başka bi hastaneye geçerken bi sıkıntı olur diye korkuyorum tumecim.
bende çok sık giremedim koşturmacadan..yeni başlangıçlar güzel oluyor semicim senide bekliyoruz :)bakalım cuma doktora gidicem tekrar yumoşlar büyümüşmü kendiliğinden inşallah büyür yahu adetimin 8.günü sol11sağ 10mm çıktı doktor küçük dedişok oldum neden böle oldu diye amma bazen geç yumurtladığımı biliyorum neyseki :)hem bak tüplerden operasyon geçiricem sonuçlar olumlu olursa sende denersin kuşum :)
ben bu konuda hiç yorum yapmayayımBenim yollar açık ama spermenler salak sanırım
merhaba melodicim nasılsın bakalım bi karşılaşamıyoruz ya kimseyle artıkın saat koyacaz galiba :)hepimiz aynı anda girelim diye
tumecim senede hoşgeldin tatlım sen nasılsın bakalım
günaydın arkadaşlarıııım
akşam gene sizleri kaçırdım ama zaten çoook geç saatte buralardaymışsınız.
evet kullaklarım çınladı semiciiim ama benim boyun fıtığı azdı gene fenayım yani.
nevacım kocişine kızgınmışsın evet bende kızdım ama şöylede düşündüm bi şekilde onlarda sıkıntılarını dışa vuracaklar biz biliyorsunuz ağğlıyoruz sızlıyoruz burda paylaşıyoruz onlar hep içine atıyo bitanem. bende öyle düşünüyodum sadece ben uğraşıyorum diyodum ama biliyosun sonrada ençok o ağladı rabbime şükreden kociş oldu. demekki hep içlerine atıyolar. hiç kimseylede bunları paylaşamazlar erkekler sonuçta içlerine atıyolar.
melodicim sanada üzüldüm araya mesafe koy tatlım yaaa. nedir bu kaynanaların yaptıkları.
sen arada mesafeni korudukça onlarda pek cesaret edemezler bence.
sonrada zırt pırt sana gelmezler:44:
masalım canımın içi ben ona hiç çocuk konusunu açmayayım umrunda değil zaten söylüyorda olursa olur olmazsa tüp yaparız diye çaba yok insan vitamin kullanmazmı yaa saldım gitti artık bende düşünmicem tüp maratonunada girmeyi düşünmüyorum çünkü biliyorumki negatif sonuçlandığında yine ben yıkılıp tek başıma kalacağım sadece benim sorunum muş gibi hissediyorum.
hatta aşılama yaptırdıktan sonra sonucu öğrenmeye gittiğimizde tutmadığını duyunca ağlamamak için kendimi sıkıa sıka bir hal oldum sonra biraz kaydı gözümden üzüldünmü diyor bana düşün yanında rahat bile ağlıyamıyorum insan bir teselli eder konuşur ağzını bıçak açmıyor.
canımın içi ben çook iyi anlıyorum seni evet haklısın.
bizim için yeterince zor bi dönem bide destek olmayınca kocişlerden insan dahada bi zorlanıyo.
benimkide aşılamaları yaptırırken zırlamayacaksan yaptıralım diyodu. ama tamamen beni düşündüğünden diyodu buna eminim. ben ağlıyodum sızlıyodum ama onda hiçbirşey yok.
şimdi bile kendinde değilde bendeymiş sorun gibi davranıyo biliyomusun.
erkekler kesinlikle kendilerinde sorun olabileceğini kabul etmiyolar ben bunu gördüm.
ne olursa olsun kabullenmıyolar.
neyse belkide taştı onunda düşündükleri dışa vurdu yani ve seni suçladı. ne olur pes etme.
yeni eve ne zaman geçeceksin bilmiyorum ama çok zaman yoksa bence eve taşınana kadar ertele bu durumu. sonra yine getir gündeme tatlım. benim fikrim tamamen. ama pes etme bırakma
yaa sorunun kimde olduğu önemli değilki benim için çözüm yollarına gitmeyişi deli ediyor beni hiç bir şeye inanmıyor düşün otmuş kürmüş ilaçmış bize göre değil
diyorumki bak şu vitamini alalım işe yarıyormuş duymuyor bile beni
tamam iyidir kocişim bir dediğimi iki etmez ama ben aktif o sakin olmuyor yani hep içinde yaşar herşeyi asla dışa vurmaz zorla konuştururum.
merhaba,
peki ben bu ilaçı kullanırken nasıl bir yol izleyeceğim nilgin var mı??
semi güzelgözlüm selam bi fikriniz varmı yazdıklarımla ilgili.
tatlım kesinlikle başka doktorlara göster bencede..onların işi para kazanmak..ya kızlar hsg,nin sonucunu dr,la konuştum herşey normalmiş fakat üst kısımda çok az bi yapışıklık varmış dr çok gerekli değil ama kafam rahat etsin istiyorsan yarım saatlik bi anesteziyle hallederiz dedi ama bin beşyüz lira sürekli hesapta olmayan şeyler çıkıyor napıyim sizce.
ayyyy çok güldüm yaaaaaben bu konuda hiç yorum yapmayayımBenim yollar açık ama spermenler salak sanırım
tam bir öküz oldu desekkkktövbe tövbeeee gece gece ağzımı bozcam şimdi kocişeee ....valla bıktım artık bunları yaşamaktan evlenmeyeyydi keşkee hiçbiri evli değiş kardeşlerin zaten buda evlenmeseydi mutlu bahtiyar yaşasalardı keşkee......
yaş 30 deyince tüp bebeğe koşarız artık demişsiniz...valla ben çok korktum yaş 30
ama nedense çok rahatım...sebebiz yere...aşılamayı bile erteliyorum(
belki bu ay giderim
bekar biriyim ben ama size iyi dileklerimi dualarımı dile getirmek için bu topiğe yazmak istedim.. Allah bu mübarek günün hürmetine kalbinizdekini hayırlısıyla nasip etsin.. Derdinize derman versin inş.. Umudunuzu yitirmeyin.. Hiç ummadığınız zamanda kısmetiniz sizi bulur.. Allah'a emanet olun
aşılamayı ereteleme tatlım sen..bende eylülde tüp bebeği
bu arada kızlar ben sigarıyı azaltıcama çoğalttım ya resmen emzik gibi ağzımda ne yapıcam bilmiyorum ya offfffff
haklısın tatlım zaten benim tüp bebek için şimdi maddiyatım yeterli değil... bi daha aşılama denemek istiyorum tutmazsa üçüncüyü düşünmek istemiyorum
aslında yaptırmak değilde tutmazsa korkusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?