Komşum var yaşı var biraz
kaç aydır diyor belini çekeyim
bir zararrı olmaz belki faydası olur diyor ama
yaptırmadım bu ay onudamı yaptırsam
yok tatlım biliyosun pimpirikliyimdir ben.zararı yokmuş.zaten viks etkisi gibi bir etkisi varmış.tampon olarak kullanmak istemeyenler günlükpedlerine ddökmüşler.ama tampon daha faydalı gibi görünüyor
ayrıca adet bitiminden yumurtlamaya kadar olan o 3 5 gün kullanmak yeterli canım.sonra çalış
korkma kociş bişey demez
onuda yaptırdım kasık çektirdim siz geriden geliyonuz :89::89::89::89:
pamuk değilde tamponlar varya adet döneminde kullanılan havuza giderken almıştım olurum belki diye onu kullanayım bari zararıda olmaz hem de bir işe yarar kaldı elmde
Ama bende iltihap yokki :44:
ben kaç defa anlattım
hiçb bir problemi olmayan biri faranjit için olduğu iltihap iğneleriye aşırı denilecek kadar iltihap attıktan sonra hamile kaldı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iltihap konusunda drlara güvenmiyorum.onlara sorarsan bendede yok ama bence var
ben kaç defa anlattım
hiçb bir problemi olmayan biri faranjit için olduğu iltihap iğneleriye aşırı denilecek kadar iltihap attıktan sonra hamile kaldı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iltihap konusunda drlara güvenmiyorum.onlara sorarsan bendede yok ama bence var
arkadaşlar yanlıs hatırlamıyorsam benim arkadasımın 5 sene çocuğu olamadı oda belini çektirdi ondan bir zaman sonra hamile kaldı ama benim öyle bi durumum olsa yaptırmazdım galiba
ben daha fazla dayanamıyacagım sanki gündüz o kadar uyuyan ben degilim yatıyorum kızlar iyi geceler allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi
iyi geceler fundacım
nevacım bendede var o tampnlardan.bende onları kullanmayı düşünüyorum aktardan adaçayı yağı(elma yağı) diye alıyormuşsun canım
benim yeni bat 2 temmuz
Listeyi güncellesen canım.
Edanında dündü galiba ama yok meydanda kayıplara karıştı kız
minede gelmeyexek sanırım hiç ses yok
kocişinin vitaminleri almasına sevindim canım.işallah değerleriniz kısa sürede düzelirde gelir senin yaramaz
kasıkçektirmeyi bilmiyorum ama bel çektirmek basit bir işlem zararı olacağını düşünmüyorum
üşütmeye ve bel ağrısınada sıklıkla uygulanan bir yöntem ayrıca
semiiiiiiiiiEşini bilmem ama ben terkediyorum seni şimdi çok ayıp yani yaptığn
ay bende diyorum ne diyor bu neva
yok tatlım aşağıda biri vardı da ona bakarken kendimi orda buldum
hem 1 sayfa bile okumadım hemn döndüm yani
hımm öyle olsun bakalım bende bu kız beni burada bırakıp nereye gitti diyorum hani kimse olmasa burada neysede kendimi kötü hissettim yani bir an
yok kız gidermiyim
kızın profiline girince orası çıktı işte
hımm liste konusunda aynı fikirdeymişiz sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?