artık eskisi kadar etkilemiyor gülcüm ama şaşırdım beklemiyordum ondan böyle bişey sadece ama artık kociş ailem ve burası gerisine güvenmiyorum ve üzülmüyorumda.Canlar ben çıkayım artıkın kocis hasta ben onla ilgileneceğime burdayım
nevacım inşallah sınavın süper geçer
masalcım sağolasın tatlım sende hep gül hepimiz hep gülelim hep mutlu olalım inşallah
şulecim boş ver takma kafana adamına göre muamele tatlım bundan sonra böyle ben bundan sonra böyleyim sende öle ol boş koy gitsin ben öyle yapmaya çalışıyorum artık kendimi üzeceğime ha ne kadar elimden geliyor unuda bilemem.sende elinden geldiğince öle olmaya çalış kendini yıpratma..
sağol cancım inş getirir
yok tatlım semi gelemez işleri varmış pazar akşamı gelicekmiş.
git tatlım git yazık adama.
masal şunu unutmadan sorıyim kilo aldınmı hiç tatlım.
artık eskisi kadar etkilemiyor gülcüm ama şaşırdım beklemiyordum ondan böyle bişey sadece ama artık kociş ailem ve burası gerisine güvenmiyorum ve üzülmüyorumda.
ALLAHşifa versin kocişine geçmiş olsun iyi uykular sanada.
zaten neden anlamıyorum kadınlar daha isteksiz istisnalarda varmış tabide olan erkeklere oluyor benimkide bu ara fenalarda sigarayı bırakıyor daha atlatamadanda pehrize giricek şapmı alsam ne yapsam.valla benim çok şikayetim yok tatlım.
ama kociş için aynı şeyi söyleyemeyecem
olması gereken bu aslında ilk 3 ayda kilo alınmasını önermiyorlar dr,lar.yok tatlım almadım. geçen ay vermiştim bu ay öyle duruyo.
ne almışım nede vermişim
dr peynir ekmeğe devam dedi
zaten neden anlamıyorum kadınlar daha isteksiz istisnalarda varmış tabide olan erkeklere oluyor benimkide bu ara fenalarda sigarayı bırakıyor daha atlatamadanda pehrize giricek şapmı alsam ne yapsam.
bende kaçıyım kızlar pazar akşamı görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi.
dimi ya dikkat etmek lazım riske atmıyıcak kadar zor oldu bizim kocişlerimizde bizim gibi sabırlılar ALLAHA şükürler olsun.aman aman boşver kızım şapı mapı.
çocuk yapcan. sonra verirsin. bi işini gördür gerisini boşver.
ay napıyım sule herşley bebiş için. riskemi atayım çocuğumu. varsın olmasın şekerim
allahtan oda farkında. gece bile yatarken çok dikkatli valla.
o yönden şanslıyım
dimi ya dikkat etmek lazım riske atmıyıcak kadar zor oldu bizim kocişlerimizde bizim gibi sabırlılar ALLAHA şükürler olsun.
ben seni tuttum tatlım hadi git yazık kocişine.
aman aman boşver kızım şapı mapı.
çocuk yapcan. sonra verirsin. bi işini gördür gerisini boşver.
ay napıyım sule herşley bebiş için. riskemi atayım çocuğumu. varsın olmasın şekerim
allahtan oda farkında. gece bile yatarken çok dikkatli valla.
o yönden şanslıyım
tükkanı kimse açmamış ben açayım barim sınavımı oldum geldim süperde denemez ama bu dersi geçtim sanırım kızlar.
asıl zor olanlar yarın 3 dersten 1 ine çok az diğer ikisine hi,ç çalışamadım eskisi gibi kafam basmıyor neyse bir dersi daha garantilersem sınıfımı geçiyorum.inşallaaaaaaaaaaah
masalcım çalıştıklarına saysın kocişin hatırlıyorsan uyku muyku demeyip çalışıyordunuz
ben bu ay kullanamadım pre-seed..zamanında bile çalışmadık gıcıklığı tuttu benimkinin..nese çalışma oldu ama umaruım geç kalmamışızdırrrrfebede söylemiş zaten tatlım ama 3 4 gün çıkıyor çizgi hatta 3 4 gün peş peşe çalışmak gerek.
evettttttttttttttt hemen odaya git ama yalnız değil:92::92::92::92:
anladın sen onu
gıcık şeyler geçen ay benimkide öyle yaptı tam lazım olduğu zamanda beni sinir etti küstük geçti yumurtlama dönemim sonraki günlerde yanaştı ama
çekti cezasını. gerçi 9 kullanımlık jelin 8 kullanımlığı daha duruyor
masalı merak edip girdim ama daha gelmemiş sanırım.
sakarya da benim ablam varrr..ama gitmiyoruz yarın kartepeye inşş..havada bozuk ama bakalım inşş giderizzzhayırlsıı canımm ama benim pek sabrım kalmadı son zamanlarrr :)
haziranda inşallahh gitcem ne zaman regl olursam artık
canım eşinde bi problem yoksa
seninde regl düzeliyse korkma
hatta bide presedle dene ALLAH cc izniyle tez zamanda gelir bebişin
ovy.tezstinde 2.çizgiyi görünce 3 gece üst üste
sonra gün aşrırı devam
bide hemen kalkma
ayyy itce utanmaz oldum
anaaa kız napcan sakaryada
benim koca gidiyo pazar günü
benide 18 haziranda götürcek
diploma törenine giderken
ben geldim canlar.
merak etmişsiniz beni ama 2 saate yakın dr'bekledim valla.
bebişim iyi çok şükür bi yaramazlık yok.ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normal.
kanda verdim salı veya çarşamba sonucu alacakmışız.
bu arada %80 oğluşum olacakama kesin cinsiyeti önümüzdeki ay belli olacakmış.
içerde nasıl hareketli anlatamam sürekli bişeyler yapıyo nasıl ben hissetmiyorum anlamadım.
kalp atışları çok iyi maşallahdakikada 176 defa çarpıyo.
benden haberler bu kadar. çok mutlu oldum çünkü giderken çok korkularım vardı.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin kızlar en içten dualarımla diliyorum sizlere bunu.
canım arkadaşlarım
teşekürler nevacım...sanada iş çıkardım ama k.bakma tatlım
bu arada merhaba kızlarr
slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim
nevacım sınav fena değilmiş darısı yarına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?