Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamamda hadi kürleri falan yapmıyor
vitamini neden içmez insan
anlayamıyporum ki.ya hiç inanmıyor yada canı kıymetli yan etki falan yapacak diye korkuyor
ay ne bileyim tamam sustummmmmmmmmm

melodiye katılıyorum
tam bir öküzlük konusunda
Amannnnnnnnn keyfi bilir ne edeyim daha 2 mizde çabalamayız olur biter çocuk oluncada dert bitmiyorki zaman kötü en iyisimi razı gelmek kadere

hadi kızlar saat bayağı geç olmuş yatakmı:26:
Iyi geceler öpüyorum nanaktan hepinizi
Iiki varsınız

bende cuma günü gidiyorum
cuma okuması varmış.aradı gelirsin dedi
bende oğlunla kavga ettik barışırsak gelirim dedim
benimki olsa ne alaka derdi.

yani tabi görüşelim tabi gelsinler tabiki gidelim ama vıcık vıcık olmayalım.
ALLAH yardımcın olsun canım arkadaşım biraz zaman geçsin gör bak kocişin kabullenicek değişicek emin ol bak benimki eskiden gidilicek derdi şimdi ikna etmeye çalışıyor zaman her şeyin ilacı.
bilmiyorum melodi düşünmüyor değilim.

tatlım unutuyoruzz geçiyor gidiyor öfkee tamam ama biz bu olayları hep yaşıcaz nasıl düzelicek bilmiyorum yada ben vurdumduymaz olmayı öğrenicemm tatlımmmm..bilmiyorum kii

valla zor nevacımm ya benim eşimde problem zorla çağırır beni hep zor durumda bırakır sormaa yaniiii.....ve şöyle yapar ablama yan baktın neden öyle baktın neden şunu dedin anneme öle mi dedin böylemi yaptın çok zor ..1,5 yıldır evliyim hala onların yanında aman bi hata yapmıyayım diye uğraşıyorummmm yani düşün ..hep güleryüzlü olmak zorundasın svecen vs...zaten öyleyimdirde hani ama eşim çok takık bu konuda anla artık yani nasıl olduğumu

hadi kızlar saat bayağı geç olmuş yatakmı:26:
Iyi geceler öpüyorum nanaktan hepinizi
Iiki varsınız
tamam canım bende öptümmmm herşeyin hayırlısı ..iyiki varsın kuşumm
inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....ah o günleri görcem mi acaba ölmeden :)
hadi kızlar çıkalım geç oldu yarın tümgün uyuklayacaz

tamam iyigecelerrrrrrrrrr..hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm ..iyikii varsınızz canlarımmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsevgi pıtırcığı oldum ya ben

öperimmmmmmmmmmmm..kaçarımmmmmmmmmmm..vınnnnnnnnnnnnnnnnnn sizi seviyorummmmmmmmmm ballı lokmalarımmmmm

sabır melodicim rabbim sabrının karşılığını vericek emin ol sende görüceksin o günleri yaşadıklarımı bilenler bu konuma nasıl geldiğimize hayret ediyor inan sende sabret geçicek yalnız söylemeden edmiyicem senin kocişinde abartmış o neya kumandalı robotmusun sen.

abarttıııı taa bende abartıcam onu o olcakkkkkkkk alırım başımı giderim efeler gibi heyyyyen sonunda ona bu şrkıyı söylicem yadaaaaaa günaydın....gittim ben de olabilerr

takılı kaldık gidemiyozz haydii dağılın uleynnnnnnnnnnnnnnn

abarttıııı taa bende abartıcam onu o olcakkkkkkkk alırım başımı giderim efeler gibi heyyyyen sonunda ona bu şrkıyı söylicem yadaaaaaa günaydın....gittim ben de olabilerr
ALLAH iyliğini versin
gitmeyi düşünme daha iyisi yok inan buna sabret karşılığını alıcaksın.

herkese merhabalar gününüz aydın olsun kızlar sizi seviyorum ben kayınvalideciğimin gününe salınmaya gidiyorum
akşama görüşürüz hepiciğinizi öpüyorum.

masalcım günaydın sanada danışıyim hsg,nin sonucunu aldım dr bi sorun olmadığını az bi yapışıklık olduğunu fakat problem olmayacağını ama aklıma takılmasın dersende ameliyatla hallederiz dedi sence napiyim.

günaydın bitanem. bende şimdi geçmişi okuyodum.
valla ben senin yerinde olsam kızlarında dediği gibi bi dr daha gösterirdim canım.
ayrıcada problem olmaz demiş ameliyatlık bi durum söz konusu değilse olma bence.
adam bunları söylemesi lazım kafana takacak ki daha fazla para kazansın birde bu yönünü düşün tatlım.
sonuçta dr'lar herşeyi para için yapıyolar şekerim her zaman da öyle olacak bitanem.
iyi düşün öyle karar ver. ve bence başka bi dr mutlaka göster tatlım.
inşallah anlatabilmişimdir düşüncemi biraz karışık yazdım galiba:44:

yok tatlım ben seni gayet iyi anladım gayet net anlatmışsın.

evet kızlarda seninle aynı fikirde doğru olan bu bencede size danışmadan önce çok kararsızdım fakat artık daha netim çok sağol güzel anne ben daha fazla gecikmeden gidiyim görüşürüz.

görüşürüz bitanem. inşallah herşey güzel olacak kafanı rahat tut bitanem.
ne üzül nede kafana tak bence. bırak akışına dikkat et kendine başkada bişey düşünme bitanem.
tamamı şekerim önemli olan önce sensin bunu hiiiiç unutma canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…