuşum falan filan
içmiyor semi delireceğim az kaldı sinirden
hala pekmaz alacak kendine hiç umrunda değil onun için tüp düşünmüyorum zaten sağlıklı olacağından şüpheliyim
keşkee imkanım olsaaaa canımmm yaaa ama ev kendimizin ve asla satıp ayrılmaz burdann çok düşkünn ailesinee ..bende düşman olsun demiyorum tabiki sevecek ama yaşadıklarım bir değil 2 değil bazı şeyler var çileden çıkarıyor benii zaten orayı oğlunun evi olarak gördükleri için beni misafir olarak görüyorlar sanırımartık sinirler laçkaaaaaaaaaaaaa:26: Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?