ama olcagı varsa oluyorrr.. Ben 2 paket sigara içen insanımm eşimde öleee hatta hamile kaldıgım gün sanırım içkide içmiştim baya bi :d:d:d allaha bırakalım bazı şeyleri ne yazarsa onu görcez...
sizde sağolun.. Allah'ım sizden de razı olsun.. Inş bu stresli üzüntülü günleri tez zamnda atlatıp bu günleri hatırlamazsınız bile.. Dua'm sizle
bu arada kızlar ben sigarıyı azaltıcama çoğalttım ya resmen emzik gibi ağzımda ne yapıcam bilmiyorum ya offfffff
pozitif düşün bebişim tutacak tutacak tutacak negatif düşünceleri kov dosbacım
bu arada kızlar ben sigarıyı azaltıcama çoğalttım ya resmen emzik gibi ağzımda ne yapıcam bilmiyorum ya offfffff
aşağıya bak kim gelmiş okadar içme allah korusun ağzında uyuyakalırsın yangın falan çıkar
hoşgeldiniz kızlarrr :79::79:
herkese selam canlar napıyosunuz ne var ne yok
valla bende şuanda 1tane tüp bebek yaptırabilirim sonrasını düşünmek bile istemiyorum..inşş çok uğraşmadan gelir bebişlerimiz..sen de şu korkularından kurtul lütfen.. şuanda tume sen ve şule en yakınsınız..
kim gelmiş kıs:86:
canımın içi bende içiyodum ama inan şu anda yanımda içen biri olursa soluğu lavaboda alıyorum.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç dayanamıyorum biliyomusun kokusunaa...
Hayret ediyorum ve aklıma bile gelmiyo inan. çok şükür.
Bebiş olunca herşeyden vazgeçiyosun bitanem
Inşallah tez zamanda rabbim sizlerede nasip etsin
kovmak istiyorum ama elimde olmuyo bazen....
Bebeğimin kalbi durduğunda ağlarken bi daha tedavi olmak istemiyorum diye ağlamıştım...
Herkes kaybedince üzülür ama bizimki uzun uğraşlar ve tedavi ile olunca bi daha olacak mı korkusu bi daha tedavi korkusu çok yüksek oluyor....
Inş. Tutar ama bi de 9 ay boyunca pıhtıdan dolayı yine kaybedermiyim diye sıkıntı çekmek var( iğnesini yapınca bişi olmuyomuş ama yinede kötü süprizle karşılaşanlarda var (
aşağıya bak kim gelmiş okadar içme allah korusun ağzında uyuyakalırsın yangın falan çıkar
Hoşgeldiniz kızlarrr :79::79:
hoşgeldin edacım. iyiyim sen nasılsın tatlım
çok şükür canımm iyiyim işte herzamanki gibi
bende galiba haziranda tüp bebek için gitcemmm
a.s tatlım..hoşgeldinnnnn..dün yoktuun bugünde olmasaydın merak edeicektim seniii..nese geldinnherkese selam canlar napıyosunuz ne var ne yok
ne bileyim febecim yine de inasan en başa dönüyor(
tamam olmuştu ama sonuçta kürtaj oldum... vakumla aldım rahime dokunmadım diyor ama ne durumdayım bilmiyorum...herkes 3 ay içinde tekrar hamile kalırsın hormonların buna müsait dedi...ama ne gelen var ne bi belirti(
ben hepimizinde anne olacağına inanıyorum
güzel rüyalarda görüyorum aslında çok umutsuz değilim ama ilk başa dönmek çok zor
şimdi ölmeseydi 6 aylık hamile olacaktım ...bu duygudan bi türlü kutulamıyorum Rabbim herşeyin en hayırlısı takdir etmiştir
gitmişşşşşşşşşşşşşş
110 diye bişey gördüm sanki,
çok şükür canımm iyiyim işte herzamanki gibi
bende galiba haziranda tüp bebek için gitcemmm
100 yangın ihbar geğilmi kıs o
Gelir belki yine
canımmmmma.s tatlım..hoşgeldinnnnn..dün yoktuun bugünde olmasaydın merak edeicektim seniii..nese geldinn
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım.
rabbim tez zamanda meleklerimize kavuşturmayı nasip etsin sağ salim hem göbişimize hemde kucağımıza almayı nasip etsin tatlım
110 geç oldu ama şimdi jeton düştü nevacımmmm
kızlar bugün tv de bi doktor vardı.. Dediki sperm sayısının iyi olması bazen işe yaramayabilir..önemli olan spermin kaliteli ve dölleyebilme yeteneğinde olmasıdır.. Yani bizimkilerin kalitesimi bozuk acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?