Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sinirden çatlıyorum güne güzel başladım duşumu aldım çıktım koaföre gittim dışarda biraz dolaştım havam değişti kocişle haberleştik evin kaparosunu vericez tuttuğumuz evin önünde buluşucaz ev sahibi ben varmadan gelmiş ve buranın yerlilerinden bi kefil istemiş kociş sinirlenmiş biraz ama kefil göstermiş tamam gidicem demiş adam 2saat geçti kocişi ikna ettim arattım adam siz kendinize başka bi ev bulun dedi ve tlf,nu kapattı hayellerimizde son buldu.

hııı bu arada geçen lahana sarması yaptım malum komşum geldi onada koydum çok beğendi bigün yaparmıyız beraber dedi yaparız dedim bugün dışarı çıkıcam diye lahana istedi tamam dedim ama bu olanlardan sonra kayınvalidemlere gittiğimiz için alamadım eve gelince haber vermek için çıktım lahana alamadım ya dedim ozaman ben kıymayı bırakıyım dedi e sen dedim biz yarın okulun pikniğine gidicez dedi ben tek saramam ama boynumu biliyosun dedim öbürgün sararız kıymayı çıkardım bozulur dedi ozaman akşam sen gelince sararız dedim e sen komşunun kızını çağır bütün gün evde onla sar dedi baya samimiler komşunun kızıyla (onun adına karar vericek kadar)ben söyleyemem dedim ben söylerim dedi kıymayı verdi elime gönderdi ben sinirden iyice çatladım deliricem ya deliricem

of ya üzüldüm şimdi
neden öyle dediki bu adam eşine mi kızdı acaba

tatlım ilk kefil istediğinde eşin sinirlenmiş ya onumu farketti acaba dedim
sonuçta sizin kefiliniz sizi kötüleyecek değil ya
bence ya bir tanıdığa yada daha fazla para edenbirinew verme hayalimi kuruyor bu adam
ama tavrını hiç beğenmedim
hayırlısı böyle imiş diyedüşünmeye çalış canım
işallah RABBİM yüzüne güler dahada iyisini bulursuın cnım

semicim bende aynı şeyden şüpelendim ama buranın yerlisinden kefil istiyor harangibi bir kefil değil kocişte ev sahibinin iki gün sonra bunu taleb etmesine ve bize söylememesine kızmış ama buna rağmen tamam demiş ve bi kefil önermiş adam bi yukarı çıkıcam gelicem demiş gidiş o gidiş adam sebebini bilemiyorum ama vazgeçti bahane arıyordu.
inşallah semicim inşallah.

tatlım adam bir tuhafmış bahane arıyormuş dediğin gibi
boşver üzülme artık geçmiş geçmiştir
gel kuzum sen bana çok yakın bir kiralık ev var(bir ev var aramızda)
oooooo evde çok güzel kiradada anlaşırız
ama bende lahana sarması isterim ama kıymalı olmaz hemde beyaz lahana olacak anlaştık mı:86:

ay yok ben oraya geliyim o evdede bi sorun çıkar boşuna gelmiş olmakla kalırım.

yok arkadaş kimseye lahana falan saramam onada sarmıyıcam zaten.

nerde bu kızlar
nevada yok 2 gecedir kandırıyor bizi
puffffffffffffffffffff

eminmisin
bak sorarım yarın akşama
adımın şule olduğu kadar eminim yarın bende o kıymayı tutuşturucam eline kadın yarın piknikte keyif yapıcak ben lahanayı haşlıyıcam içi hazırlıyıcam bide sarıcam.

cumartesi rahatsızım dedi bezelye veriyim pişir dedi ALLAH rızası için tamam dedim geçen çorba yapmıştım bi tabak verirmisin dedi koçiş gelmedi yemeğe hepsini verdim ama yeter artık ya vallahide billahide kudurdum sinirden ya cesarete bak.

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
melodi ile nevanın paçalıları
paçalılar burda olduguna göre anlaşıldı kızların nerde oldugu

peki kadın gerçekten sık sık yemek yapamayacak kadar rahatsız oluyormu
bir hastalığı falan mı var

şule çok merak ettim ne diyeyip vereceksin kıymayı kadına geri
her kelimesini aklında tut lütfen şimdiden merak ettim ben

çok iyi geliyordu komşuluğu ama sonra sapıttı.

ya yok işte sebebe bak kıymayı buzluğa koyuyim öbürgün birlikte sararız demiyor kendi pikniğe bizde sarma sarıcaz canım sarmak istemedi sarmadım kıymanıda bozulmasın diye buzluğa koydum merak etme bişey olmamıştır deyip vericem.

kadın şok geçirecek desene
ama en doğrusunu yaparsın
hatta tamda öyle söyle yani bahane uydurma yapamadım edemedim açıklama yapar gibi olur
canım istemedi yapmadım kesinlikle süper fikir

e gerçektend e hasta değilse ne o al bu bezelyeyi pişir
çorban varmı bana bir tabak ver
ay uyuzzzzzzzzzzzzz olurum.nasıl bir kadın öyle
ayıp bir kere

kadın şok geçirecek desene
ama en doğrusunu yaparsın
hatta tamda öyle söyle yani bahane uydurma yapamadım edemedim açıklama yapar gibi olur
canım istemedi yapmadım kesinlikle süper fikir
evet aynı zamanda çokta bozulucak.
ya kırmıyım derken kendimi yıpratıyorum insanlıktan anlamadı ve bu cvb haketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…