Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim orkidecim.idare ediyorum sağol

şule rüyamı görmüş.atlamışım ben onu.diyorum neden ağladı bu kız bu kadar acaba.okumadıom ama hasretin dediği gibiyse ömrü uzamıştır derler canım.

ayyy ne güzel ayağımı sürüdüm galiba
bir hamiş daha geldi
sen nasılsın hasretcim

iyiyim canım çok şükür. orkidedeki sıkıntı bende de var. sürekli uyur gezer halde dolanıyorum ortalıkta. sürekli uyusam hiç uyandırmasalar, hiç işim olmasa keşke.

sen nasılsın semicim.

iyiyim canım çok şükür. orkidedeki sıkıntı bende de var. sürekli uyur gezer halde dolanıyorum ortalıkta. sürekli uyusam hiç uyandırmasalar, hiç işim olmasa keşke.

sen nasılsın semicim.
sizi gidi yukucular.sürekli uyku modundasınız desenize
aman canım iyi olunda.
yaa artık birinizin bebişinin cinsiyeti belli olsunda isim seçmeye başlayalım

sizi gidi yukucular.sürekli uyku modundasınız desenize
aman canım iyi olunda.
yaa artık birinizin bebişinin cinsiyeti belli olsunda isim seçmeye başlayalım

masalınki belli olacak önce. ne zaman belli olur acaba. 3 buçuk aylıkken belli olur mu ki. eğer olursa iki hafta sonra masalınkini öğrenebiliriz

iyiyim canım çok şükür. Orkidedeki sıkıntı bende de var. Sürekli uyur gezer halde dolanıyorum ortalıkta. Sürekli uyusam hiç uyandırmasalar, hiç işim olmasa keşke.

Sen nasılsın semicim.

ay öldüm valla al bendende o kadar hep uykum geliyor artıkın geceleri duramıyorum geç vakitlere kadar.
Misafirlerimde şimdi gitti ortalığı topladım daha namaz kılacağım semide yine oyunda sanırım.

Son düzenleme:
ne yapayım canım artık gece kimse olmuyor şule geliyor onunda daha birsaativar

ooo heleşükür yani
görebildik seni buralarda nevacım

ya evet sizleri çok özlüyorum ama şimdi bile yorgunluktan ölüyorum semiciğim çok yıprandım bu aralar. Evet epudural normal doğum yapmış çok şükür iyiymiş bebişide ne güzel rabbim hepimize tattırsın bu duyguları.

neva senin bu topikle aynı gün açtığın bir topiğinmi var
eh 3 ay sonrada olsa keşfedebildim.ay ne safım

semiciğim sana bişey söyliyim bak bu akşam gelen arkadaşım kocişiyle problemliydi bir hocaya gitmişler anlattıklarına ağzım açık kaldı valla banyodaki kapısının çatlak olmasına kadar herşeyi sölemiş muhtemelen sahipli diye düşünüyorum işte herşeyi anlatmış kocişini kirli çamaşırlarını falan dökmüş ortaya acaba bendemi gitsem çocuk için diyorum :26: Kocişe söledim gidelim dedi Ne desem yapıyo bu aralar

presedd kullananlar topiğini 3 defga açtım iki tanesinde senin ismin çıktı birinmde dasy nin
bir acayiplik var ama

anladım canımda hocayı
çocuk konusunda nasıl yardımcı olabileceğini düşünüyorsun ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…