Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııııımmm sağol arkadaşım. valla bu yönden düşünmemiştim.
evet kıskananlar aynam gibi çatlasın.
ay ne korktum ama anlatamam koca bir ses yere düştü halı görünmüyodu valla ayna kırıklarından.
neyseki batıl inançmış inşallah bi yaramazlık olmaz evimizde.

allah nazardan korusun valla....

canım ya üzme kendini
ne biçim adammış o ya.
ev için kefil mi olur, sanki bankadan kredi çekiyorsunuz.
sanki adamın evini yiyeceksiniz ya, bak çok sinirlendim şimdi
sorma tumecim ya bitane aklı başında insan denk gelmiyo nedense
aynen ya dün bende onu dedim kredimi çekiyoruz ne kefili dedim neyse evi çok beğendim diye bulduk adam gidip görüşmedi bahaneymiş meğer bide buranın yerlilerinden kefil istiyor.
bende okadar sinirlendimki üzüntüden kafam kazan olmuş yerimden kalkamıyorum
her tarafım ağrıyor.
rabbime havale ediyorum önce üsteki komşumu beni tacizleriyle bisenelik evimden taşınmak zorunda bıraktığı için sonrada o adamı karşısında çocuk var sanki.

ay neva ben açıkca yapamam dedim ama arsız anlamıyor boynum ağrıyor tek saramam öbürgün saralım diyor kıymam bozulur diyor bende kıymayı çözdürmüş sandım meğer dolapta daha buzluğa bile atmamış sen şimdi bunu buzluğamı atıcan diyor.
sen yorulma nevacım dur dur ben halledicem onu sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum gerekirsede kırılsın bidahada muhattap olmayalım.

öncelikle sulecim vardır burdada bi hayır ev için diyorum. sonrada o komşun sabah sabah deli etti beni.
anacım onu hayatından çıkarmanın bi yolunu bul şekerim. yoksa çoooook yıpranırsın böyle.
vereceğin tepkide çoook başarılı
[/QUOTE]masalcım sağol canım muhakkak her şerde bi hayır vardır haklısın benim kızdığım adamın dalga geçmesi çocuk oyuncağımı bu ya ben evi toplasaydım aslında temiz bi dayağı haketmiş ama neyse

benide masalcım benide akşam o sinirimin üstüne deli etti ama bi gelsin alıcak cvb,nı

ay kızlar ya moralim bozuldu.
yatak odasında tuvalet masasındaki ayna birden bire düştü ve tuz buz oldu.
uğursuzluktur derler yaaaaaa
masalcım uğursuzluklar gitmiştir tatlım sıkma canını senin kocişinin bebişinin canı sağolsun.

bende rüyamda kocişimi ölmüş tabut içinde gördüm feryat figan aglaıyorken uyandım hala etkisindeyim hayırdır inşallah.

inşallah gitmiştir tatlım. ama ne yalan söyliyim koorktum.

ay öyle rüyalar çok fena oluyo. dün sabahta ben öyle uyandım. rüya görüyodum telefon üstüne elim ayağım titredi bütün gün kendime gelemedim.
kuzenim var finlandiyada 3 gün önce filan bebeği oldu. kuzenim ölmüş cenaze var her şey usulune uygun gömülecek filan. teyzeme soruyorum karısına haber verdinizmi diye. yok diyo yeni doğum yapmış kadına böyle şey söylenirmi diyor bana ama nasıl ağlıyorum. bi gözümü açtım hüngür hüngür ağlıyorum. kociş karşımda şaşkınlıkla bakıyor. ama çoook kötü oldum.
bide çok severim kuzenimi ay dünkü halim kötüüydü valla.
neyseki rüyaymış ömrü artmıştır inşallah bebişleriyle mutlu huzurlu olsun.

hayır olsun bitanem. ömrü uzar derler.
ağlamak iyidir rüyada. rabbim sağlık ve uzun ömür versin sanada kocişinede

korkmazmı insan ya bende korkardım eminim geçmiş olsun arkadaşım.

sorma masacım ya inan hala ağlıyorum kurtulamadım etkisinden kociş tabutun içindeyde ALLAHIM onu affet diye ağlıyarak uyandım abla bak ne güzel uyuyor diye feryat figandım çok seviyorum kocişimi ALLAH uzun sağlıklı ömür versin ümmeti muhammede ondanda benim kocişime.

ömrü uzamış kuzenin ALLAH evladına bağışlasın.

hayır olsun bitanem. ömrü uzar derler.
ağlamak iyidir rüyada. rabbim sağlık ve uzun ömür versin sanada kocişinede

amiiiiiiiiinnnn tatlım

amin bitanem amin
Allah seni ve bebeşini nazarlardan korusun

nevacım semicim ne diyiceğimi merak ediyordunuz ya anlatıyım canlarım.
hatun saat 6,da geldi ben koca gün ağladığımdan gözlerimden anlaşılıyordu girdi noldu ağladınmı dedi evet dedim neden dedi evemi canın sıkıldı o ve daha bi çok şey var canımı sıkan dedim sustu bikaç dakika sonra ben gidiyim şule mehmet abin geldi yemek istiyor uyandırdı ne güzel dinlenicektim ne pişiricem of ya dolmayı yapmışsındır diye almaya geldim dedi yapmadım canım istemedi dedim ver kıymayı demiyor açtım kapıyı çıktı kapattım görüşürüz filan demedim sonra aradım tencereyi gönderirmisin çorba yapıcam dedim tencere gelince lahana için verdiği parayıda gönderdim anlar heralde anlamassada kıymayı bana bırakıcak değil ya bigün istiyicektir.

deliricem ya kadın 4 piknikten gelmiş yorgunmuş uyumuş bide tam uykusunu alamadığından bahsediyor zaten tencereyi istemk için aradığımdada uyordu tam sopalık yav defolsun gitsin hayatımı böyle bi fırsatçıyla geçirmek istemiyorum maymun gözünü açtı artık korksun benden sıkıysa bişey taleb etsin artıkta göriyim sadece ona değil bundan sonra hiçbir insanoğluna iylik fedakarlık yok belli bi sınırda olmak kaydi ile ailem ve kocam dışında ALLAH rızası içinde ALLAHA olan vazifelerimi yerine getiricem yeter ya çıldırtı beni.

bunlar o geri zekalı komşunaaaa

bunlarda sana ohhhh iyi yapmışsın. belki anlar salak kadın.
sen hala toparlamadınmı kendini tatlım rüyamı hepsi birden mi etki tatlım.
eğer rüyaysa geçti bitti gitti tatlım. kocişin gelir birazdan şööööyle bi öp geçer zaten inşallah.
üzülme tatlım herşeyde hayır vardır mutlaka bitanem. ( ev için diyorum)

orkide hoşgeldin canım
göremiyorum seni ne zamandır
nasılsın canım bebişin nasıl

ayyy ne güzel ayağımı sürüdüm galiba
bir hamiş daha geldi
sen nasılsın hasretcim

hayırlı uğurlu olsun ızlar bir hamişiiz daha oldu
carolinnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlar. nasılsınız.

şulecim ev için çok üzüldüm canım. inşallah en kısa zamanda daha iyi bir ev bulursun. senin gördüğün rüyayı ben de görmüştüm. eşimi tabutun içinde getiriyorlardı. uyandım hüngür hüngür ağladım. uzun bir süre etkisinden kurtulamadım. çok gerçekçiydi. ama ömrü uzar derler inşallah öyledir canım. inşallah daha uzuuuuuuuun ve mutlu yılları beraber geçirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…