Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh ne güzel düğün telaşı
çok severim ben heyecanlı heyecanlı olur herşey

hoşigeldin selincim
nasılsın
kendinden bahsedermisin biraz

kızlar geçmişi kurcaladım ama bulamadım vakıa süresinden bahsedilmişti sanırım bide meryem suresinden yanlışmı hatırlıyorum.

kızlar geçmişi kurcaladım ama bulamadım vakıa süresinden bahsedilmişti sanırım bide meryem suresinden yanlışmı hatırlıyorum.

evet canım. meryem süresini 41 gün okuyosun. benim annem okuyo meryem süresini.
vakia süresini de 41 gün okuyosun. ama 1. gün 1 tanne 2. gün 2, 3. gün 3. 41. güne kadar kaçıncı günse okadar vakia süresini okuyosun bitanem.
inşallah anlatabilmişimdir

ay bu adam beni deli edecek
hastayım ölüyorum diyorum
o ben bu gece gelmiyecem diyor
gerçi geçerli sebebi var annesine gitmesi lazım
ama gitmesin yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

harikasın bulamıyordum çok sinir olmuştum süper anlatmışsın meryem suresinden sonra 2 günde oruç vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim başka biri okuyabiliyormu benim için.

harikasın bulamıyordum çok sinir olmuştum süper anlatmışsın meryem suresinden sonra 2 günde oruç vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim başka biri okuyabiliyormu benim için.

meryem süresini evet benim annem okuyo. ama vakia süresini kendin okuyosun bitanem.
oruçda var. ben 3 gün tutum canım...

hıııım:44: şuleciğim sorun neydi tatlım sende ben geçmişi okudum heralde kaçırmışım..
kürtajmı oldun yakın zamanda... bebek varmıydı canım??

önemli değil masalcım evet 3 şubatta 12 haftalık oğluşumu kaybettim ilk gebelikti. otopsi yapıldı o nedenle oğluşum diyorum cinsiyet belirtildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…