canım ben sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı:97::97::97::97:
inşallah sen çift çizgiyi görürsün bitanemmmm
heheheh ben ilk 10 içindeyim
kendini boş yere üzüp yıpratma canım...
bardak kırılması falan iyi derler ya ayna kırılmasını da öyle düşün, ohhhh seni kıskananlar ayna gibi çatır çatır çatlayıp tuzla buz oldular, iyi düşün iyi olsun tamam bitanem
sorma tumecim ya bitane aklı başında insan denk gelmiyo nedensecanım ya üzme kendini
ne biçim adammış o ya.
ev için kefil mi olur, sanki bankadan kredi çekiyorsunuz.
sanki adamın evini yiyeceksiniz ya, bak çok sinirlendim şimdi
ay neva ben açıkca yapamam dedim ama arsız anlamıyor boynum ağrıyor tek saramam öbürgün saralım diyor kıymam bozulur diyor bende kıymayı çözdürmüş sandım meğer dolapta daha buzluğa bile atmamış sen şimdi bunu buzluğamı atıcan diyor.[SIZE="3"
[B][SIZE="3"]sen bana adresini versene gelip o kadını
ama sanada kızıyorum bu rahatlığı ona verdiğin için yazık değilmi sana kocanı öne sürsene yahu zarar gelecek insanlar varsın hayatında olmasınlar bu neya terbiyesiz kadın[/
heh aferin sanada bu yakışır çok iyi yaparsın açıklama yapmak zorundada değilsin
bende bende
masalcım uğursuzluklar gitmiştir tatlım sıkma canını senin kocişinin bebişinin canı sağolsun.ay kızlar ya moralim bozuldu.
yatak odasında tuvalet masasındaki ayna birden bire düştü ve tuz buz oldu.
uğursuzluktur derler yaaaaaa
masalcım uğursuzluklar gitmiştir tatlım sıkma canını senin kocişinin bebişinin canı sağolsun.
bende rüyamda kocişimi ölmüş tabut içinde gördüm feryat figan aglaıyorken uyandım hala etkisindeyim hayırdır inşallah.
masalcım uğursuzluklar gitmiştir tatlım sıkma canını senin kocişinin bebişinin canı sağolsun.
bende rüyamda kocişimi ölmüş tabut içinde gördüm feryat figan aglaıyorken uyandım hala etkisindeyim hayırdır inşallah.
masalcığım nöbettemisin tatlım:26:
korkmazmı insan ya bende korkardım eminim geçmiş olsun arkadaşım.inşallah gitmiştir tatlım. ama ne yalan söyliyim koorktum.
ay öyle rüyalar çok fena oluyo. dün sabahta ben öyle uyandım. rüya görüyodum telefon üstüne elim ayağım titredi bütün gün kendime gelemedim.
kuzenim var finlandiyada 3 gün önce filan bebeği oldu. kuzenim ölmüş cenaze var her şey usulune uygun gömülecek filan. teyzeme soruyorum karısına haber verdinizmi diye. yok diyo yeni doğum yapmış kadına böyle şey söylenirmi diyor bana ama nasıl ağlıyorum. bi gözümü açtım hüngür hüngür ağlıyorum. kociş karşımda şaşkınlıkla bakıyor. ama çoook kötü oldum.
bide çok severim kuzenimi ay dünkü halim kötüüydü valla.
neyseki rüyaymış ömrü artmıştır inşallah bebişleriyle mutlu huzurlu olsun.
hayır olsun bitanem. ömrü uzar derler.
ağlamak iyidir rüyada. rabbim sağlık ve uzun ömür versin sanada kocişinede
korkmazmı insan ya bende korkardım eminim geçmiş olsun arkadaşım.
sorma masacım ya inan hala ağlıyorum kurtulamadım etkisinden kociş tabutun içindeyde ALLAHIM onu affet diye ağlıyarak uyandım abla bak ne güzel uyuyor diye feryat figandım çok seviyorum kocişimi ALLAH uzun sağlıklı ömür versin ümmeti muhammede ondanda benim kocişime.
ömrü uzamış kuzenin ALLAH evladına bağışlasın.
hııııımmm sağol arkadaşım. valla bu yönden düşünmemiştim.
evet kıskananlar aynam gibi çatlasın.
ay ne korktum ama anlatamam koca bir ses yere düştü halı görünmüyodu valla ayna kırıklarından.
neyseki batıl inançmış inşallah bi yaramazlık olmaz evimizde.
allah nazardan korusun valla....
nevacım semicim ne diyiceğimi merak ediyordunuz ya anlatıyım canlarım.
hatun saat 6,da geldi ben koca gün ağladığımdan gözlerimden anlaşılıyordu girdi noldu ağladınmı dedi evet dedim neden dedi evemi canın sıkıldı o ve daha bi çok şey var canımı sıkan dedim sustu bikaç dakika sonra ben gidiyim şule mehmet abin geldi yemek istiyor uyandırdı ne güzel dinlenicektim ne pişiricem of ya dolmayı yapmışsındır diye almaya geldim dedi yapmadım canım istemedi dedim ver kıymayı demiyor açtım kapıyı çıktı kapattım görüşürüz filan demedim sonra aradım tencereyi gönderirmisin çorba yapıcam dedim tencere gelince lahana için verdiği parayıda gönderdim anlar heralde anlamassada kıymayı bana bırakıcak değil ya bigün istiyicektir.
deliricem ya kadın 4 piknikten gelmiş yorgunmuş uyumuş bide tam uykusunu alamadığından bahsediyor zaten tencereyi istemk için aradığımdada uyordu tam sopalık yav defolsun gitsin hayatımı böyle bi fırsatçıyla geçirmek istemiyorum maymun gözünü açtı artık korksun benden sıkıysa bişey taleb etsin artıkta göriyim sadece ona değil bundan sonra hiçbir insanoğluna iylik fedakarlık yok belli bi sınırda olmak kaydi ile ailem ve kocam dışında ALLAH rızası içinde ALLAHA olan vazifelerimi yerine getiricem yeter ya çıldırtı beni.
orkide hoşgeldin canım
göremiyorum seni ne zamandır
nasılsın canım bebişin nasıl
ben uyumaktan pek giremiyorumki geldiğimdede kimse olmuyor iyiyiz çok şükür şimdilik ikimizde sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?