güya ogün hastaydı akşam düğüne gitti ondan önceki ikigün hastaymışta uğramamışım diye sitem etti bende oruçluydum halsizdim dedim.e gerçektend e hasta değilse ne o al bu bezelyeyi pişir
çorban varmı bana bir tabak ver
ay uyuzzzzzzzzzzzzz olurum.nasıl bir kadın öyle
ayıp bir kere
ehehehhe en iyisi yarın yoklama yapalım topikte
bu gece kim neden gelmemiş topiğimize alalım ifadeleri tek tek.
gerçi masalcım masumdur.mecburen
ALLAH rahatlık versin canım sağol biriyle konuşmasam çatlıyıcaktım.şulecim ben kaçayım yavaş yavaş
sende unut ev meselesini şimdilik
şöyle güzelbir uyku çek
yarın ola hayır ola
öptüm canım
bende geç kaldım diye nasıl koşa koşa geldim
tumecim sarı saç eminim çok yakışmıştır güle güle kullan canım
neeeeee yanlışmı okudum ben
beyaz tenli olmaktan mı şikayetçi masal
ah tatlı ah bak benim hiç bronzlaşma derdim yok.baharda ilk güneşte 2 saat durayım tamamdır
kış gelince seviniyorum biraz beyazlayacam diye
mesela hiçbirzaman sarı saçım olmayacak:84::84::84:
kızlar sinirden çatlıyorum güne güzel başladım duşumu aldım çıktım koaföre gittim dışarda biraz dolaştım havam değişti kocişle haberleştik evin kaparosunu vericez tuttuğumuz evin önünde buluşucaz ev sahibi ben varmadan gelmiş ve buranın yerlilerinden bi kefil istemiş kociş sinirlenmiş biraz ama kefil göstermiş tamam gidicem demiş adam 2saat geçti kocişi ikna ettim arattım adam siz kendinize başka bi ev bulun dedi ve tlf,nu kapattı hayellerimizde son buldu.
hııı bu arada geçen lahana sarması yaptım malum komşum geldi onada koydum çok beğendi bigün yaparmıyız beraber dedi yaparız dedim bugün dışarı çıkıcam diye lahana istedi tamam dedim ama bu olanlardan sonra kayınvalidemlere gittiğimiz için alamadım eve gelince haber vermek için çıktım lahana alamadım ya dedim ozaman ben kıymayı bırakıyım dedi e sen dedim biz yarın okulun pikniğine gidicez dedi ben tek saramam ama boynumu biliyosun dedim öbürgün sararız kıymayı çıkardım bozulur dedi ozaman akşam sen gelince sararız dedim e sen komşunun kızını çağır bütün gün evde onla sar dedi baya samimiler komşunun kızıyla (onun adına karar vericek kadar)ben söyleyemem dedim ben söylerim dedi kıymayı verdi elime gönderdi ben sinirden iyice çatladım deliricem ya deliricem
evet tatlım makyaj olmayınca çok soluk duruyo..allığıda çok severim bendeeeesağol febecim biraz makyaj yapınca gözüme daha da iyi geldi sanırım bu saçı makyajsız kullanamayacağım.. yüzüm solgun görünüyor o zaman.. zaten ben allık olmadan dışarı çıkmayanlardanım
sende güle güle kullan canımcım. bende beyaz çok yok sadece saçımın ön kısmında 5-6 tel var o da kapandı zaten.
ay ben saçımı boyadım ama bugün adetimin 30. günüydü. bir ara içime kurt düştü test yapsam mı diye, sonradan vazgeçtim ..
zaten bebişinde geldiği de yok, iyi oldu be değişiklik
ohhhhh havam değişti valla
amin canım inşallahhh,
resimlerden ne kadar beyaz tenli olduğun belliydi şekerim, kız ben çok severim beyaz teni pamuk gibi ne güzel olur
bu arada bebişin bu ay olacağına inanmıyorum, verimli günlerde sadece 16. gün çalışma oldu
bende geç kaldım diye nasıl koşa koşa geldim
tumecim sarı saç eminim çok yakışmıştır güle güle kullan canım
neeeeee yanlışmı okudum ben
beyaz tenli olmaktan mı şikayetçi masal
ah tatlı ah bak benim hiç bronzlaşma derdim yok.baharda ilk güneşte 2 saat durayım tamamdır
kış gelince seviniyorum biraz beyazlayacam diye
mesela hiçbirzaman sarı saçım olmayacak:84::84::84:
kızlar sinirden çatlıyorum güne güzel başladım duşumu aldım çıktım koaföre gittim dışarda biraz dolaştım havam değişti kocişle haberleştik evin kaparosunu vericez tuttuğumuz evin önünde buluşucaz ev sahibi ben varmadan gelmiş ve buranın yerlilerinden bi kefil istemiş kociş sinirlenmiş biraz ama kefil göstermiş tamam gidicem demiş adam 2saat geçti kocişi ikna ettim arattım adam siz kendinize başka bi ev bulun dedi ve tlf,nu kapattı hayellerimizde son buldu.
hııı bu arada geçen lahana sarması yaptım malum komşum geldi onada koydum çok beğendi bigün yaparmıyız beraber dedi yaparız dedim bugün dışarı çıkıcam diye lahana istedi tamam dedim ama bu olanlardan sonra kayınvalidemlere gittiğimiz için alamadım eve gelince haber vermek için çıktım lahana alamadım ya dedim ozaman ben kıymayı bırakıyım dedi e sen dedim biz yarın okulun pikniğine gidicez dedi ben tek saramam ama boynumu biliyosun dedim öbürgün sararız kıymayı çıkardım bozulur dedi ozaman akşam sen gelince sararız dedim e sen komşunun kızını çağır bütün gün evde onla sar dedi baya samimiler komşunun kızıyla (onun adına karar vericek kadar)ben söyleyemem dedim ben söylerim dedi kıymayı verdi elime gönderdi ben sinirden iyice çatladım deliricem ya deliricem
ay yok ben oraya geliyim o evdede bi sorun çıkar boşuna gelmiş olmakla kalırım.
yok arkadaş kimseye lahana falan saramam onada sarmıyıcam zaten.
nerde bu kızlar
nevada yok 2 gecedir kandırıyor bizi
puffffffffffffffffffff
neva yorgun düştü sanırım.
melodininde kocişi dün çok kızmış girememiştir.
peki kadın gerçekten sık sık yemek yapamayacak kadar rahatsız oluyormu
bir hastalığı falan mı var
şule çok merak ettim ne diyeyip vereceksin kıymayı kadına geri
her kelimesini aklında tut lütfen şimdiden merak ettim ben
yok masalcım ben yıllardır saçımı boyadığım için alıştım artık..ocakta röfle yaptırmıştım kendimde dip boyamı yapıyorum..
hala kestirmedinmi sen???doktoruna sor ozaman için rahat etsin..düşünsene tatlım ozaman tırnakta kesmek,ağdada yapmak aynı mantık değilmi..sen içini rahat tut bişecik olmaz Allahın izniyle
güle güle kullan tatlım.
yok kız kestirmedim. ay dr sormayada utanıyorum.
evet mantıksız ama işte zor bulunca böyle oluyo heralde. herşeyden korkar oldum.
ay çok afedersin çıkarınca sabahları bile çok korkuyorum bişey olacak diye.
sonrada oturup ağlıyorumkomik bi durum ama napıyım:44:
olsun tatlım doğru zor buldunca öle olur..boşver sen eşeğini sağlam kazığa bağla gerisi Allaha kalmış diyolar ya o misal buda seni yerim bennnn kıyamam yaa ağlama bak bebişte üzülür sonar nese ben çıkıyorum görümcemin yıl sonu gösterisi var söz vermiştim gidimde gönlü olsun bari..yarında anneme gidicem..hadi öpüyorum görüşürüzzzz
nevaaaa yeter oynadık gel hadi iki konuşalım..
masalcımda gelmişşşşşş
günaydınlaaarrrrr
öncelikle sulecim vardır burdada bi hayır ev için diyorum. sonrada o komşun sabah sabah deli etti beni.
anacım onu hayatından çıkarmanın bi yolunu bul şekerim. yoksa çoooook yıpranırsın böyle.
vereceğin tepkide çoook başarılı
semiciiim çok beyazım anam ya valla tatil burnumdan geliyo.
elimde olsa kıyafetle denze girecem nerdeyse. çarşıya çıksam bile hemen kollarım kızarıyo
nevacım inşallah herşey güzel olacak evinde tatlım. heyecan taşınmada başlar bak gör.
şimdi yoğun ve yorucu zamanlar biran önce bitsin de kurtulayım diye bakıyosundur ondan heyecan yoktur.
febeciiim nasılsın bitanem. sende kuaföremi gittin şekerim güle güle kullan saçını tatlım.
ben daha kestıremedim bile korkuyorum kestirmeye:18:
evet tatlım makyaj olmayınca çok soluk duruyo..allığıda çok severim bendeeeesağol tyatlım hepimiz güle güle kullanalım benimde dün adetimin 26.günüydü..bişe olmaz inş dr öle dedi hamile olduğunuzu bilmeden önce yaptıklarınız etkilemez dedi uzman tv de dinlemiştim yani..
bende sadece 16.gün
22. semi 4.555
23 . AHSENNEVA 4.510
24 . febe 4.438
ay kızlar ya moralim bozuldu.
yatak odasında tuvalet masasındaki ayna birden bire düştü ve tuz buz oldu.
uğursuzluktur derler yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?