Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semiciğim saat 2 olmuş tatlım kociş sabah kalkıp kahvaltı hazırlamıyom diye kızıyor ben 7 de askerim
yatalım mı kuzum.

canım ben silelin demedim ki.fikrimi söyledim.istediğini yap sen canım
evet listenin kalabalık olması iyi görünüyor ama burda olmayıp duyduklarımızı yazmak kendimizi kandırmak olur gibide geliyor
ama tekrar söylüyorum bu benim düşüncem bir rahatsızlık duymuyorum yani

yatalım canım.bende diyecektim şimdi mide ağrım tuttu
bugünde yoruldum
ama nisper olmasın yarın 12 ye kadar uyuyabilirim
ALLAH rahatlık versin canım öptüm

böyle daha iyi oldu bitanem senin fikirlerin bana altın değerinde farkındaysan otu b. Ku soruyorum burada sizlere.

yatalım canım.bende diyecektim şimdi mide ağrım tuttu
bugünde yoruldum
ama nisper olmasın yarın 12 ye kadar uyuyabilirim
Allah rahatlık versin canım öptüm

bende kayfaltısını verip yatarımmmmm
Benimde midemde yanma var bir hap alayım bende allah rahatlık versin kuzum tatlı rüyalar.

böyle daha iyi oldu bitanem senin fikirlerin bana altın değerinde farkındaysan otu b. Ku soruyorum burada sizlere.

ay şımardım yine gece gece
sağol tatlım aynı şeyi düşünüyorum tüm arkadaşlarım için

dur onlarıda öpeyimde öyle gideyim kızlar yoksunuz amabu saatte burda olmamanız iyi zaten

dur melodininde kulakları çınlasın
öperim kaçarım vınnnnnnnnnnnnn

hasretcim sağol tatlım ALLAH razı olsun arkadaşım inşallah.
ay sorma hasret evet öyleymiş ama inan akşam kociş gelene kadar etkisinden kurtulamadım anlıyorum seninde ne hissettiğini amiiiiiiiiiiiiiin ümmeti muhammedin ondanda bizim inşallah.
bu arada söylemeden geçemiyicem seninle her yazışmamız memleketime olan özlemimi gidermemi sağlıyor inan çok özledim tatvanı gerçi sen vandasın ama genede aynı duyguyu yaşıyorum iklimi tatvanla aynı çünkü vanın.

evet semi ya çok fenaydı son olanların tuzu biberi oldu akşama kadar ağladım amiiiiiiiin inşallah.

ne bir eksik ne bir fazla aynı fikirdeyim masalcım hislerime tercüman oldun gündüz bunu yazmamak için zor tuttum kendimi ceza falan alırım diye bikere oldu biliyosun ne olduğunu anlamadan.

sağol canım arkadaşım güzel anne
valla inşallah anlar anlasın artık anlamassada daha açık anlatıcam zaten merak etmesin bardak taştı.
kociş gelene ona sıkı sıkı sarılıp içimi dökene kadar rahatlayamadım masalcım geçti elhamdülillah adetimde yakın bu ev olayı üstüne bu kadının yaptıkları bide oğluşumu hatırlayınca üstünede rüya koptum ben ev içinde artık üzülmüyorum öyle dengesiz birinin evinde zaten oturulmaz huzur vermezdi o vakit burdan taşınmış olmanında bi anlamı olmazdı her şerde vardır bi hayır rabbim hayırlısını nasib etsin benim bukadar üsteleme nedenim ev işini haziranda transferi yaptırmayı düşündüğümden bi an önce taşınayım sonra yapamam ama bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

masalcım sen varya
gerçekten birtanesin
san katılıyorum semicim bencede masalcım sen bitanesin

heğinizi seviyorum canım arkadaşlarım riyasız çıkarsız bi arkadaşlık kurduk daimi olsun inşallah.

bu arada evet semicim ya kociş yatmadan giremiyorum çalışıyor adam cağız geç saate kadar çok alışmışım zor oluyor.

masalcım sen varya
gerçekten birtanesin

ayyyy teşekkür ederim canlar.
sizde benim için öylesiniz ve sizlerin yeriniz apayrı benim yüreğimde
ama niye bitaneyim anlamadım:44:
ne dedim ben en son

günaydddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııınnnn
SİZİİİİİİ SEVİYORUUUUUUUUMMMMMM

ah ahhhhhhhhh semiiiiiiii artık gece net yasak bana kuzum ya((((((((((çok özledim sizlerle gece muhabbetlerini of offfffffffffff ...neyse biraz böle gözünü boyayım kocişin sonra dönüşüm muhteşem olacak bu arada günaydınlarrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sizleriiii seviyorummmmmmmmmmm ve en kocamanındann öperimmmmmmmmmmmm ve kaçarım vınnnnnnnnnnnnnn

kocişine sinir oluyorum bari sende gündüz bi fırsatını bulupta gir.

canım benim teşekkür edlicek bişey yok gerçekler bunlar.

niyemi bitanesin başka kalpler için bile okadar sıcak atan kalbin ve okadar içten destek olduğun için ben bunu kastettim semiciğimi bilmiyorum ama büyük ihtimal oda bunun için demiştir.

bu arada herkese merhabalar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum ALLAHA emenet olun.

ben ev aramaya çıkıyım kızlar dualarınızda olayım inşallah rabbim hayırlısını nasib etsin.

sizlerin kalbi başka değilkiiiiiiii benim kalbim sizinle bir çarpıyo biz kader arkadaşıyııızzzz

günaydın canım.biraz geç oldu ama

yooo dediklerin yüzünden değil.evet bitanesin ama sebebini söylemeyeceğim

dün çok çalıştım bugün de tam tembelim saat 1 di kahvaltı yaptık
şimdide bana herşey yakışırı izliyorum
o kadarcık iş yaptım yani

melodi birkaçgün girmeyiver tatlım dediğin gibi boya gözünü sonrada iki cilve tamamdır kuzum geceleri kavuşuruz yine yakındır

günaydın canım.biraz geç oldu ama

yooo dediklerin yüzünden değil.evet bitanesin ama sebebini söylemeyeceğim

günaydın tatlım.eeeee 12 kadar uyurum demişsin akşaaammmm
ama semicim yaaaa çatlatacanmı sen beniiiii:26::26:

bu arada tespihin gelmemesine inan çok üzüldüm. elime geçerse yine söz gönderecem bitanem

adresimde gayet açıktı ama olsun masalcım
bundada vardır bir hayır.sokağımın ismi değişti ama çooook oluyor o yüzden olabilirmi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…