bende cuma günü gidiyorum
cuma okuması varmış.aradı gelirsin dedi
bende oğlunla kavga ettik barışırsak gelirim dedim
tamamda hadi kürleri falan yapmıyor
vitamini neden içmez insan
anlayamıyporum ki.ya hiç inanmıyor yada canı kıymetli yan etki falan yapacak diye korkuyor
ay ne bileyim tamam sustummmmmmmmmm
benimki olsa ne alaka derdi.bende cuma günü gidiyorum
cuma okuması varmış.aradı gelirsin dedi
bende oğlunla kavga ettik barışırsak gelirim dedim
yani tabi görüşelim tabi gelsinler tabiki gidelim ama vıcık vıcık olmayalım.öyle yapcam tatlım zatenn belkide erken gelir gider :)of of derdim gelmesi de değil üst üste görüşmesek b..ku çıkartmasak yani :)
of valla şulecim bende kaynana 1 değil 4 zaten biliyosun ben delirmiyimde kim delirsin zaten .gerçi seninde benden kalır yanın yok ya güzelim...bahtsız bedevimiyiz kız yoksam biz
tatlım unutuyoruzz geçiyor gidiyor öfkee tamam ama biz bu olayları hep yaşıcaz nasıl düzelicek bilmiyorum yada ben vurdumduymaz olmayı öğrenicemm tatlımmmm..bilmiyorum kiisözün bittiği yer melodicim boşver geçer gider rabbim başka dert vermesin sabaha kocişine sarılmış bi şekilde uyanırsın geçer sıkma tatlı canını.
sağol nevacım aynen öyle sıkıntıyı yaşıyan sağlıklı düşünemiyor iyiki varsınız.
seni çok iyi anlıyorum tatlım ben 5 sene aynı evde yaşadım ve bilirim ne demek olduğunu her gece ağlardım ağzım bağlıydı sanki birgün ezanlar okunurken öyle bir dua ettimki rabbim bana acıdı ve herşey hayatımda bambaşka oldu şimdi eski neva yok karşılarında artık kimse için kendimi üzmeme kararı aldım sana gelince rahat ettirme istemesin gelmeyi.soğuk davran
sende iyiki varsın canım ALLAH rahatlık versin iyi uykular güzel bi güne uyanman dileği ile.hadi kızlar saat bayağı geç olmuş yatakmı:26:
Iyi geceler öpüyorum nanaktan hepinizi
Iiki varsınız
tamam canım bende öptümmmm herşeyin hayırlısı ..iyiki varsın kuşummhadi kızlar saat bayağı geç olmuş yatakmı:26:
Iyi geceler öpüyorum nanaktan hepinizi
Iiki varsınız
inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....ah o günleri görcem mi acaba ölmeden :)benimki olsa ne alaka derdi.
yani tabi görüşelim tabi gelsinler tabiki gidelim ama vıcık vıcık olmayalım.
ALLAH yardımcın olsun canım arkadaşım biraz zaman geçsin gör bak kocişin kabullenicek değişicek emin ol bak benimki eskiden gidilicek derdi şimdi ikna etmeye çalışıyor zaman her şeyin ilacı.
bilmiyorum melodi düşünmüyor değilim.
hadi kızlar çıkalım geç oldu yarın tümgün uyuklayacaz
evet ya bide salınnırken uyumıyım ben öpüyorum canım ALLAHrahatlık versin.hadi kızlar çıkalım geç oldu yarın tümgün uyuklayacaz
sabır melodicim rabbim sabrının karşılığını vericek emin ol sende görüceksin o günleri yaşadıklarımı bilenler bu konuma nasıl geldiğimize hayret ediyor inan sende sabret geçicek yalnız söylemeden edmiyicem senin kocişinde abartmış o neya kumandalı robotmusun sen.
ALLAH iyliğini versinabarttıııı taa bende abartıcam onu o olcakkkkkkkkalırım başımı giderim efeler gibi heyyyy en sonunda ona bu şrkıyı söylicem yadaaaaaa günaydın....gittim ben de olabilerr
evet ya hadi sen başı çek.takılı kaldık gidemiyozzhaydii dağılın uleynnnnnnnnnnnnnnn
masalcım günaydın sanada danışıyim hsg,nin sonucunu aldım dr bi sorun olmadığını az bi yapışıklık olduğunu fakat problem olmayacağını ama aklıma takılmasın dersende ameliyatla hallederiz dedi sence napiyim.
yok tatlım ben seni gayet iyi anladım gayet net anlatmışsın.günaydın bitanem. bende şimdi geçmişi okuyodum.
valla ben senin yerinde olsam kızlarında dediği gibi bi dr daha gösterirdim canım.
ayrıcada problem olmaz demiş ameliyatlık bi durum söz konusu değilse olma bence.
adam bunları söylemesi lazım kafana takacak ki daha fazla para kazansın birde bu yönünü düşün tatlım.
sonuçta dr'lar herşeyi para için yapıyolar şekerimher zaman da öyle olacak bitanem.
iyi düşün öyle karar ver. ve bence başka bi dr mutlaka göster tatlım.
inşallah anlatabilmişimdir düşüncemi biraz karışık yazdım galiba:44:
yok tatlım ben seni gayet iyi anladım gayet net anlatmışsın.
evet kızlarda seninle aynı fikirde doğru olan bu bencede size danışmadan önce çok kararsızdım fakat artık daha netim çok sağol güzel anne ben daha fazla gecikmeden gidiyim görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?