Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım onlar bir kısım geçmişi bilebilirler sadece
çocuk konusunda yardımcı olabileceğini düşünmüyorum ben canım.
hocaya gitmek istiyorsan sübyan yazanlar falan varya onlara gidebilirsin.

hocaya gitmek istiyorsan sübyan yazanlar falan varya onlara gidebilirsin.

ben hamile kalmadan önceki ay gitmiştim hocaya bize bişeyler yaptı tabi önce taktir allahın ama diger ay hamile oldugumu ögrendim bilemiyoruz ben hiç inanmazdım böyle şeylere ilk defa inanarak ve kalben yaptım dediklerini tabiki herşeyden önce rabbim kısmet etti bunlarda vesile oldu...

Hocaya gitmek istiyorsan sübyan yazanlar falan varya onlara gidebilirsin.

tatlım sübyanı biliyorum ama onuda hamile kalınca düşmesin diye yapıyorlar boş karnımda 1 ay ip bağlı gezdim eşimin çıkar at şunu demesi cabası görüntüyü düşünebiliyormusun

nevacım konuşamadık
düğününüz nasıl geçti

güzel geçti canım sana yakın geldi kardeşim gepze çayırova

orkideciğim hoşgeldin tatlımm. Ya aslında aklıma bir sürü şey geliyor yk kırk basarsa yeni evliyken çocuğun olmazmış falan herşeyde bir umut bekliyorum işte

sadece sen değilki nevacım
hepimiz herşeyden umut ediyoruz

okudunmu canım adaçayı yağını deniyorum ben bu ay

herşeyi bir sebebe bağlıyoruz aslında ama onuda rabbim ol diyor oluveriyor ama etkiside olabilir bence.
Orkideciğim senden bişey rica etsem kuşum ben gelene kadar semiye eşlik edermisin yanlız kalmasın namazımı kılıp geleyim ben çok geç olmadan olurmu :26:

orkideciğim hoşgeldin tatlımm. Ya aslında aklıma bir sürü şey geliyor yk kırk basarsa yeni evliyken çocuğun olmazmış falan herşeyde bir umut bekliyorum işte [/QUOTE]

hoşbulduk canım belli olmaz canım umudun nerden çıkacagı herşey vesile ile oluyor bunlar kısmet vesilesi bence bi git derim eger aklına yattıysa benim aklıma hiç gelmezdi yapacagım annem bana söylediği zaman tepki verirdim ve annemin haberi olmadan eşimle karar alıp yaptım bu hoca işinide

yok canım
rahimdeki ve tüplerdeki iltihabı akıtıyormuş.işallah doğrudur
pamuga birkaç damla damlatıptampon gibi kullanılıyormuş

ilginçmiş orkidecim

tabiki önce taktir allahın ben hep öyle düşündüm beklerim canım sen git namazını kıl allah kabul etsin

yok canım
rahimdeki ve tüplerdeki iltihabı akıtıyormuş.işallah doğrudur
pamuga birkaç damla damlatıptampon gibi kullanılıyormuş

ilginçmiş orkidecim

kız elimizde işe yaramasada bir o kaldı bişey olmasın ne bulduysam :94::94: Bişey değil adama sıra gelmeyecek

tabiki önce taktir allahın ben hep öyle düşündüm beklerim canım sen git namazını kıl allah kabul etsin

komşum var yaşı var biraz
kaç aydır diyor belini çekeyim
bir zararrı olmaz belki faydası olur diyor ama
yaptırmadım bu ay onudamı yaptırsam

komşum var yaşı var biraz
kaç aydır diyor belini çekeyim
bir zararrı olmaz belki faydası olur diyor ama
yaptırmadım bu ay onudamı yaptırsam

yaptır banada demişlerdi hatta ben bi ebeyede gidecektim hamile kalmasaydım kadın baş parmakla işaret parmagının ordan anlıyormuş bişey olup olmadıgını kız egrisi diye bişey varmış o olursa çocuk zor olurmuş kasıklarımı çekeceklerdi

kız elimizde işe yaramasada bir o kaldı bişey olmasın ne bulduysam :94::94: Bişey değil adama sıra gelmeyecek

yok tatlım biliyosun pimpirikliyimdir ben.zararı yokmuş.zaten viks etkisi gibi bir etkisi varmış.tampon olarak kullanmak istemeyenler günlükpedlerine ddökmüşler.ama tampon daha faydalı gibi görünüyor

ayrıca adet bitiminden yumurtlamaya kadar olan o 3 5 gün kullanmak yeterli canım.sonra çalış
korkma kociş bişey demez

daha neler duyacaz kız eğrisimi

yaptırayım gerçekten zararlı olmadıktan sonra denemekten birşey olmaz
belki bebiş olur

daha neler duyacaz kız eğrisimi

yaptırayım gerçekten zararlı olmadıktan sonra denemekten birşey olmaz
belki bebiş olur

evet bende şaşırmıştım o ne diye ama varmış işte inşallah en kısa zamanda gelir bebişin hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…