Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masalcım naber canım bugün hiç görünmedin?

hu huuuuuu masal

yine görmeden gittin beni

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tatlım gördüm ama başka topikteydin aramadımda kociş tepemdeydi. kocişte şimdi yattı bende açtım.
nasılsın tatlım sıhatler olsun bitaneme güle güle kullan saçını. ah ahhh bende çok özledim sarı saçlarımı. bebiş doğsun inşallah bende hemen yaptırıcam.

iyiyim bende bitanem çok şükür bi yaramazlık yok.

masalcım şu an saçların kızıl değil mi?

değil canım. röfle yaptıracaktım bebiş gelmiyo diye.
koyu kestane boyadım kızıllar gitsin diye. 2-3 defa boyayıp sonrada röfle yaptıracaktım.
ama bebiş gelince kaldı. ama doğumdan sonra yapıcam. çok seviyorum ben sarıyı yani en başta hamile kalmayı planladığımda sarıdan vazgeçtım boyayamam uzadıkça çırkın olur diye kestane yapmıştım.
baktım gelmiyo kızıl yaptım. baktım yıne gelmiyo dedim yine sarıya döneyim gelsinde varsın ben çirkin olayım dedim boyamaya karar verdim. ama sürpriiiz dedi geldi bebiş

masalım doğumdan sonra güzel bir platinle röfle süper olur sana, zaten teninde beyaz...
ben sabah birden karar verdim, adetimin 30. günü bugün ama ne gelen var ne giden, ben de adet olmadan hemen gidip boyatayım dedim şekerimm

brsnugur bir süredir görünmüyordun sen?

inşallah tatlım. evet ben beyaz tenliyim oldukça beyaz hemde.
etrafımdakıler beyaz peynir der bana
bende belkide 2 haftalık hamileymişim heralde boyadığımda en son:26:
inşallah sendede vardır. belli olmaz ki bu işler. nasip işi tabi.
biliyosun benimde imkansızdı benim için hamile kalmak.:44:
nasip kısmet. rabbim hayırlısını verir inşallah. hepimiz için. AMİİİİİNNNN

ya ne zaman anne olacağz artık dayanacak gücüm kalmadı bi de miyomda var bende oda engel oluyormu onu da tam olarak bilmiyorum ALLAHIM nolur yardım et rabbim

amin canım inşallahhh,

resimlerden ne kadar beyaz tenli olduğun belliydi şekerim, kız ben çok severim beyaz teni pamuk gibi ne güzel olur
bu arada bebişin bu ay olacağına inanmıyorum, verimli günlerde sadece 16. gün çalışma oldu

ayyy sevilecek gibi değil şekerim.
yaz başında ne yaparsam yapayım 1. derece yanık oluyo. su topluyo.
kremlere rağmen. hiçbirşey kar etmiyo. denizden havuzdan çıkınca hemen havluya sarılıyorum.
hiç şöyle bir güneşlenemem keyifle. şemsiyeler bile vız geliyo. anla artık ne durumda olduğumu
birde komik durumlar. çok canım yanıyo öyle olunca.

bu arada bende sadece 12. gün çalışmıştım bilmem anlatabildimi yinede seni umutlandırmak istemem sonrasını çok iyi biliyorum çünkü

tumecim ben kaçıyorum bitanem yatıcam uykum geldi veee kociş sesleniyo hadi hadi diyeee:18:

sen yarın çalışmıyomusun hayırdır bu saate kadar kalmazdın sen bitanem?

iyi geceler çoook öpüyorum seni bitanem

bende geç kaldım diye nasıl koşa koşa geldim

tumecim sarı saç eminim çok yakışmıştır güle güle kullan canım

neeeeee yanlışmı okudum ben
beyaz tenli olmaktan mı şikayetçi masal

ah tatlı ah bak benim hiç bronzlaşma derdim yok.baharda ilk güneşte 2 saat durayım tamamdır

kış gelince seviniyorum biraz beyazlayacam diye

mesela hiçbirzaman sarı saçım olmayacak:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…