Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Komşum var yaşı var biraz
kaç aydır diyor belini çekeyim
bir zararrı olmaz belki faydası olur diyor ama
yaptırmadım bu ay onudamı yaptırsam

onuda yaptırdım kasık çektirdim siz geriden geliyonuz :89::89::89::89:

pamuk değilde tamponlar varya adet döneminde kullanılan havuza giderken almıştım olurum belki diye onu kullanayım bari zararıda olmaz hem de bir işe yarar kaldı elmde
Ama bende iltihap yokki :44:

ben kaç defa anlattım
hiçb bir problemi olmayan biri faranjit için olduğu iltihap iğneleriye aşırı denilecek kadar iltihap attıktan sonra hamile kaldı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iltihap konusunda drlara güvenmiyorum.onlara sorarsan bendede yok ama bence var

kızlar ya beni gözlerim çok kaşınıyor bu aralar alerjim varya kapkırmızılar şuandada. Bu arada benim kocişi takip ediyorumda vitaminlerini ben söylemeden alıyor inşallah rabbim fazla bekletmeden verir bebişlerimizi

hımm aslında benden yumurtlama haricinde hiç akıntı gelmez bende deneyeyim o zaman kuzum nerden alıyoruz bu yağı

ben daha fazla dayanamıyacagım sanki gündüz o kadar uyuyan ben degilim yatıyorum kızlar iyi geceler allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi

bide ben normalde ilaç kullanma özürlüyüm ağrı kesici bile içmem kolay kolay

arkadaşlar yanlıs hatırlamıyorsam benim arkadasımın 5 sene çocuğu olamadı oda belini çektirdi ondan bir zaman sonra hamile kaldı ama benim öyle bi durumum olsa yaptırmazdım galiba

arkadaşlar yanlıs hatırlamıyorsam benim arkadasımın 5 sene çocuğu olamadı oda belini çektirdi ondan bir zaman sonra hamile kaldı ama benim öyle bi durumum olsa yaptırmazdım galiba

ahhhhh kuzum ne duysak yapıyoruz valla ne canım yanmıştı hem sakatlandım sandım şimdiki aklım olsa yaptırmazdım çünkü bizdeki sorun belli ve ben hep kendimle uğraşıyordum o zamanlar.

iyi geceler fundacım

nevacım bendede var o tampnlardan.bende onları kullanmayı düşünüyorum aktardan adaçayı yağı(elma yağı) diye alıyormuşsun canım
benim yeni bat 2 temmuz

listeyi güncellesen canım.
edanında dündü galiba ama yok meydanda kayıplara karıştı kız
minede gelmeyexek sanırım hiç ses yok

kocişinin vitaminleri almasına sevindim canım.işallah değerleriniz kısa sürede düzelirde gelir senin yaramaz

kasıkçektirmeyi bilmiyorum ama bel çektirmek basit bir işlem zararı olacağını düşünmüyorum
üşütmeye ve bel ağrısınada sıklıkla uygulanan bir yöntem ayrıca

ben daha fazla dayanamıyacagım sanki gündüz o kadar uyuyan ben degilim yatıyorum kızlar iyi geceler allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi

iyi geceler bebişim öpüyorum seni canımın içi

tamam güncellerim şekerim hemencicik sen iste yeterki
Evet ben bir arayayım yarın onu fırçalayayım unuttun bizi diye telaşımdan onuda arayamadım ne zamandır.

08.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011
GÜL:44:|14.06.2011
MELODİ|16.06.2011
EDANURLU|09.06.2011
NEVA|28.06.2011
SEMİ:94:|02.07.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:

semiiiiiiiii Eşini bilmem ama ben terkediyorum seni şimdi çok ayıp yani yaptığn

bende listede masal orkide hasret ve ece kalmalı
yani öyle yap demiyorum bu benim fikrim
hamile kaldıktan sonra gelmediklerinmden değil.başından beri hiç olmadıklarından

ay bende diyorum ne diyor bu neva

yok tatlım aşağıda biri vardı da ona bakarken kendimi orda buldum
hem 1 sayfa bile okumadım hemn döndüm yani

hımm öyle olsun bakalım bende bu kız beni burada bırakıp nereye gitti diyorum hani kimse olmasa burada neysede kendimi kötü hissettim yani bir an

hımm öyle olsun bakalım bende bu kız beni burada bırakıp nereye gitti diyorum hani kimse olmasa burada neysede kendimi kötü hissettim yani bir an

yok kız gidermiyim
kızın profiline girince orası çıktı işte

hımm liste konusunda aynı fikirdeymişiz sanırm

febe ile tumenin batları yakın
hadi kızlar bebiş haberi verin bize.çıksın bu ay topiğimizden hamişler

yok kız gidermiyim
kızın profiline girince orası çıktı işte

hımm liste konusunda aynı fikirdeymişiz sanırm

aslında onları oarada tutmamın nedeni hamile sayısını çok gördükçe daha bir umutlu olmamızdı o sebepten yani tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…