Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa TUMEEEEEEEEEEE nerdesinnnnnn?????

naber febe nasılsın canım senle adet tarihimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam varmı belirti diye sormuşsun bende iki üç gündür ağrı falan kesildi bel ağrısı vardı ağrı yok şu an ama çok akıntım var aşırı afedersin ilişkiye girince geri gelir ya öyle bi akıntı ama umutlanmak istemiyom her ay değişik şeyler oluyo sende varmı belirti falan

fabecim haklısın içim rahatladı en doğsurusu bu olucak. maharet değilde merak diyelim pek maharetli sayılmam nezaman istersen canın seve seve.

amiiiiiiiiiiiiiiiin tavsiyen için teşekkür ederim hepiniz aynı fikirdesiniz demekki doğru yoldayım iç sesimi dışarı atmama yardımcı oldunuz sağolun. rica ederim canım sen badiresiz bi şekilde umuduna kavuş gerisi önemsiz amin

hep okadar çok akıntın olurmuydu yani bende hiç olmaz okadar çok.inş bebişin habercisidir.benimde göğüslerim çok şişti ama bunu belirti olarak saymıyorum.benim bi kaçgün önce lekelenmem oldu.şimidide o belki yerleşme kanamasıdır diye umutlandım.evet maalesef her ay değişik bişe yaşıyorum bende.hep bidaha umutlanmıcam diyorum daha kuvvetli bi belirtiyle karşılaşıyorum yanşi her ay umutluyum vesselam vakıa suresinide okuyorum onun yüzü suyu hürmetine olur inş.

en iyi güzel akşamlar bizlerin olsun kızlar nasılsınız bugün ben yine yalnızları oynuyacam eşim yok te başımayım

en iyi güzel akşamlar bizlerin olsun kızlar nasılsınız bugün ben yine yalnızları oynuyacam eşim yok te başımayım

olsun bitanem olsun... hehehehe benimde kociş geç gelecek. beraber nöbeti tutarız şekerim.
seni yanlız bırakmam
nasılsın bıtanem. ne zamandır pek yazmıyosun. umarım canını sıkan bişey yoktur

olsun bitanem olsun... hehehehe benimde kociş geç gelecek. beraber nöbeti tutarız şekerim.
seni yanlız bırakmam
nasılsın bıtanem. ne zamandır pek yazmıyosun. umarım canını sıkan bişey yoktur

iyiyim çok şükür sen nasılsın vallaha bütün gün uyuyorum sonra kalkıp geçmişi okuyorum arada yazıyorum sizlerin mutlu haberlerinde işte bi adet olsaydım tüp bebek için ilk muaneye başlıyacaktım bende

iyi akşamlar arkadaşlaarrr

kıııız neva gelmedimi misafirlerin dahaaaa.
sonra geç saate kadar kalıyolar bizide sennden mahrum ediyolar.
söyle onlara usturuplu saate gelip gitsinler

iyiyim bende. bende adet olunca gidicem canım karar verdik bizde işte...
hiiiç canını sıkma herşey olacağına varır tatlım. sadece hakkında hayırlısını dile bitanem.
ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin bizim meleklerimiz bitanem...

semii geçtimi ağrın cnm???

daha iyi sayılırım canım sağol
sen nasılsın

sanada iyi akşamlar canım
benim kocişte yok ama komşum gelecekmiş oturmaya.artık o gidince gelirim bende

daha iyi sayılırım canım sağol
sen nasılsın

sanada iyi akşamlar canım
benim kocişte yok ama komşum gelecekmiş oturmaya.artık o gidince gelirim bende

hoşgeldin bitanem. geçmiş olsun tatlım.
semicim neyin var bitanem??anlayamadım da rahatsızsın ama neyın var bilmiyorum

grip oldum masalcım ama yatakta yatıran cinsinden
üstünede adet geldi
:2::2::2::2::2::2::2:bu durumdayım

sen nasılsın gittin mi annene

grip oldum masalcım ama yatakta yatıran cinsinden
üstünede adet geldi
:2::2::2::2::2::2::2:bu durumdayım

sen nasılsın gittin mi annene

hıııımmm geçmiş olsun bitanem.. ayy üst üste gelince kötü olmuşsundur..
iyiyim bitanem.. evet gittim şimdi geldim.
yemek filan uğraşıyorum işte

iyi akşamlar arkadaşlaarrr

kıııız neva gelmedimi misafirlerin dahaaaa.
sonra geç saate kadar kalıyolar bizide sennden mahrum ediyolar.
söyle onlara usturuplu saate gelip gitsinler

geldi ama ikiz olan kız kardeşlerim en küçüğü izmit dönüşü bana uğradılar nişanlı olana gelinlik falan alındı dün alışveriş yapıldı ona. üzgünüm ama masalcım yatıya misafirim o yüzden arada gelirim yine hepinizi seviyorum canlarım görüşürüz ara ara

hım yazmışsın masalcım ama ben sayfayı yenilemediğim için görmemiştim
senle konuşmadan önce

nevacım gönderdinmi misafirlerini

hıııımmmm neyseki yabancı değil. onlarıda kıskanacak halım yok
düğün var yakında yani. allah tamamına erdirsin bitanem.
arada bekleriz kuzuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…