yaaa TUMEEEEEEEEEEE nerdesinnnnnn?????
he yani onların altınlara el koymaları normal sizin altınları istemeniz ayıp
konuşmayayım diyorum susamıyorum işte.ne saçmalıkmış bu
kusura bakma canım teselli edeceğime daha üzüyorum seni ama:78::78:
ne yapayım ben haksızlıklar karşısında deliren biriyimmm:78::78::78:
tabi canım onlara göre istemem anormal haklısın canım kızarmıyım hiç üzerimdeki baskılardan dolayı paronayak oldum asıl benim acaba büyütüyormuyum diye kendime bile itiraf edmediklerimi duymak özgüven getirdi neyse bu konuyla ilgili sizi oyalamak istemiyorum hepinize teşekkür edrim.
semicim tarifleriden dikkatini çeken oldumu
amin bitanem
bu arada hoşgeldin canım aramıza. hiç fırsatım olmadı sana bi hoşgeldin demeye.
kusuruma bakma. bu aralar kafamda binlerce tılki geziyo neyı nasıl yapsam hangisini seçsem diye...
altınları sormuşsun canım benim. benim fikrim şu.
o altınlar senın ve beddua etse bile tutmaz bitanem. çünkü zaten onların bi payı yok o altınlarda annenlerin verdiği altınlar onlar. bi söz hakları yok beddua etse bile tutmaz canım için rahat olsun.
allahımda sana boooolll sabır versin hayatım
naber febe nasılsın canım senle adet tarihimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam varmı belirti diye sormuşsun bende iki üç gündür ağrı falan kesildi bel ağrısı vardı ağrı yok şu an ama çok akıntım var aşırı afedersin ilişkiye girince geri gelir ya öyle bi akıntı ama umutlanmak istemiyom her ay değişik şeyler oluyo sende varmı belirti falan
en iyi güzel akşamlar bizlerin olsun kızlar nasılsınız bugün ben yine yalnızları oynuyacam eşim yok te başımayım
olsun bitanem olsun... hehehehe benimde kociş geç gelecek. beraber nöbeti tutarız şekerim.
seni yanlız bırakmam
nasılsın bıtanem. ne zamandır pek yazmıyosun. umarım canını sıkan bişey yoktur
iyiyim çok şükür sen nasılsın vallaha bütün gün uyuyorum sonra kalkıp geçmişi okuyorum arada yazıyorum sizlerin mutlu haberlerinde işte bi adet olsaydım tüp bebek için ilk muaneye başlıyacaktım bende
semii geçtimi ağrın cnm???
en iyi güzel akşamlar bizlerin olsun kızlar nasılsınız bugün ben yine yalnızları oynuyacam eşim yok te başımayım
daha iyi sayılırım canım sağol
sen nasılsın
sanada iyi akşamlar canım
benim kocişte yok ama komşum gelecekmiş oturmaya.artık o gidince gelirim bende
grip oldum masalcım ama yatakta yatıran cinsinden
üstünede adet geldi
:2::2::2::2::2::2::2:bu durumdayım
sen nasılsın gittin mi annene
iyi akşamlar arkadaşlaarrr
kıııız neva gelmedimi misafirlerin dahaaaa.
sonra geç saate kadar kalıyolar bizide sennden mahrum ediyolar.
söyle onlara usturuplu saate gelip gitsinler
geldi ama ikiz olan kız kardeşlerim en küçüğü izmit dönüşü bana uğradılar nişanlı olana gelinlik falan alındı dün alışveriş yapıldı ona. üzgünüm ama masalcım yatıya misafirim o yüzden arada gelirim yine hepinizi seviyorum canlarım görüşürüz ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?