Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlarıııım

akşam gene sizleri kaçırdım ama zaten çoook geç saatte buralardaymışsınız.
evet kullaklarım çınladı semiciiim ama benim boyun fıtığı azdı gene fenayım yani.
nevacım kocişine kızgınmışsın evet bende kızdım ama şöylede düşündüm bi şekilde onlarda sıkıntılarını dışa vuracaklar biz biliyorsunuz ağğlıyoruz sızlıyoruz burda paylaşıyoruz onlar hep içine atıyo bitanem. bende öyle düşünüyodum sadece ben uğraşıyorum diyodum ama biliyosun sonrada ençok o ağladı rabbime şükreden kociş oldu. demekki hep içlerine atıyolar. hiç kimseylede bunları paylaşamazlar erkekler sonuçta içlerine atıyolar.

melodicim sanada üzüldüm araya mesafe koy tatlım yaaa. nedir bu kaynanaların yaptıkları.
sen arada mesafeni korudukça onlarda pek cesaret edemezler bence.
sonrada zırt pırt sana gelmezler:44:

merhaba melodicim nasılsın bakalım bi karşılaşamıyoruz ya kimseyle artıkın saat koyacaz galiba :)hepimiz aynı anda girelim diye

tumecim senede hoşgeldin tatlım sen nasılsın bakalım

Son düzenleme:
başka bi hastaneye geçerken bi sıkıntı olur diye korkuyorum tumecim.

canım başka hastaneye geç demiyorum aynı hastanede başka doktora geç diyorum, yani tek doktorla kalma canım mutlaka başka bir doktora daha görün..

canım 8. günde 10-11 mm yumurta gayet normal ben klomen kullanmama rağmen 11. günde yumurtam sadece 15 mmydi. üstelik 10 mm olduktan sonra daha hızlı büyüyor yumoşlar
ben bu konuda hiç yorum yapmayayım Benim yollar açık ama spermenler salak sanırım

ahahahahaha

merhaba melodicim nasılsın bakalım bi karşılaşamıyoruz ya kimseyle artıkın saat koyacaz galiba :)hepimiz aynı anda girelim diye

tumecim senede hoşgeldin tatlım sen nasılsın bakalım

hb canım iyiyim öğle arasına eve geldim bişeyler atıştıracağım sen nasılsın

Son düzenleme:

masalım canımın içi ben ona hiç çocuk konusunu açmayayım umrunda değil zaten söylüyorda olursa olur olmazsa tüp yaparız diye çaba yok insan vitamin kullanmazmı yaa saldım gitti artık bende düşünmicem tüp maratonunada girmeyi düşünmüyorum çünkü biliyorumki negatif sonuçlandığında yine ben yıkılıp tek başıma kalacağım sadece benim sorunum muş gibi hissediyorum.
hatta aşılama yaptırdıktan sonra sonucu öğrenmeye gittiğimizde tutmadığını duyunca ağlamamak için kendimi sıkıa sıka bir hal oldum sonra biraz kaydı gözümden üzüldünmü diyor bana düşün yanında rahat bile ağlıyamıyorum insan bir teselli eder konuşur ağzını bıçak açmıyor.

canımın içi ben çook iyi anlıyorum seni evet haklısın.
bizim için yeterince zor bi dönem bide destek olmayınca kocişlerden insan dahada bi zorlanıyo.
benimkide aşılamaları yaptırırken zırlamayacaksan yaptıralım diyodu. ama tamamen beni düşündüğünden diyodu buna eminim. ben ağlıyodum sızlıyodum ama onda hiçbirşey yok.
şimdi bile kendinde değilde bendeymiş sorun gibi davranıyo biliyomusun.
erkekler kesinlikle kendilerinde sorun olabileceğini kabul etmiyolar ben bunu gördüm.
ne olursa olsun kabullenmıyolar.
neyse belkide taştı onunda düşündükleri dışa vurdu yani ve seni suçladı. ne olur pes etme.
yeni eve ne zaman geçeceksin bilmiyorum ama çok zaman yoksa bence eve taşınana kadar ertele bu durumu. sonra yine getir gündeme tatlım. benim fikrim tamamen. ama pes etme bırakma

yaa sorunun kimde olduğu önemli değilki benim için çözüm yollarına gitmeyişi deli ediyor beni hiç bir şeye inanmıyor düşün otmuş kürmüş ilaçmış bize göre değil
diyorumki bak şu vitamini alalım işe yarıyormuş duymuyor bile beni
tamam iyidir kocişim bir dediğimi iki etmez ama ben aktif o sakin olmuyor yani hep içinde yaşar herşeyi asla dışa vurmaz zorla konuştururum.

canım tabi yaaşayan sensin bana fazla laf düşmüyo bu durumda.
allah kolaylık versin sana zor o zaman işin tatlım

canım klomen kullanıcan ertesi hafta çağıracak yumurtaya bakacak eğer uygun olmuşsa aşı verecek çok küçük bebek aşısı gibi bişey o gün aşıyı yapacan ertesi 3 gün çalışman olacak bu şekilde bir zorluğu ok yani merak etme endişe etme...

merhaba,

peki ben bu ilaçı kullanırken nasıl bir yol izleyeceğim nilgin var mı??

canım bencede sonuçlarını başka bir dr da göster bakalım ne diyecek en azından fikir edinmiş olursun benim fikrim bu..

semi güzelgözlüm selam bi fikriniz varmı yazdıklarımla ilgili.

öncelikle FUNDA ZEYTİN ASİ38 HLYA
MERHABA KIzLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZZZZZZZ....

SEMİCİM....bende iyiyim şükür...nick konusunda bir kaçtane seçenek yazdım arasından bunu kabul etmişler birde ben eşime bu kelimeyi çok kullanırım GÜZEL GÖZLÜM. o yüzden hoşuma gitti aslında bunun kabul olması

ayrıca ben yazdıktan sonra gelen tüm arkadaşlarıma merhabaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim
konu kaynanalarmış :)) valla bu konuda şu sıralr çok rahatım
zaten başka şehirde olmanın mutluluğu var
2.5 ay önce eşimle küstüğümü ilettim yarı şaka yarı ciddiydi...o gün bugündür aramaz sormaz :))
valla bende aramayı düşünmüyorum
anneleri günü kutlamadığım içinde sorun olmadı
ama eşimle her gün konuşur ama her gün
aman bana dokunmasın oğluyla muhabbetinden bana ne :))
sizinkileri okuyunca üzüldüm melodicim mesafe koy diyecem ama biliyorum ki elde olmuyo (

yaş 30 deyince tüp bebeğe koşarız artık demişsiniz...valla ben çok korktum yaş 30
ama nedense çok rahatım...sebebiz yere...aşılamayı bile erteliyorum (
belki bu ay giderim

herkeseeee selammm kızlar...
tatlım kesinlikle başka doktorlara göster bencede..onların işi para kazanmak..
ben bu konuda hiç yorum yapmayayım Benim yollar açık ama spermenler salak sanırım
ayyyy çok güldüm yaaaaa tatlım bizim spermenlerde salak

tatlım benimkide aynı öyleydi..bana sormadan çapırıyo davet ediyo..dedeim bak böle olmaz birbirimize söylemeden çağırmayalım kimseyi..mesela kardeşini çağırıyo kalmaya kendisi erkenden yatıyo siz beraber film izleyin diyo bide bana..sabahta kalkıyo işe gidiyo o evde yok biz takılıyoruz görümceciğimle nese bi süre sonra anladı yapmıyo artık..he bi keresindede tutturmuş babaannemler bizde kalsın..dedimki haftasonu kalsınlar sen kalkıp işe gideceksin..yok nese yemeğe çağırmıştık sonra bizimki yapıştı illa kalın babaannede dediki yarın iş var başaka zaman haftasonu kalırız dedi benimkine kapak oldu yani yani bunlar bi kaç örnek demem o ki oda anlar düzelir sen ona güzelce anlat olumsuz yanlarını ok?

yaş 30 deyince tüp bebeğe koşarız artık demişsiniz...valla ben çok korktum yaş 30
ama nedense çok rahatım...sebebiz yere...aşılamayı bile erteliyorum (
belki bu ay giderim

aşılamayı ereteleme tatlım sen..bende eylülde tüp bebeği

Bekar biriyim ben ama size iyi dileklerimi dualarımı dile getirmek için bu topiğe yazmak istedim.. Allah bu mübarek günün hürmetine kalbinizdekini hayırlısıyla nasip etsin.. Derdinize derman versin inş.. Umudunuzu yitirmeyin.. Hiç ummadığınız zamanda kısmetiniz sizi bulur.. Allah'a emanet olun

çok sağol arkadaşım allah rağzı olsun senden bizim dışımızda başkaları bizi anlamıyordu ama sen bizi anladın ve bizim için güzel dileklerde bulundun sağolasın

bu arada kızlar ben sigarıyı azaltıcama çoğalttım ya resmen emzik gibi ağzımda ne yapıcam bilmiyorum ya offfffff

ama olcagı varsa oluyorrr.. ben 2 paket sigara içen insanımm eşimde öleee hatta hamile kaldıgım gün sanırım içkide içmiştim baya bi allaha bırakalım bazı şeyleri ne yazarsa onu görcez...

Sizde sağolun.. Allah'ım sizden de razı olsun.. inş bu stresli üzüntülü günleri tez zamnda atlatıp bu günleri hatırlamazsınız bile.. dua'm sizle

valla bende şuanda 1tane tüp bebek yaptırabilirim sonrasını düşünmek bile istemiyorum..inşş çok uğraşmadan gelir bebişlerimiz..sen de şu korkularından kurtul lütfen.. şuanda tume sen ve şule en yakınsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…