Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehehehhe en iyisi yarın yoklama yapalım topikte
bu gece kim neden gelmemiş topiğimize alalım ifadeleri tek tek.
gerçi masalcım masumdur.mecburen

e gerçektend e hasta değilse ne o al bu bezelyeyi pişir
çorban varmı bana bir tabak ver
ay uyuzzzzzzzzzzzzz olurum.nasıl bir kadın öyle
ayıp bir kere
güya ogün hastaydı akşam düğüne gitti ondan önceki ikigün hastaymışta uğramamışım diye sitem etti bende oruçluydum halsizdim dedim.

çorbamda hazırdı bi tabak ver dedi hadi dedim kociş gelmiyicek hepsini verdim ayran aşı yapmıştım ama sonu yok arkadaş lahana sarması bu ayıp insan biraz utanır rahat larç bi kadın işte zamanla bunu anladım.

şulecim ben kaçayım yavaş yavaş
sende unut ev meselesini şimdilik
şöyle güzelbir uyku çek
yarın ola hayır ola
öptüm canım

şulecim ben kaçayım yavaş yavaş
sende unut ev meselesini şimdilik
şöyle güzelbir uyku çek
yarın ola hayır ola
öptüm canım
ALLAH rahatlık versin canım sağol biriyle konuşmasam çatlıyıcaktım.
haklısın hayırlısı olsun napalım bende uyuyıcam artık

sağol bitanem kocişimmm çok beğendi
zaten sarı saç hastası

masalcım dün akşam netim gitti bağlantı koptu sabahta yoktu şimdi geldi gelir gelmez yazayım deim

canım ya üzme kendini
ne biçim adammış o ya.
ev için kefil mi olur, sanki bankadan kredi çekiyorsunuz.
sanki adamın evini yiyeceksiniz ya, bak çok sinirlendim şimdi

bu arada günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr

gününüz güzel geçsin inşallah benim dersim bugün geç başlıyor, az sonra gideceğim işe
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm

evet tatlım makyaj olmayınca çok soluk duruyo..allığıda çok severim bendeeeesağol tyatlım hepimiz güle güle kullanalımbenimde dün adetimin 26.günüydü..bişe olmaz inş dr öle dedi hamile olduğunuzu bilmeden önce yaptıklarınız etkilemez dediuzman tv de dinlemiştim yani..

bende sadece 16.gün

herkeze günaydın şekerlerim.
semicim ben bronz tene bayılırım.

sen bana adresini versene gelip o kadını
ama sanada kızıyorum bu rahatlığı ona verdiğin için yazık değilmi sana kocanı öne sürsene yahu zarar gelecek insanlar varsın hayatında olmasınlar bu neya terbiyesiz kadın

ay yok ben oraya geliyim o evdede bi sorun çıkar boşuna gelmiş olmakla kalırım.

yok arkadaş kimseye lahana falan saramam onada sarmıyıcam zaten.

heh aferin sanada bu yakışır çok iyi yaparsın açıklama yapmak zorundada değilsin

nerde bu kızlar
nevada yok 2 gecedir kandırıyor bizi
puffffffffffffffffffff

canım burdayımda giremedim akşamları erkenden uykum geliyor bide dün yine köye gittim geç geldim duvar kağıtlarımıda beğendim haziran 15 camlar takılıyor sonra kağıt sonra laminant kapılar mutfak ramazandan öncede taşınıyorum sanırım inşallah. ama hiç sevinemiyorum heyecan yok içimde.

neva yorgun düştü sanırım.
melodininde kocişi dün çok kızmış girememiştir.

bende bende

günaydınlaaarrrrr

öncelikle sulecim vardır burdada bi hayır ev için diyorum. sonrada o komşun sabah sabah deli etti beni.
anacım onu hayatından çıkarmanın bi yolunu bul şekerim. yoksa çoooook yıpranırsın böyle.
vereceğin tepkide çoook başarılı

semiciiim çok beyazım anam ya valla tatil burnumdan geliyo.
elimde olsa kıyafetle denze girecem nerdeyse. çarşıya çıksam bile hemen kollarım kızarıyo

nevacım inşallah herşey güzel olacak evinde tatlım. heyecan taşınmada başlar bak gör.
şimdi yoğun ve yorucu zamanlar biran önce bitsin de kurtulayım diye bakıyosundur ondan heyecan yoktur.

febeciiim nasılsın bitanem. sende kuaföremi gittin şekerim güle güle kullan saçını tatlım.

ben daha kestıremedim bile korkuyorum kestirmeye:18:

yok masalcım ben yıllardır saçımı boyadığım için alıştım artık..ocakta röfle yaptırmıştım kendimde dip boyamı yapıyorum..

hala kestirmedinmi sen???doktoruna sor ozaman için rahat etsin..düşünsene tatlım ozaman tırnakta kesmek,ağdada yapmak aynı mantık değilmi..sen içini rahat tut bişecik olmaz Allahın izniyle

güle güle kullan tatlım.
yok kız kestirmedim. ay dr sormayada utanıyorum.
evet mantıksız ama işte zor bulunca böyle oluyo heralde. herşeyden korkar oldum.
ay çok afedersin çıkarınca sabahları bile çok korkuyorum bişey olacak diye.
sonrada oturup ağlıyorum komik bi durum ama napıyım:44:

olsun tatlım doğru zor buldunca öle olur..boşver sen eşeğini sağlam kazığa bağla gerisi Allaha kalmış diyolar ya o misal budaseni yerim bennnn kıyamam yaa ağlama bak bebişte üzülür sonarnese ben çıkıyorum görümcemin yıl sonu gösterisi var söz vermiştim gidimde gönlü olsun bari..yarında anneme gidicem..hadi öpüyorum görüşürüzzzz

evet evet ben eşeğimi sağlam bağlıym dimi
tamam bitanem kendine dikkat et görüşürüüüüzzzzz

nevaaaa yeter oynadık gel hadi iki konuşalım..

masalcımda gelmişşşşşş

ne var bu oyunda diye bakayım dedim boynum tutuldu valla yokmu bunun süre uzatma püf noktası falan

yok tatlım benim heyecansızlığım korkularım anladın sen onu

Son düzenleme:
kızlar şimdi kocişim aradı misafirim geliyormuş evde bişeyde yok ben bir plan yapıp markete gideyim ayy ne yapsam acaba :26::26::26::26: neyse görüşürüz şekerler öpüyorum hepiciğinizi.

ay kızlar ya moralim bozuldu.
yatak odasında tuvalet masasındaki ayna birden bire düştü ve tuz buz oldu.
uğursuzluktur derler yaaaaaa

canım ben sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı:97::97::97::97:
inşallah sen çift çizgiyi görürsün bitanemmmm

22. semi 4.555
23 . AHSENNEVA 4.510
24 . febe 4.438

heheheh ben ilk 10 içindeyim

ay kızlar ya moralim bozuldu.
yatak odasında tuvalet masasındaki ayna birden bire düştü ve tuz buz oldu.
uğursuzluktur derler yaaaaaa

kendini boş yere üzüp yıpratma canım...
bardak kırılması falan iyi derler ya ayna kırılmasını da öyle düşün, ohhhh seni kıskananlar ayna gibi çatır çatır çatlayıp tuzla buz oldular, iyi düşün iyi olsun tamam bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…