kızlar bugün tv de bi doktor vardı.. dediki sperm sayısının iyi olması bazen işe yaramayabilir..önemli olan spermin kaliteli ve dölleyebilme yeteneğinde olmasıdır.. yani bizimkilerin kalitesimi bozuk acaba:26::26:
ben anlamadım 110 kimdi yaaaa:44::44:
ben anlamadım 110 kimdi yaaaa:44::44:
bende akşamdan beri bunu anlatmaya çalışıyorum sayıyla bitmiyor iş şekli yapısı kalitesi kuyruk anomolisi hareketliliği hepsi çok önemli
yangııııııııııııııııııııııın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spermiyogram ölçtürdüğümüzde onlarda çıkıyor sanırım yalnış bilmiyorsam canım
eee napsak peki???? dr un dediğine göre tüp bebekte bile olumsuzluğa ndn oluyomuş
yangın ihbar tatlım 110
ben sigarayı çoğalttım dedimya emzik gibi ağzımda dediğim için nevacım dikkat et uyuya kalabilirsin aşşağıda kim var dedi uyaya kalırsam yangın çıkar anlamında canımm
varikosel ellemi anlaşılıyo????
işte bu yüzden tüp bebek düşünmüyorum ben çünkü benim eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyar oldu ama şekil bozukluğu var morfolojidede sorun var diye yazıyor zaten
normal morfoloji %0 tedavi olmak gerek kabul etse belki doğal yoldanda olacak ama nerde
sorun olsa bilirdiniz canım sonuçta spermiyogram testlerinde çıkardı.ama varikosel varsa elle muayenede çıkıyor
bu arada kafamı çok taktım sanırım başım felaket ağrıyor kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi
febe naber iyi misin?
orkide kuzum nerelerdeydin sen merak etmeye başladık seni.
nasılsın, bebişimiz nasıl?
geçmişi okuyordum sessizliğe bürünmüştük ama baya ilerlemişiz annemdeydim orda olmak iyi geliyor evde kociş gelene kadar bişey yiyemiyorum ama annemlerde rahatım yeni geldim eve bebişim iyidir inşallah bugün biraz belim ve adet sancısı gibi agrılarım var sen ve bebişin nasıl?
çok şükür iyi olmanıza sevindim bitanem.
bende iyiyim canım bebişte inşallah iyidir. c.tesi kontrolümüz var inşallah bi sorun yoktur.
evet bende anneme gidince yiyorum evdeyken canım istemiyo.
ama ben evimden başka biyerde kalamıyorum, annemde bile.
bendede geçen adet tarihi döneminde kasık ve bel ağrısı olmuştu bakalım bu ayda olacakmı.
benimde bugün biraz iş yaptım belim sırtım ağırıyo valla
benimde adet dönemi doktorum ilk üç ay olur demişti bende kalmak istemiyorum ama mecburiyet eşim gece yoktu nöbeti vardı az kaldı bebişini görmeye ben çok merak ediyorum nasıl diye ama daha çok var benim gitmeme
aynen canım bende çok merak ediyorum. inşallah sorunsuz alırız bebeğimizi kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?