Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TENCEREM VAR TAVAM VAR
GÜZEL KADINIM
HAVAM VARRRR

master chefte sölediler hoşuma gitti yazdım bendeeeeee

bende dinledim onu yazacaktımda yine diye yazmadım kalbimiz bir tatlım.hiçte bilem o gece uykusuz günler başlayacak diye ağlamıştır adamcağız.kızın gözünü korkutmamak için öyle birşey uydurmuş olmalı :26:

semiii hala oynuyomusun kuzum yaaa:26: ben 6.etabı hç geçemedim..sen kaçıncı etaba kadar geçtin??????

valla süre çok çabuk bitiyor ben etap geçmekten çok puan ttoplamaya çalışıyorum.:26::26::26::26:

32 semi 5.682 08-06-11 13:40
33 febe 5.597 09-06-11 18:28

ben 16. sıradaydım 23 e gerilemişim 6bin küsürlü ama çok gıcık insan sinir oluyor çok kısa süresi yada etap geçene yeniden başlasa motor taksamda olmuyor aman en azından burada kimsecikler olmazsa işe yarıyor bende ütü yapacağım yarın ist. amcamlar gelecek.bana tamda yumurtlama günlerim bugün test yapayım bakalım çift çizgim çıkacakmı??:26:

iyiym çok şükür.. regl olma günlerimdeyim inşş olmam inşş gelmiştir bebişimmm..sen nasılsın datlummmm????
ALLAH iylik versin inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişin.

iyiyim elhamdülillah bende kociş azcık kestiriyor vadiye kadar onu bekliyorum acıktım

bu akşam kociş çalışmadı pc,yi bana bıraktı ama hiç kimse yoktu çok şanşlıyım
neyse bende gidiyim bari namazımı kılıyim mutfağı topliyim uyumadan girerim burda olursanız görüşürüz.

git tatlım namazını kıl
görüşürüz

febecim takiptesin canım
bende bugün sinir oldum.tırnaklarımı yiyordum bir ara hiçte öyle bir huyum yokken.

kötü oldu bu oyuna alışlmamız.gelen oraya gidiyor.
ama tume söylemişti bağımlılık yapıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…