kızlar size bişey danışıocam bana fikir verirmisiniz.
dün tüp bebek merkezinde konuştuğumda kendi dr'dan aşılama yapıldı ama sonuç negatıf diye yazması gereken bir rapor var. şimdi telefon açıp sorucam ama ne diyecem. nasıl diyecem. ben senin yapmanı istemiyorum başka yer buldum gibi olacak..
bana fikir verirmisiniz hem dr kırmadan hemde bi pot kırmadan ne söyliyim????:44:
kızlar selam ben bugün gezmeklere gidiyorum hepinizi öptüm...
slm şekerim... okadar ince düşünme tatlım sonuçta 3negatif aşılama yaşadın,duygusal olup onda yaptırmamanı anlşayışla karşılaması gerekir.sana neden bana yaptırmıyosun demez.sen durumunu söle ve iste bencee
haklısınız saçmalıyorum eşim isteyemez onlarda bu tarz şeyler ayıp neyse usturuplu bişekilde istiyicem vermessede adalet er yada geç tecelli edecektir.
dün tüp bebek merkezinde konuştuğumda kendi dr'dan aşılama yapıldı ama sonuç negatıf diye yazması gereken bir rapor var. şimdi telefon açıp sorucam ama ne diyecem. nasıl diyecem. ben senin yapmanı istemiyorum başka yer buldum gibi olacak..
bana fikir verirmisiniz hem dr kırmadan hemde bi pot kırmadan ne söyliyim????:44:
he yani onların altınlara el koymaları normal sizin altınları istemeniz ayıp
konuşmayayım diyorum susamıyorum işte.ne saçmalıkmış bu
kusura bakma canım teselli edeceğime daha üzüyorum seni ama:78::78:
ne yapayım ben haksızlıklar karşısında deliren biriyimmm:78::78::78:
devlet hastanesinde yaptır özele paran olmadığını düşünecek ve bişey diyemeyecektir
ama zaten sen devlette yaptırmıştın
bu duırumda bende febeye katılıyorum.tüp lafına hiç girmeden rapor istiyorum de direk
hıııımmmm ya bilemedim.
eşimde haber bekliyo benden aradınmı diye sorup duruyo.
ay ters cevap verir diye de çekiniyorum yaaa...
hııııımmm ne için istiyosun der kız. mecbur söylenecek tüp bebek işi de..
dur ben bi arayayım. öldürecek değil yaaaa
ay tatlım ne münasebet ters cvp vermesi yaa öyle bişe yaparsa ağzını burnunu kırrrrrbizimde duygularımız var yaaa ben iki kez negatif aşılama yaptırdığım doktoru görmek bile istemiyorum kaldıki ona tp yaptırıcammm
kesinlikle ters cvp veremez rahat ol tatlım..
tamam canım sağol... aradım cevap vermiyo.
biraz sonra tekrar ararım. ameliyatta filan olabilir
sağolun kızlar teşekkür ederim
çerçelevetip duvara asıcam dersin
kız anlar zaten neden istediğini ama hesap vermiş gibi olmassın diye konuyu o açmadan açma demek istedim.o açarsada zaten yüzsüzdür ve paracıdır
istediğini söyle salla gitsin
canım direk iste... neden diye kesin sorcak tüp baby için dersin bi arkadaş vasıta oldu onların yardımıyla başka yere gitmeye karar verdik dersin... yok kırılmayacaksa açıkca söle derim
ben de senin gibi kırmaktan çok korkarım bi de ikna etmeye çalışırlarsa ozaman net olabilirim ancak
ohoooooo anacım sendede hiç bitmezmi misafir ya.
Amma gelenin var kızım senin. Canmı dayanır hergün hergün ve akşam....
Yemeğemi geliyolar yineeee
Dün tüp bebek merkezinde konuştuğumda kendi dr'dan aşılama yapıldı ama sonuç negatıf diye yazması gereken bir rapor var. şimdi telefon açıp sorucam ama ne diyecem. Nasıl diyecem. Ben senin yapmanı istemiyorum başka yer buldum gibi olacak..
Bana fikir verirmisiniz hem dr kırmadan hemde bi pot kırmadan ne söyliyim????:44:
bir arkadaşının vasıtasıyla indirimli tüp bebek yaptıracağını fakat o rapora ihtiyacın olduğunu söylersin canım. Bide mecbur değilsinki o ne karışır hesap vermek zorunda değilsin o işini yapsın sadece
Doğru söylüyosun bitanem
Evet hesap vermek zorunda değilim demi ama...
yani
Bide bunları stres yapma kendine
dimi ama.. kızlar ben çıkıyorum bi annemlere gideyim.
biraz kafamı dağıtayım. bu arada dr cevap vermiyo. aramaya devam edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?