eee ben burdayım ya fabecim
yaprak dökümünün eski bölümlerinde
fikretin bebeği doğdu ve hayriyenin bebeğin aileye getirdiği mutlulukla ilgili bir nutuk dinledim.
efendim neymiş fikret doğduğunda babasının elini ilk tuttuğunda alirıza bey ağlamışmış
semiii hala oynuyomusun kuzum yaaa:26: ben 6.etabı hç geçemedim..sen kaçıncı etaba kadar geçtin??????
valla süre çok çabuk bitiyor ben etap geçmekten çok puan ttoplamaya çalışıyorum.:26::26::26::26:
yoooo baktım gelmiyosunuz semiyle arkanızdan bi girdim çıktım kendi kendime nasıl konuşıyım fabecim sürekli oyundasınız.burdasın ama hiç konuşmuyosun sende oyun oynuyosun
yoooo baktım gelmiyosunuz semiyle arkanızdan bi girdim çıktım kendi kendime nasıl konuşıyım fabecim sürekli oyundasınız.
bende ne baksam ordaydınız geri işlerime devam ediyordum neyse iyimisin nasıl gidiyor.tatlım ben ara ara baktım hep buraya ne yazan var ne bişe ben kebndi kendime yazdım heppp
bende ne baksam ordaydınız geri işlerime devam ediyordum neyse iyimisin nasıl gidiyor.
32 semi 5.682 08-06-11 13:40
33 febe 5.597 09-06-11 18:28
ALLAH iylik versin inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişin.iyiym çok şükür.. regl olma günlerimdeyim inşş olmam inşş gelmiştir bebişimmm..sen nasılsın datlummmm????
eşim geldi ben çıkıyorum şekercim..görüşürüz sonraaa öptüümmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?