Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adresimde gayet açıktı ama olsun masalcım
bundada vardır bir hayır.sokağımın ismi değişti ama çooook oluyor o yüzden olabilirmi acaba diyorum

valla sebebini bilmiyorum ama çok üzüldüm.
gerçi senin adresi bulamasalar bana geri gelmezmiydi ki:44:
aslında yakınlarda postahane varsa sorma imkanın varmı bi sorsaydın bi ihtimal.
sokaktan bulamadılarsa orda duruyo olabılırmı ki düşündüm şimdi:26:
ama yine bana gelirse o tespihlerden söz gönderirim bitanem

slm kızlaar nasılsınız. ben iyiyim çok şükür. bugün ikili test için hastaneye gittim. bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı. kan aldılar onun sonuçları da bir hafta sonra gelecekmiş. inşallah o da normaldir.

yaa kızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini izledim. ayaklarını ve kollarını oynatıyordu. o kadar mutlu oldum ki. Allah'ım ne kadar büyük bir mucize yaratmış. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız. inşallah bu ay da bol hamişli bir ay olur. AMİNNN

aminnn cnm inşşş..senide tebrik ederim inşş kucağınada alırsın hayırlısıyla..darısıda başımıza

bu arada benim bugün test günümmüş yaptım ikinici çizgi çıkmadı neden acaba

aminn canım inşallah. darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına. idrar testi için erken değil mi canım. çıkar inşallah yaa ikinci çizgi. hamiş haberi almak istiyorum bu topikten.

maşallah canım gözün aydın tekrardan..
ay nasıl heyecanlandım bir an gözümün önüne geldi hareketler, Allahım seni ve bebeğini korusun

maşallah canım gözün aydın tekrardan..
ay nasıl heyecanlandım bir an gözümün önüne geldi hareketler, Allahım seni ve bebeğini korusun

amin canım. inşallah kucağımda hareketlendiği zamanları da görürüm. inşallah bu topikteki herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar. AMİNNN

çok sevindim tatlım. inşallah sağ salim kucağınada alırsın bitanem.
ayyy canım benim maşallah hareketli çok şükür rabbimeeee
sormadınmı cinsiyetini hasretcim benimki gösterdi çünkü % 70-%80 oğlan dedi.
ama tabi 29 gidicem tekrar kontrole net o zaman belli olur

[sıze="2"]ilk günaydıııın benden.gününüüüzzzz çooook güzel olsuuunnn:119::119::119::124::124::124:[/sıze]

yaprak dökümünün eski bölümlerinde
fikretin bebeği doğdu ve hayriyenin bebeğin aileye getirdiği mutlulukla ilgili bir nutuk dinledim.
efendim neymiş fikret doğduğunda babasının elini ilk tuttuğunda alirıza bey ağlamışmış

semiii hala oynuyomusun kuzum yaaa:26: ben 6.etabı hç geçemedim..sen kaçıncı etaba kadar geçtin??????

yani bütün gün geldim gittim hep aynı hep aynııı... yalnız savaşçıııı febeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…