adresimde gayet açıktı ama olsun masalcım
bundada vardır bir hayır.sokağımın ismi değişti ama çooook oluyor o yüzden olabilirmi acaba diyorum
slm kızlaar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür. bugün ikili test için hastaneye gittim. bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı. kan aldılar onun sonuçları da bir hafta sonra gelecekmiş. inşallah o da normaldir.
yaa kızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini izledim. ayaklarını ve kollarını oynatıyordu. o kadar mutlu oldum ki. Allah'ım ne kadar büyük bir mucize yaratmış. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız. inşallah bu ay da bol hamişli bir ay olur. AMİNNN
aminnn cnm inşşş..senide tebrik ederim inşş kucağınada alırsın hayırlısıyla..darısıda başımıza
bu arada benim bugün test günümmüş yaptım ikinici çizgi çıkmadı neden acaba
slm kızlaar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür. bugün ikili test için hastaneye gittim. bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı. kan aldılar onun sonuçları da bir hafta sonra gelecekmiş. inşallah o da normaldir.
yaa kızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini izledim. ayaklarını ve kollarını oynatıyordu. o kadar mutlu oldum ki. Allah'ım ne kadar büyük bir mucize yaratmış. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız. inşallah bu ay da bol hamişli bir ay olur. AMİNNN
maşallah canım gözün aydın tekrardan..
ay nasıl heyecanlandım bir an gözümün önüne geldi hareketler, Allahım seni ve bebeğini korusun
febecim nasılsın
sanki biraz canın sıkılıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?